Anmeldelser af Agriturismo Ca' Cirigiolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Ca' Cirigiolo

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Ca' Cirigiolo som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Ca' Cirigiolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Autentisk Italien

Her kan man opleve det ikke uberørte Italien.Området er meget smukt og udsigten fra Cirigiolo er helt i top.Hvis man vil tages ind af den sødeste familie og i den grad føle sig velkommen ,fås det ikke bedre.Maria mad skal smages ,det er hjemmelavet , og meget af det er egen produktion(grøntsager , kød og øl ). Kan kun anbefales ,både for børn og voksne. Poul, Anna og unger

Agriturismo Ca' Cirigiolo
Rent og pænt
Gæstfrihed

fås ikke bedre
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Ca' Cirigiolo
Fireværelseslejlighed Seriola med 6/8 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn

virkelig god og venlig service. fremragende mad. smuk natur.

Maria og Pietro får dig til at føle dig som et medlem af familien, ikke bare en gæst. Før du rejser bør du tage højde for at din vægt sandsynligvis vil gå op med omkring fem kilo efter at have spist Marias lækre mad. Man ikke kan få nok af det. Vil helt sikkert tage tilbage en dag.

Agriturismo Ca' Cirigiolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Ca' Cirigiolo
etværelseslejligheden Cucciolo med 2 sovepladser (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

july 2013

Et dejligt sted med smuk natur og fantastisk udsigt, hvis man vil have ro/fred.
Vi nød det ! Familie, 2 børn 13 + 16 år.
Men hus/lejlighed var lidt for sparsomt udstyret. I køkken er der ingen ovn eller microovn. For få glas, der er ingen vinglas, ingen skærebræt (vi bad om et og fik et), ingen gode skæreknive, for få fade til at anrette mad. Ej heller ting til at vaske op med, opvaskemiddel, affaldsposer og viskestykker manglede. En voksdug der kan tørres af kunne godt være brugt til det eneste bord (det der står udenfor). På badeværelser ingen rengøringsmidler / ting til at gøre toiletter rene med. Ikke lige ting man har med i kufferten fra DK på en ferie. Ingen tørrestativ, men det fik vi udleveret. Vaskemaskinen virkede desværre ikke da vi var der. Vi fik ikke skiftet sengetøj eller håndklæder i den uge vi var der, og det mener jeg man godt kan få gjort mindst en gang i den varme.

In-Italia's kommentar

Der er stor forskel på det køkkenudstyr, som man bruger i Italien – hvor man hovedsageligt spiser pasta og grillstegt kød med rå grøntsager - og det man bruger i Nordeuropa. Køkkenerne er næsten altid meget spartansk udstyrede! Man bør derfor ikke forvente, at der er ovn, elkedel, dansk kaffemaskine eller lignende udstyr. Der vil også sjældent være rigtige vinglas i lejlighederne. I Italien har man i det hele taget lidt svært ved at finde ''rytmen'' og vænne sig til, at vin ikke udelukkende skal ses som en del af kosten, men mere som et udsøgt nydelsesmiddel. Derfor er det typisk at man anvender et hverdagsglas - vandglas - til vinen i Italien og ikke såkaldte vinglas.

Agriturismo Ca' Cirigiolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Ca' Cirigiolo
toværelseslejligheden Eolo med 4 sovepladser (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Agriturismo Ca' Cirigiolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Ca' Cirigiolo
etværelseslejligheden Cucciolo med 2 sovepladser (1. sal)

Vi fik en større lejlighed. Den var vi fuldt ud tilfreds med.
 
Faciliteter på stedet
Pool
Restaurant

Restauranten var ikke åben
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Niels og familie fra Søborg boede på Agriturismo Ca' Cirigiolo i Apecchio fra d. 14. til d. 28. juli 2012.

Egentlig har jeg ikke lyst til at anbefale stedet for tænk - hvis det blev overrendt, men omvendt de fortjener det!!

Men skal du til dette sted skal man være indforstået med:
Der sker intet - der er stille!!!! Der er ikke en lille by at gå ned til, men man kan køre til en. Ikke alt fungerer 100 % - du har ikke købt et ophold på et luksushotel, hundene gør om morgen fordi de finder trøfler, toilettet løber, og det regner måske en dag fordi man er lidt oppe i højderne sådan er det!!! Du er på landet.

Udsigten fra Poolen er fantastisk. Stedet er et godt sted at tage ud fra hvis man skal på tur eller et smut til stranden fordi det måske regner i højderne - kun en times kørsel. Skøn strand.

Husets værter, vil gøre mere end ALT for at du og familien får og har det godt. De taler ikke engelsk og det kan sætte begrænsninger. Men ikke fra deres side...og kan du et par gloser og har en ordbog med så er det fantastisk.

Vi har rejst en del i Italien og dette sted er nok det bedste vi har oplevet. Maden i restaurenten er fra egen gård, meget lækker og meget rimelig i pris - Alt er hjemmelavet og det hele er Italien fra sin mest autentiske og bedste side. Stedet er rent og pænt og alle hjælper til - og skal du have vasket inden du rejser så du få mulighed for det. Dejlige lejligheder og pool. Stedet er prisen værd. Det er den beste ferie som vi har haft i Italien. Dette med streg under - Fantastisk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Dorthe og rejsefæller fra Brønshøj boede på Agriturismo Ca' Cirigiolo i Apecchio fra d. 9. til d. 23. juli 2011.

Vi har haft 2 meget gode uger på feriestedet og har rigtig meget positivt at sige om stedet, men har også nogle forslag til forbedringer, som vi vurderer som overkommelige.
Vi vil især fremhæve værtsparret, som er meget imødekommende, venlige og overordentlige fleksible i at løse diverse problemer undervejs. Vi benyttede deres restaurent på stedet 7 gange og fik rigtig dejlig mad og drikke til meget rimelige priser.
Vi var 11 mennesker med værten ude at finde trøfler med deres hund en tidlig morgen og ca. 3 timer frem, og det var en meget dejlig tur for både voksne og børn i skolealderen. Det kan stærkt anbefales.
Feriestedet ligger smukt og der er gode ture til gamle byer og natur i rimelig afstand.
Poolen er ok, og den ligger i i fuld sol hele dagen. Der er noget skygge, men det ville være godt med flere parasoller.
Ferieboligerne er ok og svarer til billederne og beskrivelserne. I nogle af lejlighederne mangler der store skæreknive, spækbræt og nogle flere skåle, fade mv, - det er navnlig en ulempe, hvis man kun lejer en lejlighed og dermed ikke kan "låne" i en anden lejlighed. Det er en mangel, at der ikke er ovne i nogle af lejlighederne - men det svarer helt til beskrivelserne. Bare en mikrobølgeovn ville være en god forbedring.
Det vil være hensigtsmæssigt at beskrive terrænnet omkring ferieboligerne som vanskeligt tilgængeligt for handicappede og folk med gangbesvær.
På stedes egne hjemmeside vises flere billeder af stedets dyr som fx. høns og heste mv. . Det er meget misvisende, da disse dyr er placeret et godt stykke væk fra feriestedet og i et område, der ikke er tilgængeligt. Der var dog en meget sød gammel hund - pina - som vi havde stor glæde af.
Nogle af sengene er ok i forhold til liggekomfort, men ca 5 af dem er meget hårde og bulede og en seng var i stykker.
Det ville være hensigtsmæssigt med en øget kapacitet af vaskemaskiner på stedet. Der er kun en gammel maskine, som også bruges af værtsparret dagligt. Det kunne derfor knibe med kapacitet, når der er 18 personer, her af 7 børn .

Det burde være incl. i prisen, at man automatisk får rent sengetøj og rene håndklæder efter en uge ved ophold i 2 uger. Vi fik det efter forespørgsel og skiftede det selv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 18 voksne
Navn
Carl-Eric med resesällskap från Söderköping i Sverige bodde på Agriturismo Ca' Cirigiolo i Apecchio från den 8. till den 15. juli 2010.

Hej Katarina Ursäkta att vi har dröjt med svaret. Efter vårt besök i Apecchio har jag varit kvar i Italien på ett seminarium och hade knappt om både tid och Internet-möjligheter. Hoppas det inte är för sent nu... Jodå, staden, eller byn kanske man skulle säga var trevligt och pittoreskt som sig bör i Italien, med det nästan obligatoriska historiska centrumet, en vacker liten, gammal kyrka och här även ett arkeologiskt museum och en resterna av en gammal synagoga som intressanta sevärdheter. Annars finns det, om man är bilburen (vilket man förmodligen måste vara för att komma till denna trakt) en del andra intressanta ställen att besöka i trakten, främst Urbino och Gubbio med sina museer och gamla furstepalats, men även andra intressanta orter och naturligtvis finns det gott om kyrkor och en hel del konstmuséer som är värda att besöka. Är man intresserad av natur, finns det gott om vandringsleder samt rätt höga berg med vidunderlig utsikt. Och till kusten är det inte längre än en timme om man vill ha lite sol och bad. Vi bodde som sagt i en Agroturismo-ansluten gård/restaurang kallad Ca' Cirigiolo, cirka en halvmil utanför Apecchio. Boendet var helt fantastiskt. Det är helt otroligt att möta så mycket vänlighet och gästfrihet. Och maten var verkligen lagad med stor omsorg och kärlek. Och till överkomliga priser. Här betalade man enhetspris för flerrätters mat enligt italiensk tradition, husets vin, kaffe och till och med grappa... Inget knusslande med några centiliter hit eller dit som man är så van vid. Jag har aldrig känt mig så bortskämd någonstans som hos Ca' Cirigiolo av familjen Rossi – värdparet Maria och Pietro, samt sonen Giacomo. Allt var tillagat med egna eller traktens råvaror, mestadels ekologiskt odlat. Under vår vistelse fick vi smakprov på det som är typiskt för trakten och framförallt, alltid lagat med kärlek och omsorg. Givetvis fanns där alla möjliga varianter på pasta, allt egentillverkat och vi fick även tillfälle att vara med och se hur det går till. Trakten kallas "Tryffeldalen", så det säger sig självt att man fick smaka på färsk tryffel i olika maträtter. Jag fick även tillfälle att följa med på "tryffeljakt" och se deras famlijens trogna gamla tryffel-hund i aktion, för att sedan få ta del av bytet vid middagen på kvällen. Har man möjlighet att komma i september-oktober har man till och med möjligheten att smaka på den utsökta vita tryffeln, något att verkligen se fram mot. Som ofta i Italien talas det inte så mycket engelska, även om den yngre generationen lär sig allt mer (i detta fall sonen i huset, som även hjälper till i restaurangen). Men kan man några ord Italienska och anstränger sig lite extra för kommunicera och är allmänt nyfiken så får man givetvis en ännu rikare upplevelse av Italien, men det säger ju sig självt. Boendet var, som sagt, helt över förväntan – nytt eller moderniserat samt rent och snyggt. Och varje morgon kunde man ta sig ett morgondopp i poolen innan man for iväg till solheta städer och byar runtom i Marche-provinsen. Vad kan man mer säga? Ca' Cirigiolo rekommenderas högt för den som är nyfiken på mat- och annan lokal kultur. Trakten för den som vill uppleva mycket natur och kultur utan att behöva trängas med mängder av turister. Räkna dock med att man måste vara bilburen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Egon og Susanne fra Frederiksberg boede på Agriturismo Ca' Cirigiolo i Apecchio fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Beliggenheden er fantastisk! Stille og rolig - uden trafikstøj. I passende afstand fra Apecchio, hvor man kan købe daglige fornødenheder og spise, hvis man vil prøve noget andet end Mary og Pietros madkunst. Men - og det skal pointeres: Det var absolut dejlig mad, vi fik på Cà Cirigiolo. Og i mere end rigelige mængder. Det ualmindelig hyggelige par kræsede for gæsterne med hjemmelavede og varierede eksempler på egnens specialiteter (ikke mindst Pietros hjembragte trøfler) - uanset om der kun var os eller flere til middagen. Hyggelig og afslappet stemning. Vores italienske og deres engelske var ikke til U.G. - men alt lykkes med et smil eller over en kop kaffe.
Vi boede i den "nye" bygning, hvor det eneste problem var, at vores lille terrasse var noget vindomsust. Fint på de 30-35 grader varme dage som vi oplevede - men måske mindre behageligt ved lavere temperaturer? Men det er jo vilkårene, når man gerne vil bo i "bjergene". Omkring den "gamle" bygning og poolen var der læ.
Absolut anbefalelsesværdigt og "autentisk", hvis man vil bo i og opleve det mindre turistede Italien og perfekt som udgangspunkt for både lokale vandreture (som værterne gerne kommer med forslag til) eller bilture til natur- eller kulturoplevelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Benita och man från Oskarshamn i Sverige bodde på Agriturismo Ca' Cirigiolo i Apecchio från den 19. till den 22. september 2008.

området var väldigt vackert, de människor vi träffade på var väldigt service inriktade, omtänksamma och väldigt stolta över sin region. Boendet var över all förväntan, då vi anlände sent på kvällen slog sonen i huset genast upp ett glas rödvin till oss och satte sig och berättade lite om regionen. Själva våningen var jättefin. Vi åt middag på stället en av kvällarna och den karl johan pastan som vi fick kommer jag att drömma om i många år. Vi berättade att vi var nyfikna på hur det gick till med tryffel letande och att vi var ledsna för att vi hade missat att det var en vecka kvar tills den säsongen kom igång, sonen kollade genast med sin far och han bokade oss en morgon och gick ut med oss och sin hund Fido. kvällen innan hade han placerat ut lite tryffel som Fido letade reda på, bonden var urcharmig (tarzan)och vi var ute i två timmar medans han berättade livligt och med kärlek hur det gick till. Vi missade tyvärr att det inte var någon middag på söndagen, den serverades tidigare så vi missade den chansen. sonen bjöd även in oss på en spelning han hade en kväll men tyvärr hittade vi inte lokalen. sonen erbjöd sig också att hjälpa oss om vi ville hyra cykel eller mc eller vad vi än ville hitta på. Han tittade också på vår lista som vi gjort innan med saker vi ville se under vår vistelse i regionen, lade till några och uttryckte tveksamhet till andra.

I Apecchio frågade vi på cafét om det fanns någon information eller karta över området, det slutade med att en gubbe, Leonardo, gick och hämtade en nyckel på kommunhuset och öppnade turistinformationen till oss, där han stolt förevisade regionen samt hammrade fram ett löv på ett stod till mig (?), han bad oss också hälsa dem på agriturismon från honom då de var hans bästa vänner.
Ät, njut, ta kontakt med folk.
Jag är fortfarande överväldigad av resan det har nog inte skjunkit in ännu. Vi reser varje år på olika regioner i Italien och vänligare orts befolkning har vi aldrig varit med om. Regionen är underbart vacker och det finns otroligt mycket att se och uppleva på ett litet område.

In.italia var en trevlig ny upptäckt för oss i år, jag har redan hunnit rekommendera er site både före och efter resan.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ann-Charlotte med sällskap från Kungsör i Sverige bodde på Agriturismo Ca' Cirigiolo i Apecchio från den 24. till den 27. maj 2008.

Allt var toppen. Det hade blivit en smärre informationsmiss till värdfamiljen som trodde att vi var tre personer. Det ordnade de dock fantastiskt bra och vi fick en toppenlägenhet i det gamla stenhuset. Servicen och tillmötesgåendet från familjen var fantastikt och miljön underbar. Lugnt, rofyllt och nära till de platser vi ville besöka och med hisnande vackra resvägar. Vi kan verkligen rekommendera detta boende. MVH Lotta Smeds

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Ca' le Suore

Cagli, Marche

Villa La Paiola

Vicosøen, Lazio

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Cicchi

Ascoli Piceno, Marche

Ca' le Suore

Cagli, Marche

Casale Il Tiglio

Mergo, Marche

Populært i Marche

search map