Hotel i Toscolano Maderno i Lombardiet

Hotel Sorriso

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Sorriso er et dejligt hotel, som ligger i rolige og grønne omgivelser i et beboelseskvarter af Toscolano Maderno, på en sidevej til hovedvejen, og blot ca. 450 meter fra Gardasøen.

Varmt værtskab og dejlig pool

Hotellet ejes af familien Bregoli i tredie generation, så der er en hyggelig familiær atmosfære, og børnefamilier er meget velkomne. På hotellet udlejes cykler og scootere, og der er en lille have med swimmingpool (opvarmet med solpaneler), børnepool og jacuzzi samt solterrasse. Der er gratis parkering foran hotellet og mulighed for garage mod tillæg. Hotellet har reception og lounge med internet point, elevator, bar og morgenmadsrestaurant (med mulighed for glutenfri morgenmad), lige som der er trådløst internet i hele bygningen.

Tag på tur rundt i området

Hotellet ligger tæt på Valle delle Cartiere, hvorfra mange af vandreruterne i området udgår. Er man ikke til den slags, er der mange andre muligheder for aktiviteter. Stranden ligger ca. 450 meter fra hotellet, lige som den lille bilfærge gør, der forbinder byen med Torri del Benaco på den modsatte side af søen. Hotellets værelser er alle pænt men enkelt indrettet og har satellit-TV, loftsvifte, balkon samt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map