Villa Cornarea

Canale d'Alba, Piemonte
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
4,4 af 5
Rigtig godt
Baseret på 14 anmeldelser
Omkranset af vinmarker til alle sider og tæt på byen Canale Suite Veneziana Suite Azzurra

Bestil din ferie her fordi:

  • du vil bo midt i vinmarkerne
  • pool er et must
  • du vil elske udsigten
Forhåndsreserver nu!
Du kan reservere denne feriebolig i dag og vente med at betale til om en måned!
Henter indhold

Vinslot med vinmarker 360° rundt

Villa Cornarea byder på en poetisk kombination af fred & ro, poolafslapning og maleriske vinmarker. Her finder du alt, hvad en vin-entusiast kan drømme om.

Fredsommeligheden og de skønne naturscenarier er det første, du møder på Villa Cornarea. I den parklignende have kan du slappe af efter en hel dag ude blandt Langhes vingårde eller du kan dyppe dig i poolen. Glem ikke også at nyde stedets egenproduktion af vin.

Tæt på byen Canale

Villaen ligger blot ca. 1½ km fra den hyggelige historiske by Canale, hvor man finder et interessant søndagsmarked og Michelin-restauranten (1 stjerne) L'Enoteca. Inden for en overkommelig distance finder man i øvrigt 11 andre Michelin-restauranter, og området har således den største koncentration af hædrede restauranter i Italien. Torino ligger blot ca. 45 km væk.

Det bølgende vinlandskab

Villaen ligger fredfyldt i 300 meters højde over havets overflade for enden af en blind vej i rolige omgivelser. Landstedet, som er bygget i piemontesisk jugendstil, har et større areal af vinproduktion og drømmevækkende panoramaudsigter - og de har været så fornuftige at lave et stisystem på over 3 km, som snor sig blandt de velduftende vinranker og er til gæsterne fulde afbenyttelse og fornøjelse. Man kan også deltage i vinsmagning i deres vinkælder - de producerer blandt andet Roero Arneis, Roero, Nebbiolo og Passito Tarasco. Morgenmaden består af lokale specialiteter, hjemmeproducerede lækkerbiskener og økologiske morgenmadsprodukter fra nærliggende producenter.

Indbydende parkanlæg med pool

Udendørsarealerne byder også på en grøn svalende park til dem, som ynder at trække lidt væk fra solens varme stråler og nyde en god bog i skyggen. Men la dolce vita slutter ikke her - Villa Cornareas poolområde er en sand perle med aflangt bassin med børneafdeling, fin lille bro, udendørs bruser, hyggelig pergola og andre små aktiviteter. Bemærk at af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt at bruge vippen i poolen. På Villa Cornarea er både par uden børn og børnefamilier yderst velkomne. Til de helt små er der gjort særlige foranstaltninger, så er der både puslebord, lille badekar, legetøj, højstole og børnebestik til rådighed.

Værelser indrettede i piemontesisk jugendstil

Villa Cornarea har 7 dobbeltværelser, 1 familieværelse og 2 suiter, som alle er indrettede i piemontesisk jugendstil. Værelserne er fordelt i tre plan, og de har alle deres helt personlige særpræg og er meget elegant indrettede med antikke møbler.

Dobbeltværelse Regular med veranda:
- Disse to værelser ligger i stueetagen og deler en veranda. Flotte værelser med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv.
Dobbeltværelse Regular med terrasse:
- Flotte værelser på 1. eller 2. sal med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv. Disse værelser har desuden en fantastisk møbleret terrasse, hvorfra de bløde piemontesiske bakker får en til at falde i staver. Et af værelserne (nr. 5) deler den fine terrasse mellem tårnene med suiterne, hvor hvert værelse har sin egen afdeling med bord og stole.
Familieværelse til 2-4 personer uden terrasse:
- Der er kun en af denne type værelse. Der er tale om en toværelseslejlighed i stueplan uden brug af køkken (kan benyttes mod tillæg), men med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv. Der kan bo op til 4 personer i familieværelset.

Suite Azzurra

Dette er historisk set villaen oprindelige soveværelse: rummeligt med imponerende stuklofter, antik dobbeltseng i træ med bådform, gulvbelægning af genovesisk oprindelse og i det hele taget emmende af et historisk vingesus. I suiten er der også minibar, telefon, tv og en fin udsigt over vinmarkerne. Badeværelset har toilet og lille jacuzzi. Begge suiterne (1. sal) har hver sin tårnterrasse på 2. sal, hvor man i de lune måneder vil føle sig som grever og baroner med et glas af den lokale vin i hånden og sit livs kærlighed ved sin side. Der er muligt med op til to ekstra opredninger her.

Suite Veneziana

Lige så smagfuld og elegant som Suite Azzurra og med fin udsigt over vinmarkerne. Denne suite, som har adgang til den flotte gamle balkon over hovedindgangen, har et meget flot originalt canadisk parketgulv og en antik dobbeltseng, som gør rummet særdeles hyggeligt og stemningsfuldt. I suiten er der også minibar, telefon og tv. Badeværelset har toilet og kar. Også denne suite har en tårnterrasse. Der er muligt med op til to ekstra opredninger her.

GRATIS VINSMAGNING

Ved ophold på min. 4 dage får du en gratis vinsmagning med rundvisning på Villa Cornareas vingård ved bestilling senest 30. marts.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Hvad er et ophold i Langhe uden et besøg på en vingård? Agriturismo Le Querce del Vareglio indfrier alle dine drømme om en vingårdsferie, hvor du både kan dykke ned i vinproduktionen og nyde godt af den tilberedte mad i restauranten.

Villa La Meridiana

Alba, Piemonte

Besøg Villa La Meridiana blot 1 km fra Alba, hvis du er på udkig efter en romantisk ferie i italienske omgivelser. Fra terrasserne og poolen skuer du over Albas middelaldertårne, Langhes borge, vinmarkeren og bagest Alperne.

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

På Fattoria San Giuliano kan du kombinere vinsmagning, en hyggelig middelalderby og let adgang til pool med udsigt over de bølgende vinmarker ... blot ca. 200 m fra Neives stemningsfulde gamle bydel.

Anbefalinger til dig

Albergo Castiglione

Castiglione Tinella, Piemonte

Bo på dette stemningsfulde og velrestaurerede hotel, som ligger midt i landsbyen Castiglione Tinella. De kan helt ekstraordinært tilbyde dig et vidunderligt poolområde med panoramaudsigt ca. 500 m fra hotellet.

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Bo på dette elegante og smagfulde hotel lige ved søbredden i Orta San Giulio, hvor stemningen præges af delikatesseforretninger, onsdagens torvemarked, bådfarten til øen Isola di San Giulio og hyggelige restauranter og caféer.

Agriturismo Risveglio in Langa

La Morra, Piemonte

Denne charmerende gård ligger midt mellem vinmarkerne neden for landsbyen La Morra, i området Annunziata. Omgivelserne er domineret af vinmarker, så langt øjet rækker og for dig, der ønsker fred og ro, er dette et udemærket valg.

Populært i Piemonte

B&B Duchessa Margherita

Vicoforte

På B&B Duchessa Margherita bor du greveligt godt. Her i det sydlige Piemontes vinlandskab bydes du velkommen til en historisk ejendom med sjæl i Vicoforte by, hvor du finder spisesteder inden for gåafstand.

Albergo L'Ostelliere

Gavi

Bo smagfuldt i luksuriøse omgivelser tæt på Serravalle Designer Outlets, 18 hullers golfbane og motorvejsafkørsel. På L'Ostelliere finder du både restaurant, vingård og pool. Du får en spækket ferie.

Hotel La Bussola

Orta San Giulio

Vil du hverken give afkald på swimmingpool, børnepool, restaurant med panoramisk terrasse, værelser med balkon og søudsigt eller gåafstand til en af Italiens allersmukkeste middelalderbyer, så er Hotel La Bussola svaret.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog