Nyheder

Residence Cefalù in Casa, Cefalù (Sicilien)

Residence Cefalù in Casa er oplagt til dig, hvis du er til udsigt, fredelige omgivelser og pool, men samtidig gerne vil bo tæt på den livlige by Cefalù!

Balconi Tramonto, Cefalù (Sicilien)

Tilbring din badeferie i skønne Cefalù kort fra stranden og midt i det stemningsfulde bycentrum. Her finder du to gode soveværelser med eget bad og to balkoner samt en veludstyret ferielejlighed med aircondition, opvaskemaskine samt wi-fi.

Residence Magarà, Sant'Ambrogio (Sicilien)

Du bør vælge dette sted, hvis du vægter en smuk udsigt og adgang til en pool højt. Dette lejlighedskompleks højt hævet over Cefalùs historiske centrum opfylder indiskutabelt disse behov!

Suites sul Molo, Cefalù (Sicilien)

Hold ferie helt ud til vandet i Cefalùs stemningsfulde centrum med strand og adskillige spisesteder lige uden for døren. Her kan du vælge mellem to flot indrettede lejligheder, der begge ligger på første sal og har aircondition.

Terrazza Casa del Duomo, Manarola (Ligurien)

Bo midt i Manarola oppe ved den stemningsfulde kirkeplads. Og ud over pladsen og de mange vandreruter kan I også nyde udsigten og de smukke omgivelser fra lejlighedens hele to balkoner og fra terrassen med havudsigt. Velkommen til Cinque Terre.

Villa Laura, Lucignano (Toscana)

Hvad mere kan du næsten ønske dig? I Villa Laura får du et smukt gammelt stenhus med privat pool, egen have og gode faciliteter, der gør ferien nemmere og mere bekvem, og så er her endda kort afstand til den nærliggende by. Det er da en drøm!

Villa Cecilia, Castiglion Fiorentino (Toscana)

Villa Cecilias største trækplaster er utvivlsomt den enorme have. Fra denne villa kan I udleve jeres toscanske drøm med spændende udflugter for derefter at vende hjem og samle hele familien rundt om poolen, på terrassen eller i pejsestuen.

Villa Scianellone, Torrita di Siena (Toscana)

Udlev din toscanske drøm i denne karakterfulde 1600-tals villa. Haven er velplejet, olivenlunden dragende og poolen giver jer mulighed for at falde i svime over udsigten til landsbyen Torrita di Siena, der ligger på den anden side af dalen.

Parc Hotel Germano Suites, Bardolino (Veneto)

Du vil finde god plads, en fin have med søudsigt og smagfuld indretning af værelserne og fællesområderne på Parc Hotel Germano Suites. Vi anbefaler det varmt til et voksent publikum, der gerne vil forkæle sig selv og bo tæt på Bardolinos hyggelige centrum.

Appartamento il Giardino, Agnone (Molise)

Kryb i skjul fra tumult og turister og nyd udsigten fra haven til denne hyggelige lejlighed. Byens kønne gader og lokalmiljøet er lige til at forelske sig i. Her får du det ægte Italien og dens skønne natur.

Residence Eden, Peschiera sul Garda (Veneto)

Du og din familie kommer ikke til at kede jer på dette feriested: I vil nyde den store lagune-pool, der er også er velegnet til de små. Derudover tiltrækker solterrassen, den store have og legepladsen.

Terrazze Casa Rita, Lotzorai (Sardinien)

Her bor du i stille omgivelser i udkanten af Lotzorai, hvor Antonello har indrettet 7 lejligheder ved siden af hans bopæl. I haven er der pool og god plads til børnene. Nyd solbadning på græsplænen el... ler hvil ud på terrassen, når du vender hjem fra dagens udflugter.Læs mere

Tenuta San Giovanni, Sant'Angelo Muxaro (Sicilien)

Med vinden i håret og Middelhavssolen i øjnene tilbringer du din ferie på Tenuta San Giovanni med en af de flotteste udsigter, du kan forestille dig. Loredana og Angelo driver gården med dens 8 hektarer jord dækket med vinmarker.

Il Casale di Zio Nando, Follonica (Toscana)

Skal det være stranden eller poolen i dag? Det kan du frit vælge imellem, når du bor i villaen Il Casale di Zio Nando. Og hvilken af de mange stemningsfulde middelalderbyer i området, du vil besøge i ... dag: Campiglia Marittima, Massa Marittima, Suvereto eller ....?Læs mere

Palazzo Pozzillo, Pozzillo (Sicilien)

På Palazzo Pozzillo vil du møde Siciliens skønhed samt det skønne par, der selv har tabt deres hjerte til øen. Glæd dig til Franz' smil og madlavningskunst, Zoras åbne arme, og de rummelige værelser med unikke terrasser.

Giardino sul Duomo B&B, Ragusa (Sicilien)

Midt i det skønne barokke centrum af Ragusa finder du her en skyggefuld have med vidunderlig udsigt over byens tage, der pryder skråningen helt ned til dalen. Her har Michele indrettet få, men gode værelser tæt på byens hjerte.

Terrazza Orioulo, Firenze (Toscana)

En velholdt, lys lejlighed med en central placering i Firenzes middelaldercentrum. Her får du al ønskelig komfort: terrasse med udsigt, wi-fi, aircondition, opvaskemaskine og meget mere.

Agriturismo Golfo dei Poeti, La Spezia (Ligurien)

Her får du en sjælden mulighed for at bo på en bondegård med masser af dyr lige i udkanten af La Spezia og ganske tæt på Cinque Terre. Børnene vil elske at klappe gederne, de voksne vil elske terrasserne og udsigten og hele familien vil elske poolen.

Le Camere del Re, Cefalù (Sicilien)

Vil du opleve Cefalùs hyggelige centrum og er på tur på Sicilien, så finder du her to gode værelser, der kan lejes samlet, lige ved domkirken og ganske kort fra den gode strand. Butikker og spisesteder ligger lige uden for døren.

Balcone Ruggiero, Cefalù (Sicilien)

Her bor du midt i byens hyggelige centrum, få skridt fra det flotte torv ved domkirken. Du har kort afstand til stranden og endnu kortere til spisesteder. Lejligheden er veludstyret med aircondition, wi-fi og balkon - men ikke egnet til familier med små børn.

Agriturismo San Martino, Fano (Marche)

Vil du gerne have en badeferie på sandstranden uden at skulle bo i i et fleretagers feriecenter i beton? På Agriturismo San Martino er du ude på landet (med pool), men kun 4 km fra sandstranden.


Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta