Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Villa Cornarea
 

Vinslot med vinmarker 360° rundt

Bestil din ferie her fordi:
  • du vil bo midt i vinmarkerne
  • pool er et must
  • du vil elske udsigten
Villa Cornarea byder på en poetisk kombination af fred & ro, poolafslapning og maleriske vinmarker. Her finder du alt, hvad en vin-entusiast kan drømme om.
Fredsommeligheden og de skønne naturscenarier er det første, du møder på Villa Cornarea. I den parklignende have kan du slappe af efter en hel dag ude blandt Langhes vingårde eller du kan dyppe dig i poolen. Glem ikke også at nyde stedets egenproduktion af vin.
img

Tæt på byen Canale

Villaen ligger blot ca. 1½ km fra den hyggelige historiske by Canale, hvor man finder et interessant søndagsmarked og Michelin-restauranten (1 stjerne)
...L'Enoteca. Inden for en overkommelig distance finder man i øvrigt 11 andre Michelin-restauranter, og området har således den største koncentration af hædrede restauranter i Italien. Torino ligger blot ca. 45 km væk.
Læs mere om Villa Cornarea


img
space
img
space
img
space
img

Det bølgende vinlandskab

Villaen ligger fredfyldt i 300 meters højde over havets overflade for enden af en blind vej i rolige omgivelser. Landstedet, som er bygget i piemontesisk jugendstil, har et større areal af vinproduktion og drømmevækkende panoramaudsigter - og de har været så fornuftige at lave et stisystem på over 3 km, som snor sig blandt de velduftende vinranker og er til gæsterne fulde afbenyttelse og fornøjelse. Man kan også deltage i vinsmagning i deres vinkælder - de producerer blandt andet Roero Arneis, Roero, Nebbiolo og Passito Tarasco. Morgenmaden består af lokale specialiteter, hjemmeproducerede lækkerbiskener og økologiske morgenmadsprodukter fra nærliggende producenter.
img
space
img
space
img
space
img

Indbydende parkanlæg med pool

Udendørsarealerne byder også på en grøn svalende park til dem, som ynder at trække lidt væk fra solens varme stråler og nyde en god bog i skyggen. Men la dolce vita slutter ikke her - Villa Cornareas poolområde er en sand perle med aflangt bassin med børneafdeling, fin lille bro, udendørs bruser, hyggelig pergola og andre små aktiviteter. Bemærk at af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt at bruge vippen i poolen.
img
space
img

Værelser indrettede i piemontesisk jugendstil

Villa Cornarea har 7 dobbeltværelser, 1 familieværelse og 2 suiter, som alle er indrettede i piemontesisk jugendstil. Værelserne er fordelt i tre plan, og de har alle deres helt personlige særpræg og er meget elegant indrettede med antikke møbler.
img
space
img
Dobbeltværelse Regular med veranda:
- Disse to værelser ligger i stueetagen og deler en veranda. Flotte værelser med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv.
Dobbeltværelse Regular med terrasse:
- Flotte værelser på 1. eller 2. sal med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv. Disse værelser har desuden en fantastisk møbleret terrasse, hvorfra de bløde piemontesiske bakker får en til at falde i staver. Et af værelserne (nr. 5) deler den fine terrasse mellem tårnene med suiterne, hvor hvert værelse har sin egen afdeling med bord og stole.
Familieværelse til 2-4 personer uden terrasse:
- Der er kun 1 af denne type værelse. Der er tale om en toværelseslejlighed i stueplan uden brug af køkken (kan benyttes mod tillæg), men med eget badeværelse med toilet og bruser. På værelset er der også minibar, telefon og tv. Der kan bo op til 4 personer i familieværelset. Det ene værelse fører ud til en privat terrasse (ikke overdækket) med to liggestole, bord og fire stole.
img
space
img
space
img

Suite Azzurra

Dette er historisk set villaen oprindelige soveværelse: rummeligt med imponerende stuklofter, antik dobbeltseng i træ med bådform, gulvbelægning af genovesisk oprindelse og i det hele taget emmende af et historisk vingesus. I suiten er der også minibar, telefon, tv og en fin udsigt over vinmarkerne. Badeværelset har toilet og lille jacuzzi. Begge suiterne (1. sal) har hver sin tårnterrasse på 2. sal, hvor man i de lune måneder vil føle sig som grever og baroner med et glas af den lokale vin i hånden og sit livs kærlighed ved sin side. Der er muligt med op til to ekstra opredninger her.
img
Suite Azzurra

Suite Veneziana

Lige så smagfuld og elegant som Suite Azzurra og med fin udsigt over vinmarkerne. Denne suite, som har adgang til den flotte gamle balkon over hovedindgangen, har et meget flot originalt canadisk parketgulv og en antik dobbeltseng, som gør rummet særdeles hyggeligt og stemningsfuldt. I suiten er der også minibar, telefon og tv. Badeværelset har toilet og kar. Også denne suite har en tårnterrasse. Der er muligt med op til to ekstra opredninger her.
img
Suite Veneziana

GRATIS VINSMAGNING

Ved ophold på min. 4 dage får du en gratis vinsmagning med rundvisning på Villa Cornareas vingård ved bestilling senest 30. marts.
Skjul teksten
img
Omkranset af vinmarker til alle sider og tæt på byen Canale
  • Suite Azzurra
  • Suite Veneziana
  • Omkranset af vinmarker til alle sider og tæt på byen Canale

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Piemonte

Piemonte

Canale d'Alba

Klik for større kort
Villa Cornarea
detailed map
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Torino: 79 km
  • Genova: 134 km
  • Milano Linate: 156 km
Se flere afstande
Rejseoplevelse fra
Villa Cornarea

"Vi havde et dobbeltværelse MED terrasse...... det var simpelthen fantastisk at sidde derude om aftenen og nyde udsigten udover vinmarkerne"
Læs mere
Sidst åbnede steder
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til