Hotel i Sulzano i Lombardiet

Hotel RivaLago

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet er kendetegnet ved højt serviceniveau, lyse farver, stilfuld indretning, bar, lounge med bibliotek og internetpoint, elevator og overdådig morgenmadsbuffet.

Smagfulde og indbydende rammer

Her behøver du ikke bekymre dig om dit velbefindende. Indendørs skal det høje serviceniveau, de lyse farver, den stilfulde indretning, bar, lounge med bibliotek og internetpoint, elevator og overdådige morgenmadsbuffet (med økologi, tørrede frugter, syltede figner og andre lækkerier) nok sørge for at gæsterne føler sig veltilpasse. Udendørs møder øjnene palmer, et møbleret poolområde og en landgangsbro til gæster, der har båd med. Hotellet egner sig klart bedst til par uden børn, da man sætter pris på fred og ro - og har indset vigtigheden af at tilgodese et bestemt publikum i stedet for at ende med ikke at tilgodese nogen som helst.

Perfekt udgangspunkt

Beliggenheden midt i landsbyen Sulzano betyder kort afstand til spisesteder (Pizzeria Villa Rosa til nabo og Trattoria Cacciatore oppe ved kirken San Giorgio), togstation og færgeleje, hvorfra der afgår båd til Europas største ø i en sø Montisola.

Dobbeltværelse Standard
- De 15 standardværelser er indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Flere af værelserne er forbundet med en dør. Enkelte værelser har mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse med søudsigt
- Disse 10 værelser er indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Disse værelser har søudsigt. Der er ikke mulighed for ekstra opredning i disse værelser.
Dobbeltværelse med balkon og søudsigt
- Disse 5 værelser er indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Disse værelser har balkon med søudsigt. Der er ikke mulighed for ekstra opredning i disse værelser.
Dobbeltværelse med deleterrasse og delvis søudsigt
- Disse 2 værelser er indrettede i lyse nuancer. De har begge skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Disse værelser deler en stor terrasse med delvis søudsigt, hvorfor det kun giver mening at bestille disse to værelser, hvis man rejser to par sammen eller forældre med halvvoksne børn. Der er ikke mulighed for ekstra opredning i disse værelser.
Junior Suite med terrasse og søudsigt
- Disse 5 suiter er på ca. 25 m² og indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Junior Suiterne har desuden hver en skøn terrasse med chaiselonge og med en skøn panoramisk udsigt over søen. Disse værelser har mulighed for en ekstra opredning.
Junior Suite med terrasse og panoramisk søudsigt
- Denne Junior Suite er på ca. 25 m² og indrettet i lyse nuancer. Den har skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Junior Suiterne har desuden hver en skøn terrasse med chaiselonge og med en skøn panoramisk udsigt over søen. I forhold til de andre Junior Suiter har dette værelse endnu mere udsigt. Dette værelse har ikke mulighed for ekstra opredninger.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Hotel Villa Kinzica

Sale Marasino, Lombardiet

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Anbefalinger til dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map