Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning

Find din ferie i Italien

Udvidet søgning

Skiferie i Italien

Få nyhederne som RSS feed

Veneto

20-03-2014
Agriturismo Col delle Rane, Caerano di San Marco   c c c   Agriturismo Col delle Rane
Matteo Gallina og hans bror driver dette prosecco-producerende landsted med stor passion. Den mærker man straks. Og de indvier jer gerne i områdets natur- og kulturskatte, som I kan besøge før og efter en tur i poolen.
Ligurien

06-03-2014
Terrazza San Giacomo, Levanto   c c c c   Terrazza San Giacomo
Terrazza San Giacomo ligger både centralt og fredeligt i Levanto. Til den ene side har du en fin havudsigt og til den anden side en skøn privat terrasse. Stranden og handelscentrum er ca. 300 m væk. Hvad mere kan du ønske dig?
Ligurien

06-03-2014
Terrazza Impero, Levanto   c c c c   Terrazza Impero
Terrazza Impero er en rummelig lejlighed til store familier på op til 12 personer. Her får du et feriehjem, som ligger centralt og som har hele fem badeværelser og privat terrasse.
Sicilien

18-02-2014
Terrazza Stella, Cefalù   c c c c   Terrazza Stella
Du kan kombinere badeferie i Cefalù med opdagelse af Siciliens nordkyst og bjerge. Fra lejlighedens terrasse har du flot udsigt over vandet, og stranden ligger kort fra hoveddøren. Perfekt til to vennepar eller til en familie, der har fokus på komfort.
Ligurien

11-02-2014
Residence Costa Morroni, Levanto   c c c c   Residence Costa Morroni
Du vil få en fornemmelse af at få i både pose og sæk, hvis dine ferieønsker omfatter både swimmingpool, flotte ferielejligheder, feriefremmende faciliteter og blot 3 km fra de smukke strande i Levanto.
Firenze

10-02-2014
Terrazza Santa Croce, Firenze   c c c c   Terrazza Santa Croce
En god lille lejlighed med en supercentral placering, godt komfortniveau med bl.a. internetadgang, opvaskemaskine og aircondition samt en stor solrig terrasse som prikken over i'et. Kan du ønske dig mere til en ferie i Firenze?
Campania

06-02-2014
Villa Agresta, Ascea Marina   c c c   Villa Agresta
Foretrækker du ferieboliger med stor, privat terrasse? Vil du bo tæt på vandet og handelsliv i en kystby uden (for) mange turister? Her finder du hjemligt indrettede lejligheder til en rimelig pris og mange udflugter i nærheden.
Campania

05-02-2014
Terrazzo Papavero, Atrani   c c c c   Terrazzo Papavero
Her kan du glæde dig til Amalfikystens fantastiske lys og skønne omgivelser. Der er tilmed kort afstand til Atrani og Castiglione strand, butikker og indkøbsmuligheder. Den rummelige terrasse og kvaliteten af indretningen er prikken over i'et.
Campania

02-02-2014
Oliveto a Mare, Ascea Marina   c c c c   Oliveto a Mare
Dejligt tæt på den gode sandstrand i Ascea Marina og kort fra spisesteder og indkøb bor du her i nyindrettede lejligheder i grønne og rolige omgivelser. Nemt at parkere ved og en kort køretur fra Cilentos seværdigheder.
Sicilien

01-02-2014
Villa Playa, Santa Maria del Focallo   c c c c   Villa Playa
En ferie på Villa Playa er en ferie med det blå Middelhavet foran dig. Her kan du bo med familie eller venner, som du deler den store have med. Huset vender mod syd og er delt i tre separate dele, så alle kan få privacy.
Toscana

29-01-2014
Residence La Pergola, Cinquale   c c c   Residence La Pergola
Bo tæt på stranden med marmorbjergene i baggrunden, hvor du kan køre op til unikke udsigter og hyggelige småbyer. Din ferielejlighed er udstyret med wi-fi, aircondition, opvaskemaskine m.m. I den 4.400 m² store have finder du pool.
Veneto

23-01-2014
Agriturismo Corte Tamellini, Soave   c c c c   Agriturismo Corte Tamellini
Her får du vin til alle sider: I det kuperede landskab minder vinstokkene om grønne rutsjebaner, som vokser helt op til poolen. Og du kan kigge indenfor i deres gårdbutik og vinkælder, hvor du kan smage den vin, de selv producerer.
Ligurien

21-01-2014
Hotel Bellevue et Mediterranée, Diano Marina   c c c c   Hotel Bellevue et Mediterranée
Skal det være mageligt og skal det være badeferie i Ligurien, så skal det være Hotel Bellevue et Mediterranée. Hotellet har værelser med egen balkon lige ud til både pool og sandstrand. Din sommerferie er reddet.
Ligurien

17-01-2014
Villaggio Ai Pozzi, Loano   c c c   Villaggio Ai Pozzi
Hold badeferie på den italienske riviera og kombiner kystens livsglæde med udflugter i landskabet. På Villaggio Ai Pozzi finder du et væld af faciliteter i nybyggede ferielejligheder kun 1,5 km fra en god sandstrand og Loanos centrum.
Veneto

17-01-2014
Residence Itaca, Bibione   c c c   Residence Itaca
Hold din badeferie her, hvis du er til både sandstrand og pool. Sætter du pris på at kunne gå til butikker og restauranter, har du endnu en god grund til at vælge Residence Itaca!
Ligurien

16-01-2014
Terrazza Casa di Mezzo II, Manarola   c c c   Terrazza Casa di Mezzo II
Terrazza Casa di Mezzo II stiller jer meget i udsigt. I får en betagende udsigt over havet, Manarola og Cinque Terres kyststrækning fra næsten alle rum i denne lejlighed. Jeres dilemma bliver, om I skal drikke kaffe på balkonen eller terrassen.
Veneto

16-01-2014
Hotel Scalzi, Verona   c c c c   Hotel Scalzi
Med kun 800 m til Arenaen i Verona og et personligt og varmt særpræg i indretningen lader Hotel Scalzi til at kunne tilbyde dig noget, som mange andre hoteller ikke kan.
Sicilien

08-01-2014
Villa Ganzeria, Santa Croce Camerina   c c c c   Villa Ganzeria
Villa med rigtig god plads. Gider du ikke at lave mad selv, er der et traditionelt spisested i gåafstand. Og så er der stor terrasse og pool med havudsigt, hvis du ikke vil køre til stranden.
Sicilien

05-01-2014
Terrazza Vita, Castellammare del Golfo   c c c   Terrazza Vita
Her bor du i en sidegade ved rådhuset i Castellammares centrum. Der er kun 100 meter til den livlige havn og 500 meter til byens bedste strand. Lejligheden er velegnet til en familie der vil holde ferie i autentiske omgivelser.
Campania

31-12-2013
La Giacaranda, San Marco di Castellabate   c c c c   La Giacaranda
Syditaliensk charme og gæstfrihed venter dig og din bedre halvdel hos Mamma Luisa, som har lagt skrivemaskinen til side og givet sig i lag med at tage imod rejsende fra hele verden. Og hun er rigtig god til det!

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien
Slotsgade 2
2200 København N
Telefon: (+45) 3315 1313
info@in-italia.dk
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til