Nyheder

Parc Hotel Germano Suites, Bardolino (Veneto)

Du vil finde god plads, en fin have med søudsigt og smagfuld indretning af værelserne og fællesområderne på Parc Hotel Germano Suites. Vi anbefaler det varmt til et voksent publikum, der gerne vil forkæle sig selv og bo tæt på Bardolinos hyggelige centrum.

Appartamento il Giardino, Agnone (Molise)

Kryb i skjul fra tumult og turister og nyd udsigten fra haven til denne hyggelige lejlighed. Byens kønne gader og lokalmiljøet er lige til at forelske sig i. Her får du det ægte Italien og dens skønne natur.

Residence Eden, Peschiera sul Garda (Veneto)

Du og din familie kommer ikke til at kede jer på dette feriested: I vil nyde den store lagune-pool, der er også er velegnet til de små. Derudover tiltrækker solterrassen, den store have og legepladsen.

Terrazze Casa Rita, Lotzorai (Sardinien)

Her bor du i stille omgivelser i udkanten af Lotzorai, hvor Antonello har indrettet 7 lejligheder ved siden af hans bopæl. I haven er der pool og god plads til børnene. Nyd solbadning på græsplænen el... ler hvil ud på terrassen, når du vender hjem fra dagens udflugter.Læs mere

Tenuta San Giovanni, Sant'Angelo Muxaro (Sicilien)

Med vinden i håret og Middelhavssolen i øjnene tilbringer du din ferie på Tenuta San Giovanni med en af de flotteste udsigter, du kan forestille dig. Loredana og Angelo driver gården med dens 8 hektarer jord dækket med vinmarker.

Il Casale di Zio Nando, Follonica (Toscana)

Skal det være stranden eller poolen i dag? Det kan du frit vælge imellem, når du bor i villaen Il Casale di Zio Nando. Og hvilken af de mange stemningsfulde middelalderbyer i området, du vil besøge i ... dag: Campiglia Marittima, Massa Marittima, Suvereto eller ....?Læs mere

Palazzo Pozzillo, Pozzillo (Sicilien)

På Palazzo Pozzillo vil du møde Siciliens skønhed samt det skønne par, der selv har tabt deres hjerte til øen. Glæd dig til Franz' smil og madlavningskunst, Zoras åbne arme, og de rummelige værelser med unikke terrasser.

Giardino sul Duomo B&B, Ragusa (Sicilien)

Midt i det skønne barokke centrum af Ragusa finder du her en skyggefuld have med vidunderlig udsigt over byens tage, der pryder skråningen helt ned til dalen. Her har Michele indrettet få, men gode værelser tæt på byens hjerte.

Terrazza Orioulo, Firenze (Toscana)

En velholdt, lys lejlighed med en central placering i Firenzes middelaldercentrum. Her får du al ønskelig komfort: terrasse med udsigt, wi-fi, aircondition, opvaskemaskine og meget mere.

Agriturismo Golfo dei Poeti, La Spezia (Ligurien)

Her får du en sjælden mulighed for at bo på en bondegård med masser af dyr lige i udkanten af La Spezia og ganske tæt på Cinque Terre. Børnene vil elske at klappe gederne, de voksne vil elske terrasserne og udsigten og hele familien vil elske poolen.

Le Camere del Re, Cefalù (Sicilien)

Vil du opleve Cefalùs hyggelige centrum og er på tur på Sicilien, så finder du her to gode værelser, der kan lejes samlet, lige ved domkirken og ganske kort fra den gode strand. Butikker og spisesteder ligger lige uden for døren.

Balcone Ruggiero, Cefalù (Sicilien)

Her bor du midt i byens hyggelige centrum, få skridt fra det flotte torv ved domkirken. Du har kort afstand til stranden og endnu kortere til spisesteder. Lejligheden er veludstyret med aircondition, wi-fi og balkon - men ikke egnet til familier med små børn.

Agriturismo San Martino, Fano (Marche)

Vil du gerne have en badeferie på sandstranden uden at skulle bo i i et fleretagers feriecenter i beton? På Agriturismo San Martino er du ude på landet (med pool), men kun 4 km fra sandstranden.

Agriturismo Col delle Rane, Caerano di San Marco (Veneto)

Matteo Gallina og hans bror driver dette prosecco-producerende landsted med stor passion. Den mærker man straks. Og de indvier jer gerne i områdets natur- og kulturskatte, som I kan besøge før og efter en tur i poolen.

Terrazza Impero, Levanto (Ligurien)

Terrazza Impero er en rummelig lejlighed til store familier på op til 12 personer. Her får du et feriehjem, som ligger centralt og som har hele fem badeværelser og privat terrasse.

Terrazza San Giacomo, Levanto (Ligurien)

Terrazza San Giacomo ligger både centralt og fredeligt i Levanto. Til den ene side har du en fin havudsigt og til den anden side en skøn privat terrasse. Stranden og handelscentrum er ca. 300 m væk. Hvad mere kan du ønske dig?

Terrazza Stella, Cefalù (Sicilien)

Du kan kombinere badeferie i Cefalù med opdagelse af Siciliens nordkyst og bjerge. Fra lejlighedens terrasse har du flot udsigt over vandet, og stranden ligger kort fra hoveddøren. Perfekt til to vennepar eller til en familie, der har fokus på komfort.

Residence Costa Morroni, Levanto (Ligurien)

Du vil få en fornemmelse af at få i både pose og sæk, hvis dine ferieønsker omfatter både swimmingpool, flotte ferielejligheder, feriefremmende faciliteter og blot 3 km fra de smukke strande i Levanto.

Terrazza Santa Croce, Firenze (Toscana)

En god lille lejlighed med en supercentral placering, godt komfortniveau med bl.a. internetadgang, opvaskemaskine og aircondition samt en stor solrig terrasse som prikken over i'et. Kan du ønske dig mere til en ferie i Firenze?

Villa Agresta, Ascea Marina (Campania)

Foretrækker du ferieboliger med stor, privat terrasse? Vil du bo tæt på vandet og handelsliv i en kystby uden (for) mange turister? Her finder du hjemligt indrettede lejligheder til en rimelig pris og mange udflugter i nærheden.

Terrazzo Papavero, Atrani (Campania)

Her kan du glæde dig til Amalfikystens fantastiske lys og skønne omgivelser. Der er tilmed kort afstand til Atrani og Castiglione strand, butikker og indkøbsmuligheder. Den rummelige terrasse og kvaliteten af indretningen er prikken over i'et.


Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog