Nyheder

Del Garda Village & Camping, Peschiera sul Garda (Veneto)

Der er dømt liv og glade dage for alle pengene på Del Garda Village & Camping, hvor forældrene nyder det gode vejr ved poolen og på deres terrasser, mens børnene har masser af plads at boltre sig på i trygge omgivelser.

Agriturismo Ca' San Sebastiano, Camino (Piemonte)

På Agriturismo Ca' San Sebastiano hersker den gode vinstemning, og betegnelsen 'et lækkert landsted' er ikke helt forkert. Er du til vin, pool og smagfulde omgivelser, så vil ferien her gå op i en højere enhed.

Terrazza Vasta Lucina, Rom

Over 100 m² terrasser, lækker vinterhave, flot flot indretning, aircondition, opvaskemaskine, trådløs internetforbindelse, vaskemaskine, satellitfjernsyn og meget mere, alt sammen et stenkast fra Den Spanske Trappe.

Terrazza Trevi, Rom

Den perfekte lejlighed for parret, som vil bo centralt med utallige spisesteder, seværdigheder og shoppingmuligheder inden for få minutters gang.

Terrazza Saraceno, Cetara (Campania)

Selvom Terrazza Saraceno er en ganske rummelig lejlighed af en langt højere kvalitet end gennemsnittet i Cetara, så er det fristende gang på gang at betone den store terrasse, som næsten synes at befinde sig midt i havet.

Corte Marsigliese, Cetara (Campania)

At bo i en af de få private lejligheder, der udlejes til besøgende i fiskerlejet Cetara, betyder på samme tid en spartansk, kedelig bolig og ufattelig charmerende, uspolerede omgivelser.

Hotel La Vigna, Moneglia (Ligurien)

På Hotel La Vigna handler det om dig! Og det sørger familien Cembrano for - blandt andet ved at servere dig god mad i restauranten og lade dig nyde din ferie enten ved poolen eller fra din balkon, hvo... r øjnene vil møde både Middelhavet og Liguriens smukke højdedrag.Læs mere

Al Teatro, Alghero (Sardinien)

Hold ferie i Algheros flotte og stemningsfulde centrum, hvor du nemt kan købe ind eller gå ude at spise. Lige uden for bymuren, finder du byens flotte sandstrand.

Appartamenti Vignol Uno, Bardolino (Veneto)

Bo i bakkerne over Bardolino med udsigt til Gardasøen og vinmarkerne. På Appartamenti Vignol Uno har alle 12 lejligheder egen terrasse, mens de deler poolen, grill-området...og udsigten.

Appartamenti Vignol Due, Bardolino (Veneto)

Beliggenheden i bakkerne kort fra Gardasøens bredder sikrer dig afslappende omgivelser til din ferie og få minutters kørsel til mange spisesteder og indkøbsmuligheder i den lille by Bardolino.

Appartamenti Casetto, Bardolino (Veneto)

Bo mellem Lazise og Bardolino med vinmarkerne lige om hjørnet og kun 900 meter til søbredden. Appartamenti Casetto byder på ærlige, simple lejligheder, grønne omgivelser og pool til store og små.

Residence La Pianca, Musso (Lombardiet)

Hvis dine nøgleord til den perfekte ferie er panorama, pool og privat terrasse, så passer Residence La Pianca godt til dig. Vælg her mellem 8 lejligheder af forskellig størrelse, der deles om den dejlige pool og den ubetalelige søudsigt.

Appartamenti Puccini, Bardolino (Veneto)

Du kan gå til det hele! Der er kun 150 meter til Gardasøens bredder fra Appartamenti Puccini. Du finder også flere spisesteder inden for få hundrede meter, og pool er her naturligvis også.

Vista Porto, Alghero (Sardinien)

Hold badeferie i Alghero smukke centrum med kort afstand til den gode og lange sandstrand og midt i det historiske bycentrum få skridt fra de hyggelige spisesteder.

Agriturismo Villa Carmelina, Recco (Ligurien)

Kom tæt på lokalbefolkningen: Mærk hvordan værterne på Agriturismo Villa Carmelina tager varmt imod deres gæster, og smag hvordan de bearbejder deres råvarer i restauranten. Også poolen er til stor glæde for stedets gæster.

Casetta i Ciliegi, Cortona (Toscana)

Kender du allerede Toscana? Er du parat til en helt anden oplevelse af denne smukke og meget besøgte region? I bjergene, uden for lands lov og ret, ligger det lille hus Casetta i Ciliegi med sin egen pool og en bjergtagende udsigt.

Appartamento San'Ippolito, Asciano (Toscana)

Vil du bo på landet mellem olivenlundene med adgang til stor pool og samtidig kunne gå til en hyggelige toscansk by med gode spisesteder og togstation på kort tid? Så er Appartamento Sant'Ippolito noget for dig!

Casina del Bosco, Subbiano (Toscana)

Engang imellem har man bare behov for at være sig selv. Er I to på tur, som ikke vil dele hverken hus, have eller pool med andre? Så skal I se på dette lille hus, som ligger helt for sig selv i bakkerne i det østlige Toscana.

Fattoria Pogni, Tavarnelle Val di Pesa (Toscana)

Fattoria Pogni er en succes på forhånd. En malerisk gammel vingård mellem Firenze og Siena med flotte lejligheder med private terrasser, aircondition, wi-fi, stor pool åben året rundt og masser af aktivitetsmuligheder...

Palazzo Conti, Pienza (Toscana)

Landskabet syd for Siena er billedskønt. Det er ikke underligt, at så mange postkort og lækre fotobøger finder deres motiver her, hvor du også finder en perlerække af indtagende små byer. Palazzo Cont... i byder dig velkommen med børnepool, restaurant, wi-fi og andet godt.Læs mere

Boboba Village, Marina di Pisa (Toscana)

På Boboba Village bor du få meter fra havet mellem stranden og pinjeskoven i Marina di Pisa. Du har ikke havudsigt, men du kan holde din badeferie i grønne omgivelser med egen terrasse, aircondition og pool med rutsjebane.


Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta