Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lille landsby ligger i regionen Piemonte i det attraktive Monferrato-område. Det bakkede landskab af vinmarker og frugttræer danner, sammen med middelalderborgene og ikke mindst Po-floden, et helt unikt landskab.

Berømt vin

Landsbyen er især kendt for sine vine, blandt andet den berømte Gabiano D.O.C. Stedet spiller en vigtig rolle i vinproduktion, der blandt andet foregår i byens middelalderborg, der også rummer et våbenhus og en kunstudstilling. Her er der rig mulighed for udflugter i den smukke natur omkring Po-floden til fods eller på cykel. I området og i de omkringliggende småbyer finder man smukke ejendomme opført i barok, en romersk katedral og store middelalderborge. Herudover finder man typiske restauranter og fantastiske vine. Ud over vin produceres her asparges, jordbær og andre grønsager, der sælges på de lokale markeder.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Piemonte

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

Hotel Santa Caterina

Orta San Giulio

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

search map