Nyheder

Terrazza Vermentino, Manarola (Ligurien)

En stor og rummelig terrasse med udsigt til byen og lidt hav er uvurderlig efter en lang dags vandring. Her kan I fordøje alle oplevelserne - og nyde et aftensmåltid tilberedt med lokale råvarer. Jo, Terrazza Vermentino er bestemt et godt valg.

Hotel Leonardo da Vinci, Limone sul Garda (Lombardiet)

Du og dine børn vil ikke kede jer på Hotel Leonardo Da Vinci: I bor her lige ud til strandvejen i udkanten af Limone på vejen mod syd. Du finder her pool med rutchebane og børnepool samt have på 50.000 m² med mange aktiviteter.

Balconi delle Isole, Cefalù (Sicilien)

Bor du her, kan du ikke bo mere centralt i Cefalù! De to pæne lejligheder ligger nemlig i Via Bordonaro, der huser et utal af restauranter med havudsigt. Den gamle havn og fine lille bystrand ligger rundt om hjørnet.

Villa Rosalia, Ischia Porto (Capri, Ischia og Procida)

Bo med udsigt over Napolis maleriske bugt oppe i bakkerne tæt på Ischias havn. Villa Rosalia byder på fem lejligheder med private terrasser og en pool til deling.

Residence Cefalù in Casa, Cefalù (Sicilien)

Residence Cefalù in Casa er oplagt til dig, hvis du er til udsigt, fredelige omgivelser og pool, men samtidig gerne vil bo tæt på den livlige by Cefalù!

Balconi Tramonto, Cefalù (Sicilien)

Tilbring din badeferie i skønne Cefalù kort fra stranden og midt i det stemningsfulde bycentrum. Her finder du to gode soveværelser med eget bad og to balkoner samt en veludstyret ferielejlighed med aircondition, opvaskemaskine samt wi-fi.

Residence Magarà, Sant'Ambrogio (Sicilien)

Du bør vælge dette sted, hvis du vægter en smuk udsigt og adgang til en pool højt. Dette lejlighedskompleks højt hævet over Cefalùs historiske centrum opfylder indiskutabelt disse behov!

Suites sul Molo, Cefalù (Sicilien)

Hold ferie helt ud til vandet i Cefalùs stemningsfulde centrum med strand og adskillige spisesteder lige uden for døren. Her kan du vælge mellem to flot indrettede lejligheder, der begge ligger på første sal og har aircondition.

Terrazza Casa del Duomo, Manarola (Ligurien)

Bo midt i Manarola oppe ved den stemningsfulde kirkeplads. Og ud over pladsen og de mange vandreruter kan I også nyde udsigten og de smukke omgivelser fra lejlighedens hele to balkoner og fra terrassen med havudsigt. Velkommen til Cinque Terre.

Villa Laura, Lucignano (Toscana)

Hvad mere kan du næsten ønske dig? I Villa Laura får du et smukt gammelt stenhus med privat pool, egen have og gode faciliteter, der gør ferien nemmere og mere bekvem, og så er her endda kort afstand til den nærliggende by. Det er da en drøm!

Villa Cecilia, Castiglion Fiorentino (Toscana)

Villa Cecilias største trækplaster er utvivlsomt den enorme have. Fra denne villa kan I udleve jeres toscanske drøm med spændende udflugter for derefter at vende hjem og samle hele familien rundt om poolen, på terrassen eller i pejsestuen.

Villa Scianellone, Torrita di Siena (Toscana)

Udlev din toscanske drøm i denne karakterfulde 1600-tals villa. Haven er velplejet, olivenlunden dragende og poolen giver jer mulighed for at falde i svime over udsigten til landsbyen Torrita di Siena, der ligger på den anden side af dalen.

Parc Hotel Germano Suites, Bardolino (Veneto)

Du vil finde god plads, en fin have med søudsigt og smagfuld indretning af værelserne og fællesområderne på Parc Hotel Germano Suites. Vi anbefaler det varmt til et voksent publikum, der gerne vil forkæle sig selv og bo tæt på Bardolinos hyggelige centrum.

Appartamento il Giardino, Agnone (Molise)

Kryb i skjul fra tumult og turister og nyd udsigten fra haven til denne hyggelige lejlighed. Byens kønne gader og lokalmiljøet er lige til at forelske sig i. Her får du det ægte Italien og dens skønne natur.

Residence Eden, Peschiera sul Garda (Veneto)

Du og din familie kommer ikke til at kede jer på dette feriested: I vil nyde den store lagune-pool, der er også er velegnet til de små. Derudover tiltrækker solterrassen, den store have og legepladsen.

Terrazze Casa Rita, Lotzorai (Sardinien)

Her bor du i stille omgivelser i udkanten af Lotzorai, hvor Antonello har indrettet 7 lejligheder ved siden af hans bopæl. I haven er der pool og god plads til børnene. Nyd solbadning på græsplænen el... ler hvil ud på terrassen, når du vender hjem fra dagens udflugter.Læs mere

Tenuta San Giovanni, Sant'Angelo Muxaro (Sicilien)

Med vinden i håret og Middelhavssolen i øjnene tilbringer du din ferie på Tenuta San Giovanni med en af de flotteste udsigter, du kan forestille dig. Loredana og Angelo driver gården med dens 8 hektarer jord dækket med vinmarker.

Il Casale di Zio Nando, Follonica (Toscana)

Skal det være stranden eller poolen i dag? Det kan du frit vælge imellem, når du bor i villaen Il Casale di Zio Nando. Og hvilken af de mange stemningsfulde middelalderbyer i området, du vil besøge i ... dag: Campiglia Marittima, Massa Marittima, Suvereto eller ....?Læs mere

Palazzo Pozzillo, Pozzillo (Sicilien)

På Palazzo Pozzillo vil du møde Siciliens skønhed samt det skønne par, der selv har tabt deres hjerte til øen. Glæd dig til Franz' smil og madlavningskunst, Zoras åbne arme, og de rummelige værelser med unikke terrasser.

Giardino sul Duomo B&B, Ragusa (Sicilien)

Midt i det skønne barokke centrum af Ragusa finder du her en skyggefuld have med vidunderlig udsigt over byens tage, der pryder skråningen helt ned til dalen. Her har Michele indrettet få, men gode værelser tæt på byens hjerte.

Terrazza Orioulo, Firenze (Toscana)

En velholdt, lys lejlighed med en central placering i Firenzes middelaldercentrum. Her får du al ønskelig komfort: terrasse med udsigt, wi-fi, aircondition, opvaskemaskine og meget mere.


Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog