Om gratis annullering

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

På mange af vores steder tilbyder vi gratis annullering typisk indtil 30 dage før ankomst, men det varierer fra sted til sted. Hvorledes det forholder sig for din feriebolig, fremgår af præsentationssiden for den enkelte bolig. På få steder tilbydes der ikke fri annullering, mens andre har gratis afbestilling helt indtil et par dage før ankomsten.

Hvorfor opkræver vi så både depositum og restbetaling i stedet for blot at opkræve det samlede beløb umiddelbart inden annulleringsfristen?

Det skyldes ønsket om, at vores kunder udviser seriøs interesse for den bestilling, de foretager. Vi kan kun tilbyde attraktive annulleringsbetingelser, fordi vores samarbejdspartnere i Italien ved, at vores kunder rent faktisk gerne vil på ferie, og at de kun afbestiller i tilfælde af, at der kommer noget i vejen.

Med andre ord ønsker vi ikke unødigt at optage vores samarbejdspartneres lejligheder og hotelværelser, uden at vores kunder har intention om at benytte dem. Vi ønsker heller ikke at afholde andre interesserede kunder fra at få en ønsket feriebolig ved at reservere den til en useriøs kunde i en længere periode.

 
 

Populært i Veneto

Valbella

Bibione

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Villa Mirella

Palinuro

search map