Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Canale d'Alba har ca. 5.500 indbyggere. Byen er en historisk perle med mange kirker og byder også på et livligt og interessant marked om søndagen, som i høj grad er et besøg værd. Byen er placeret i vindistriktet Roero, som især er kendt for druen Arneis, der bruges til fremstilling af hvidvin. I området findes mange gode restauranter, som kan tilfredsstille enhver med sans for god mad.

Ferskentræets egen festival

Roero-distriktet er foruden vin og god mad også kendt for sine mange frugtplantager, hvor især ferskentræer er udbredte. I Canale afholdes der hvert år i juli/august en musikfestival med navnet La Fiera del Pesco (Ferskentræets Festival). Hvis man gerne vil ud at udforske landskabet og kigge på de mange ferskentræer er det i Canale muligt at leje en klassisk italiensk scooter – Vespa’en. Byen er et godt udgangspunkt, hvis man ønsker at kombinere Langhe-området med et endagsbesøg i Torino.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Piemonte

search map