Hotel i Alba i Piemonte

Hotel Langhe

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Receptionen og morgenmadsrestauranten Receptionen og morgenmadsrestauranten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ønsker du et byhotel, men vil stadig gerne bo i fredelige omgivelser med fri parkering, så er Hotel Langhe den rette løsning for dig. Hotellet ligger i udkanten af Alba og er et sandt åndehul.

Hop i poolen eller flad ud i jacuzzien

Det som allerførst springer i øjnene på Hotel Langhe er den ideelle beliggenhed i et roligt kvarter med indbydende grønne udendørsområder og den gode smag, der hersker overalt. Hotellet er fra 2001 og fremstår meget moderne, stilfuldt og skandinavisk indrettet i lyse og varme farver og rene linjer i møblementet. I 2011 er der blevet anlagt en flot swimmingpool med jacuzzifunktion - denne pool er prikken over i'et for gæster, som ønsker et hotel med swimmingpool og stadig blot små 2 km ind til den historiske bykerne i Alba.

Blot 2 km fra domkirken i Alba

Hotellet ligger for enden af en blind vej og tilbyder gratis parkering. Man kan nemt komme ind til Albas gamle bydel til fods (ca. 2 km til domkirkepladsen) og man undgår på denne måde at skulle lede efter p-plads i centrum og samtidig kan man uden bekymring nyde et glas af en af områdets efterhånden verdensberømte vine. I haven er der rig mulighed for at slappe af - øjet nyder naturens grønne farve og øret nyder rislen fra bækken, som løber langs grunden.

Se lokalområdet fra en Vespa

Hotellet har et lille træningsrum i kælderen, som står til fri afbenyttelse for gæsterne. Endvidere giver hotellet mulighed for at leje cykler eller hvad med en Vespa? Det servicemindede personale er desuden meget behjælpelige med at arrangere besøg hos nærliggende vinproducenter. Ja, aktiviteterne og mulighederne er talrige.

Sans for kvalitet

Indendørs finder man først receptionen, elevator og morgenmadsrestauranten sammen med en masse interessant litteratur om området og tidsskrifter. De 27 værelser er opdelt i tre kategorier og er alle meget smagfuldt indrettede med nøje sans for detaljen og materialernes kvalitet. Man fornemmer lidt at træde ind i et eksklusivt privat hjem, som har til opgave at stimulere sanserne.

- Standard: på ca. 17 m² med aircondition, satellit-tv, værdiboks, garderobeskab, skrivebord, internetadgang og bad med bruser/kar og hårtørrer. De fleste af standardværelserne har desuden en balkon eller lille terrasse.
- Superior: på ca. 25 m² med aircondition, satellit-tv og DVD-afspiller, værdiboks, garderobeskab, skrivebord, internetadgang og bad med bruser/kar og hårtørrer. De fleste af superiorværelserne har desuden en lille terrasse eller have.
- Suite: aircondition, 2 satellit-tv og DVD-afspiller, værdiboks, garderobeskab, skrivebord, internetadgang og bad med bruser og kar og hårtørrer. Suiterne er todelte med separat stue og soveafdeling og har privat have med udsigt over bakkerne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Villa La Meridiana

Alba, Piemonte

Albergo Castiglione

Castiglione Tinella, Piemonte

Anbefalinger til dig

Residence Da Felicin

Monforte d'Alba, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Albergo Castiglione

Castiglione Tinella, Piemonte

Populært i Piemonte

search map