Nyheder

Casa Piazza Navona, Rom

Bo midt på Piazza Navona med storslået udsigt over pladsen i en særdeles rummelig lejlighed med tre soveværelser og plads til op til 8 overnattende gæster. Her er al tænkelig moderne komfort.

Locanda Antiche Macine, Santarcangelo di Romagna (Emilia-Romagna)

Hold kvalitetsferie på denne gård i bakkerne bagved Cattolica, Riccione og Riminis gode sandstrande og midt i produktive bakker, hvor der dyrkes og plukkes de specialiteter, som du får serveret på restauranten.

Hotel Altura, Palau (Sardinien)

Tag på ferie med din bedste halvdel på dette familiedrevne hotel, der byder på pool med panoramisk terrasse, havudsigt og et roligt miljø. Alle værelser har havudsigt og du kan også få din egen møblerede terrasse.

Villa La Sovrana, Rosia (Toscana)

En meget hyggelig og personlig villa med gode køkkenfaciliteter, stor have og eget svømmebassin (samt en pragtfuld udsigt) beliggende 15 km fra Siena.

La Farneta, Siena (Toscana)

En dejlig lejlighed med adgang til urimeligt stort og flot svømmebassin, aircondition og ugenert egen terrasse kun fem kilometer fra Siena historiske centrum.

Terrazza Severino, Rom

Beliggenheden kan ikke blive mere central! Her har du de største seværdigheder, offentlig transport, indkøbsmuligheder og spisesteder inden for kort afstand, og så har du en usædvanlig stor lejlighed,... hvor alle sover i rigtige soveværelser. Og dertil en skøn terrasse i to plan!Læs mere

Il Casone di Pomaia, Pomaia (Toscana)

Her bor du en kort køretur fra Toscanas gyldne strande og dog midt i bakkerne. Du kan tage på udflugt eller solbade ved pool og børnepool. Glæd dig til maden på gårdens egen - og gode - restaurant.

Villas Costa d'Orlando, Scafa Bassa (Sicilien)

Så flot en havudsigt får du ikke engang på et krydstogtskib. Her bo du i egen villa med pool lige uden for døren, et par kilometer oppe af bjergskråningerne over for de Æoliske øer.

Del Garda Village & Camping, Peschiera sul Garda (Veneto)

Der er dømt liv og glade dage for alle pengene på Del Garda Village & Camping, hvor forældrene nyder det gode vejr ved poolen og på deres terrasser, mens børnene har masser af plads at boltre sig på i trygge omgivelser.

Agriturismo Ca' San Sebastiano, Camino (Piemonte)

På Agriturismo Ca' San Sebastiano hersker den gode vinstemning, og betegnelsen 'et lækkert landsted' er ikke helt forkert. Er du til vin, pool og smagfulde omgivelser, så vil ferien her gå op i en højere enhed.

Appartamento Quattro Cantoni, Rom

Det er som at træde ind en italiensk families hjem, når du kommer ind i Appartamento Boschetto, der ligger midt i et af Roms bedst bevarede folkelige kvarterer.

Terrazza Vasta Lucina, Rom

Over 100 m² terrasser, lækker vinterhave, flot flot indretning, aircondition, opvaskemaskine, trådløs internetforbindelse, vaskemaskine, satellitfjernsyn og meget mere, alt sammen et stenkast fra Den Spanske Trappe.

Casa Ripetta, Rom

At bo centralt er en af de vigtigste forudsætninger for et vellykket ophold i Rom, men moderne komfort som wi-fi og opvaskemaskine gør jo heller ikke ferien dårligere. Velkommen til Casa Ripetta.

Terrazza Trevi, Rom

Den perfekte lejlighed for parret, som vil bo centralt med utallige spisesteder, seværdigheder og shoppingmuligheder inden for få minutters gang.

Terrazza Saraceno, Cetara (Campania)

Selvom Terrazza Saraceno er en ganske rummelig lejlighed af en langt højere kvalitet end gennemsnittet i Cetara, så er det fristende gang på gang at betone den store terrasse, som næsten synes at befinde sig midt i havet.

Corte Marsigliese, Cetara (Campania)

At bo i en af de få private lejligheder, der udlejes til besøgende i fiskerlejet Cetara, betyder på samme tid en spartansk, kedelig bolig og ufattelig charmerende, uspolerede omgivelser.

Hotel La Vigna, Moneglia (Ligurien)

På Hotel La Vigna handler det om dig! Og det sørger familien Cembrano for - blandt andet ved at servere dig god mad i restauranten og lade dig nyde din ferie enten ved poolen eller fra din balkon, hvo... r øjnene vil møde både Middelhavet og Liguriens smukke højdedrag.Læs mere

Appartamenti Vignol Uno, Bardolino (Veneto)

Bo i bakkerne over Bardolino med udsigt til Gardasøen og vinmarkerne. På Appartamenti Vignol Uno har alle 12 lejligheder egen terrasse, mens de deler poolen, grill-området...og udsigten.

Appartamenti Vignol Due, Bardolino (Veneto)

Beliggenheden i bakkerne kort fra Gardasøens bredder sikrer dig afslappende omgivelser til din ferie og få minutters kørsel til mange spisesteder og indkøbsmuligheder i den lille by Bardolino.

Al Teatro, Alghero (Sardinien)

Hold ferie i Algheros flotte og stemningsfulde centrum, hvor du nemt kan købe ind eller gå ude at spise. Lige uden for bymuren, finder du byens flotte sandstrand.

Appartamenti Casetto, Bardolino (Veneto)

Bo mellem Lazise og Bardolino med vinmarkerne lige om hjørnet og kun 900 meter til søbredden. Appartamenti Casetto byder på ærlige, simple lejligheder, grønne omgivelser og pool til store og små.


Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog