Villa Cornarea

Canale d'Alba, Piemonte
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
4,4 af 5
Rigtig godt
Baseret på 14 anmeldelser
Omkranset af vinmarker til alle sider og tæt på byen Canale Suite Veneziana Suite Azzurra

Bestil din ferie her fordi:

  • du vil bo midt i vinmarkerne
  • pool er et must
  • du vil elske udsigten
Henter indhold

Vinslot med vinmarker 360° rundt

Villa Cornarea byder på en poetisk kombination af fred & ro, poolafslapning og maleriske vinmarker. Her finder du alt, hvad en vin-entusiast kan drømme om.

Vis mere om Villa Cornarea

Fredsommeligheden og de skønne naturscenarier er det første, du møder på Villa Cornarea. I den parklignende have kan du slappe af efter en hel dag ude blandt Langhes vingårde eller du kan dyppe dig i poolen. Glem ikke også at nyde stedets egenproduktion af vin.

Tæt på byen Canale

Villaen ligger blot ca. 1½ km fra den hyggelige historiske by Canale, hvor man finder et interessant søndagsmarked og Michelin-restauranten (1 stjerne) L'Enoteca. Inden for en overkommelig distance finder man i øvrigt 11 andre Michelin-restauranter, og området har således den største koncentration af hædrede restauranter i Italien. Torino ligger blot ca. 45 km væk.

Det bølgende vinlandskab

Villaen ligger fredfyldt i 300 meters højde over havets overflade for enden af en blind vej i rolige omgivelser. Landstedet, som er bygget i piemontesisk jugendstil, har et større areal af vinproduktion og drømmevækkende panoramaudsigter - og de har været så fornuftige at lave et stisystem på over 3 km, som snor sig blandt de velduftende vinranker og er til gæsterne fulde afbenyttelse og fornøjelse. Man kan også deltage i vinsmagning i deres vinkælder - de producerer blandt andet Roero Arneis, Roero, Nebbiolo og Passito Tarasco. Morgenmaden består af lokale specialiteter, hjemmeproducerede lækkerbiskener og økologiske morgenmadsprodukter fra nærliggende producenter.

Indbydende parkanlæg med pool

Udendørsarealerne byder også på en grøn svalende park til dem, som ynder at trække lidt væk fra solens varme stråler og nyde en god bog i skyggen. Men la dolce vita slutter ikke her - Villa Cornareas poolområde er en sand perle med aflangt bassin med børneafdeling, fin lille bro, udendørs bruser, hyggelig pergola og andre små aktiviteter. Bemærk at af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt at bruge vippen i poolen. På Villa Cornarea er både par uden børn og børnefamilier yderst velkomne. Til de helt små er der gjort særlige foranstaltninger, så er der både puslebord, lille badekar, legetøj, højstole og børnebestik til rådighed.

Værelser indrettede i piemontesisk jugendstil

Villa Cornarea har 7 dobbeltværelser, 1 familieværelse og 2 suiter, som alle er indrettede i piemontesisk jugendstil. Værelserne er fordelt i tre plan, og de har alle deres helt personlige særpræg og er meget elegant indrettede med antikke møbler.

Dobbeltværelse Regular med veranda:
- Disse to værelser ligger i stueetagen og deler en veranda. Flotte værelser med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv.
Dobbeltværelse Regular med terrasse:
- Flotte værelser på 1. eller 2. sal med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv. Disse værelser har desuden en fantastisk møbleret terrasse, hvorfra de bløde piemontesiske bakker får en til at falde i staver. Et af værelserne (nr. 5) deler den fine terrasse mellem tårnene med suiterne, hvor hvert værelse har sin egen afdeling med bord og stole.
Familieværelse til 2-4 personer uden terrasse:
- Der er kun en af denne type værelse. Der er tale om en toværelseslejlighed i stueplan uden brug af køkken (kan benyttes mod tillæg), men med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv. Der kan bo op til 4 personer i familieværelset.

Suite Azzurra

Dette er historisk set villaen oprindelige soveværelse: rummeligt med imponerende stuklofter, antik dobbeltseng i træ med bådform, gulvbelægning af genovesisk oprindelse og i det hele taget emmende af et historisk vingesus. I suiten er der også minibar, telefon, tv og en fin udsigt over vinmarkerne. Badeværelset har toilet og lille jacuzzi. Begge suiterne (1. sal) har hver sin tårnterrasse på 2. sal, hvor man i de lune måneder vil føle sig som grever og baroner med et glas af den lokale vin i hånden og sit livs kærlighed ved sin side. Der er muligt med op til to ekstra opredninger her.

Suite Veneziana

Lige så smagfuld og elegant som Suite Azzurra og med fin udsigt over vinmarkerne. Denne suite, som har adgang til den flotte gamle balkon over hovedindgangen, har et meget flot originalt canadisk parketgulv og en antik dobbeltseng, som gør rummet særdeles hyggeligt og stemningsfuldt. I suiten er der også minibar, telefon og tv. Badeværelset har toilet og kar. Også denne suite har en tårnterrasse. Der er muligt med op til to ekstra opredninger her.

GRATIS VINSMAGNING

Ved ophold på min. 4 dage får du en gratis vinsmagning med rundvisning på Villa Cornareas vingård ved bestilling senest 30. marts. Bemærk, at dette tilbud gælder ikke i juli og august måned.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Hvad er et ophold i Langhe uden et besøg på en vingård? Agriturismo Le Querce del Vareglio indfrier alle dine drømme om en vingårdsferie, hvor du både kan dykke ned i vinproduktionen og nyde godt af den tilberedte mad i restauranten.

Villa La Meridiana

Alba, Piemonte

Besøg Villa La Meridiana blot 1 km fra Alba, hvis du er på udkig efter en romantisk ferie i italienske omgivelser. Fra terrasserne og poolen skuer du over Albas middelaldertårne, Langhes borge, vinmarkeren og bagest Alperne.

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

På Fattoria San Giuliano kan du kombinere vinsmagning, en hyggelig middelalderby og let adgang til pool med udsigt over de bølgende vinmarker ... blot ca. 200 m fra Neives stemningsfulde gamle bydel.

Anbefalinger til dig

Villa La Meridiana

Alba, Piemonte

Besøg Villa La Meridiana blot 1 km fra Alba, hvis du er på udkig efter en romantisk ferie i italienske omgivelser. Fra terrasserne og poolen skuer du over Albas middelaldertårne, Langhes borge, vinmarkeren og bagest Alperne.

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

På vingården Agriturismo Bevione tager familien Bevione sig godt af dig. De driver gården og dyrker markerne med stor passion. Her får du en oplevelsesrig vingårdsferie for hele familien. Dyk ned i vinene eller i poolen.

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Hvad er et ophold i Langhe uden et besøg på en vingård? Agriturismo Le Querce del Vareglio indfrier alle dine drømme om en vingårdsferie, hvor du både kan dykke ned i vinproduktionen og nyde godt af den tilberedte mad i restauranten.

Populært i Piemonte

Residence Da Felicin

Monforte d'Alba

Med udsigt over Langhes vinklædte bakkelandskab finder du de moderne lejligheder Residence Da Felicin. Og også fra den indbydende pool og jacuzzi kan du nyde det kuperede naturscenarie, som har gjort vindistriktet Langhe så berømt.

B&B Fior di Farine

La Morra

Besøg B&B Fior di Farine og hav det som blommen i et æg: her finder du værelser af god standard, pool, varm gæstfrihed, en interessant gammel aktiv mølle, og du bor blot et stenkast fra La Morras hyggelige centrum.

Pietre Gemelle Resort

Alagna Valsesia

14 moderne lejligheder midt i Alperne, blot ca. 2½ km fra skiliften i den stemningsfulde, historiske bjergby Alagna Valsesia. Om sommeren er mulighederne for trekking og vandsport uanede. Mens du under skiferien tilbydes gratis shuttlebus til skiliften.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog