Feriebolig i Sirmione - Lugana ved Gardasøen

Residence Tiglio

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Tiglio består af ca. 100 lejligheder og ligger i et grønt område ca. 6 km fra centrum af Sirmione. Gardasøens bred er dog endnu tættere på, den ligger nemlig blot ca. 1,5 herfra.

Strand inden for 1,5 km

Man kan nemt og hurtigt komme til en offentlig strand, da den kun ligger ca. 1.5 km fra stedet. Residence Tiglio er familieejet, og parret der har det, er henholdsvis tysker og italiener. Stedet fungerer ligeledes som campingplads, og er derfor særlig velegnet for børnefamilier.

Pool og mange andre faciliteter

På stedet findes der en stor pool (25x14 meter) til både børn og voksne (badehætte obligatorisk) med liggestole og parasoller. Poolen ligger tæt på hovedvejen, og man kan derfor godt høre bilerne. Dog sørger høje træer for, at ingen kan kigge ind fra vejen. Desuden findes her minimarked, bar, restaurant/pizzeria, legeplads til de mindste, reception og parkeringsplads til alle lejligheder.

Enkle lejligheder

Lejlighederne er fordelt i rækkehuse i enten stueplan eller 1.sal og har aircondition og mikroovn. Alle lejligheder er spartansk indrettet og fremstår en smule slidt. Dog er alle udendørsfaciliteterne i orden.

Lejlighederne på Residence Tiglio

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse / balkon)

Lejlighederne er ca. 40 m² består af opholdsstue med to enkeltsovesofaer, spiseplads, køkkenhjørne med to elplader og TV, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Alle lejligheder råder over bred balkon eller terrasse med havebord og -stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map