Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tignale ligger højt oppe over den vestlige side af Gardasøen lidt nord for Gargnano. Herfra er der er en utrolig udsigt ud over søen og over mod Monte Baldo bjerget på den østlige side af søen.

Storslået udsigt

Byen stammer fra det 20. århundrede og var i lange årrækker fuldstændig afskåret fra byerne langs Gardasøen. Byens indbyggere levede af at dyrke olie, vin og træ, som indbyggererne byttede til andre basis varer. Senere hen i 1960´erne blev byen opdaget, og siden da kommer der år efter år folk til byen for at nyde den storslåede udsigt og natur.

Smukke udflugter

Fra Tignale er der muligheder for smukke udflugter over bjergene til Idrosøen og til Tremosine, et andet skønt område lidt nordligere. Har man tænkt sig at tage på udflugter til eksmpelvis Verona og Venedig er Tignale ikke det rette sted at feriere. Køreturen til og fra byen er nemlig lang, da der kun er én eneste vej frem og tilbage.

Indkøb

I Tignale er der indkøbsmuligheder i de små lokale butikker og også et mindre antal af restauranter. For større indkøb skal man ned til byerne ved søen som Limone og Gargnano.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Lombardiet

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda

Hotel Stazione

Paratico

Garda Village

Sirmione - Colombare

search map