Anmeldelser af Casa Oliva

Solterrassen med pool
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Oliva

Læs personlige anmeldelser af Casa Oliva som ligger i Marche. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Oliva. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Casa Oliva
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Oliva
Dobbeltværelse med morgenmad

Meget støj fra naborestauranten
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant

Lidt skuffede. Fantastisk pasta og god dessert men kedelige hovedretter
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Smuk borgo i Marche

Casa Oliva er en meget dejlig borgo med en fantastisk udsigt. To gode restauranter, og et utrolig venligt personale. man føler sig godt til pas. Lejlighederne er velfungerende, men ikke særlig smukke.

Casa Oliva
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Oliva
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Der bør være netadgang fra lejlighederne, og det fungerer kun i et meget begrænset område ved receptionen
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Flot beliggenhed men værelse skuffende

Vi havde en god oplevelse ved Casa Olivia men det trak ned at børnene skulle sove på en fold-ud sofa i forbindelse med køkkenet hvilket gjorde opholdspladsen i lejligheden meget trang. Der var ikke varmt vand i køkkenet og det lykkedes ikke værten at ordne dette problem. Der var ligeledes heller ikke gjort ordentligt rent før vores ankomst. I løbet af ugen blev der ikke gjort rent eller skiftet sengetøj/håndklæder men vi er ikke sikker på om det er noget vi har glemt at tilvælge ved booking af lejligheden (?) - vi lagde mærke til at der i nabo lejligheden (også danskere) blev gjort rent dagligt. Et stort minus at der ikke var en elkeddel i køkkenet. Ellers et meget fredeligt sted med venlige værter.

In-Italia's kommentar

Mange tak for jeres respons. Vi er kede af de skuffelser I har oplevet - specielt at I ikke oplevede boligen ren. De øvrige forhold (ugentlig rengøring og sovepladser i opholdsstuen) er dog forhold vi informerer o på vores hjemmeside.

Casa Oliva
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Oliva
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Sovesofaen tog desværre al opholdspladsen i stuen
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Camilla og familie fra Stege boede på Casa Oliva i Bargni di Serrungarina fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Vi havde et dejligt ophold på Casa Oliva. Stedet levede fuldt op til vores forventninger. Værtsparret var meget søde og imødekommende, og gjorde alt for at vi skulle føle os godt tilpas. Casa Oliva ligger dog relativt langt fra de større seværdigheder, så med mindre man vil ligge ved poolen hver dag, skal man påregne samlet 3 timers kørsel dagligt. Vi kan anbefale en stranddag ved Portonovo, Ankona, som ligger skønt for foden af bjerge (husk badesko, da der ingen sandstrand er, men store sten langt ud i havet). Et besøg i drypstenshulerne Frassasi Grotterne var en stor oplevelse, især for vores børn. Vi kan også anbefale et besøg i staten San Marino samt ikke mindst Fortezza Di San Leo - San Leo Borg.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Bertil och Kerstin från Spånga i Sverige bodde på Casa Oliva i Bargni di Serrungarina från den 3. till den 10. juli 2010.

Resan till Casa Oliva gick jättebra och likaså vistelsen där. Ett fantastiskt ställe som kommer leva kvar för resten av våra liv. Utsikten och miljön är helt fantastik och likaså människorna i byarna rutomkring som hela tiden gjorde allt de kunde för att hjälpa till vid t ex tankning av bilen, i supermarket och i butikerna runtomkring.Upplevde många fina kvällar i Casa Olivas Restaurang som hade mycket bra mat och väldigt goda lokala viner.

Själva boendet var väl helt OK, däremot saknades en hel del utrustning som knivar och gafllar och vinglas där det bara fanns 2 st av varje.Likaså tycker jag att ta extra betalt för AC nu på sommaren är lite märkligt med tanke på att temperaturen under juli månad höll sig mellan +32 C - + 40 C och då borde den ingå i priset från början,och då det hade varit nästan omöjligt att vara inomhus utan den.

Vi gjorde även många utflykter runt omkring bl a till Passo del Furlo som bara ligger ca 25 min därifrån och som var helt fantastiskt. Även Frassasi grottorna är värd en utflykt vilket var helt sago- likt och som vi aldrig upplevt någonting liknande tidigare med otroliga droppstensformationer.

Casa Oliva kommer som sagt alltid att leva kvar i våra hjärtan och säkert är det så att vi kommer återvända dit igen någongång i framtiden.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino, Lazio

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Ca' Cirigiolo

Apecchio, Marche

Populært i Marche

search map