Agriturismo i Farigliano i Piemonte

Agriturismo Bevione

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Bevione er en familiedrevet gård, der ligger ved en lille landevej som kører gennem de flotte vinmarker i Langhe vindistrikt. Gården ligger i rolige omgivelser og med den mest fantastiske udsigt over vinmarkerne og Alperne i horisonten. Den nærmeste, større by herfra (blot 10 minutters kørsel) er den smukke Dogliani med en imponerende katedral.

Aktiv vinproduktion

Denne lille agriturismo bestyres af det unge, søde par, Antonella og Davide, der ejer stedet med i alt 21 hektar jord, hvor de producerer frugt, nødder og rødvin, bl.a. en god Dolcetto Dogliani. Davide har egen vinkælder hvor han selv producerer sin vin, og hvor gæsterne kan få lov at smage de skønne druer. Der findes i alt fire hotelværelser på gården samt fem lejligheder med plads op til fire personer hver. Alle værelser er rummelige og pænt og enkelt indrettede i hjemlig stil. Et af værelserne er med balkon ud over dalen, og to andre værelser med lille terrasse foran.

Pool, restaurant og storslået udsigt

Fra stedets swimmingpool er der den mest storslåede udsigt over dalen og vinmarkerne. Her kan man få mange timer til at gå i den svalende pool eller på en liggestol. Om aftenen kan I spise på gårdens hyggelige restaurant der tilbyder et traditionelt køkken baseret på lokale produkter fra gården og de nærmeste naboer. Om sommeren er det muligt at spise udendørs på den store terrasse der også er til fri afbenyttelse for stedets gæster i løbet af dagen. Menuen (om aftenen) er fast. I behøver ikke at forudbestille, men bare informere værterne fra dag til dag, om I ønsker at spise hjemme til aftens. Der er parkering til alle.

Både for par og børnefamilier

Gården anbefales både til par og familier der søger en hyggelig atmosfære uden vægt på at skulle bo luksuriøst. Gården fremstår pæn og velholdt og er et ideelt sted for familier da børnene frit kan løbe rundt på den lukkede gårdsplads og besøge de æsler og hunde, der hører til stedet. Lige på den anden side af den lille grusvej (ikke særlig trafikeret) er der en fin legeplads til de mindste. Antonella og Davides gæstfrihed er et ubetaleligt plus.

Læs om værelserne på Agriturismo Bevione

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Anbefalinger til dig

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Populært i Piemonte

search map