Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Udflugter i Sulzano
 

Udflugter

Monte Isola

Monte Isola Bjerget på øen i søen. Med sin størrelse på 4,5 km² og ikke mindst sin højde over havet på 600 m er Monte Isola enestående i sin kategori og den største beboede ø i en sø i Europa, beliggende i den sjettestørste sø i Italien. Øen har ca. 1.800 øboere.

Læs mere...
 

Iseosøen og Franciacorta vindistrikt

Iseosøen og Franciacorta vindistrikt Iseosøen er virkelig anderledes i forhold til de andre søer i Alperne: enkel og meget malerisk, blød og mild. Søens vand flyder til fra Oglio-floden, og i centrum af søen ligger - ud over småøerne Loreto og San Paolo - Monteisola, der er den største ø i en europæisk sø.

Læs mere...
 

Franciacorta Outlet

Franciacorta Outlet Franciacorta Outlet ligger mellem Bergamo og Brescia i byen Rodengo Saiano. Stedet er fantastisk for de shoppelystne, der kan finde mange af de prestigefyldte designeres kollektioner til outletpriser med rabatter optil 70 %.

Læs mere...
 

Franciacorta Golf Club

Franciacorta Golf Club I Franciacorta regionen ligger denne fantastiske bane. Mellem skov og vinmarker kan der spilles 27 huller og efterfølgende tage på udflugter i området, blandt andet vingårdsbesøg eller en sejltur på Iseosøen.

Læs mere...
 

Gardasøen rundt med de små færger (Gardasøen)

Gardasøen rundt med de små færger En rigtig flot, god og sjov måde at opleve Gardasøen og dens hyggelige byer på, er ved at tage rundt med de små færger, der sejler på kryds og tværs af søen. Mere end 20 små forskellige bådtyper sejler rundt på søen og de fleste er sågar udstyret med bar, restaurant og soldæk, så man kan sagtens bruge hele og halve dage på vandet.

Læs mere...
 

Garda Jazz Festival (Gardasøen)

Garda Jazz Festival Hvert år fra juni til juli afholdes denne festival i de fire byer Riva del Garda, Torbole, Nago og Arco, der alle ligger i den nordlige ende af Gardasøen. Festivalen strækker sig over to-tre uger og duoer, trioer og orkestre optræder med koncerter på byernes pladser, barer og slotte i området.

Læs mere...
 

Minitalia-Leolandia Park (Capriate San Gervasio)

Minitalia-Leolandia Park Parken er en stor forlystelsespark med 26 forlystelser, et akvarium med blandt andet hajer og ikke mindre end 56 forskellige fiskearter, et terrarium med 62 forskellige krybdyr, teater – og musicaloptræden med blandt andre Peter Pan.

Læs mere...
 

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Lombardiet

Lombardiet

Sulzano

Klik for større kort
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Bergamo: 47 km
  • Verona: 86 km
  • Milano Linate: 97 km
Se flere afstande
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til