Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Udflugter i Pozzolengo
 

Udflugter

Festa dell´Uva (Sirmione - Lugana)

Festa dell´Uva Festa dell´Uva er en hyldest til vindruerne, der vokser i området omkring Gardasøen og hvoraf man udvinder den skønne Lugana DOC vin, der har været dyrket siden Romertiden.

Læs mere...
 

Catullos Grotter (Sirmione)

Catullos Grotter På den yderste del af Sirmione-halvøen, som ligger i den sydlige del af Gardasøen, ligger resterne af en romersk villa, som går under navnet Catullos Grotter. De første levn fra villaen blev opdaget i Renæssancen og da ruinerne til forveksling lignede grotter endte dette med, at blive en del af navnet på stedet

Læs mere...
 

Gardaland (Castelnuovo del Garda)

Gardaland Gardaland hører til toppen af forlystelses parker i Italien med et besøgstal på flere millioner hvert år. Det ligger ved Gardasøen i Castelnuovo del Garda mellem byerne Peschiera og Lazise. Her er mulighed for at afprøve alverdens forlystelser fra hyggelige karruseller til de vildeste rutsjebaner.

Læs mere...
 

Corte Paradiso Golf Club

Corte Paradiso Golf Club Bo på Relais Corte Paradiso og spil golf lige udenfor døren. Hér er der kun 2½ km til den hyggelige by Peschiera sul Garda ved Gardasøen.

Læs mere...
 

Sirmione

Sirmione Sirmione ligger på spidsen af Benacos Halvø, i den sydligste ende af Garda Søen. Dens berømthed skyldes de vidunderlige landskaber som man kan nyde herfra ved både solopgang og solnedgang samt det milde klima.

Læs mere...
 

Gardasøen rundt med de små færger (Gardasøen)

Gardasøen rundt med de små færger En rigtig flot, god og sjov måde at opleve Gardasøen og dens hyggelige byer på, er ved at tage rundt med de små færger, der sejler på kryds og tværs af søen. Mere end 20 små forskellige bådtyper sejler rundt på søen og de fleste er sågar udstyret med bar, restaurant og soldæk, så man kan sagtens bruge hele og halve dage på vandet.

Læs mere...
 

Caneva World (Lazise)

Caneva World Ved Gardasøen er der noget for folk i alle aldre, men særligt den store forlystelsespark Caneva World ved Lazise i den sydøstlige del af Gardasøen henvender sig primært til de mindre gæster.

Læs mere...
 

Sigurtà-parken (Castelnuovo del Garda)

Sigurtà-parken Sigurtà parken ligger blot et stenkast fra Gardasøen nær byen Peschiera. Parken er ikke mindre end 600.000 m² og er et fantastisk område med høje træer, smukke blomsterbede og dekorative planter.

Læs mere...
 

Garda Jazz Festival (Gardasøen)

Garda Jazz Festival Hvert år fra juni til juli afholdes denne festival i de fire byer Riva del Garda, Torbole, Nago og Arco, der alle ligger i den nordlige ende af Gardasøen. Festivalen strækker sig over to-tre uger og duoer, trioer og orkestre optræder med koncerter på byernes pladser, barer og slotte i området.

Læs mere...
 

Olivenoliemuseet (Bardolino)

Olivenoliemuseet På museet kan man få et indblik i, hvordan bønder gennem tusinder af år har produceret olivenolie. Man kan ligeledes beundre gamle og sjældne redskaber og maskiner, som er blevet benyttet i forbindelse med fremstillingen af olivenolie fra det 18. århundrede og frem til i dag.

Læs mere...
 

Vinmuseet (Bardolino)

Vinmuseet Dette vinmuseum ejes af familien Zeni , der i fem generationer har produceret klassiske vine fra Verona området. Museet ligger side om side med selve vingården i området omkring Bardolino ved Gardasøen.

Læs mere...
 

Vittoriale degli italiani (Gardone Riviera)

Vittoriale degli italiani Det imponerende bygningsværk Il Vittoriale degli italiani befinder sig i Gardone Riviera på Gardasøens vestlige bred. Her boede poeten, politikeren og militærmanden Gabriele D’Annunzio, der i sin levetid fra 1863 til 1938 berigede den italienske litteratur med mange værker. Inden sin død nåede Gabriele D’Annunzio at donere sin bolig til det italienske folk, hvorefter den er blevet til et nationalt monument.

Læs mere...
 

Gardasøen

Gardasøen Gardasøen er Italiens største sø. Søen er af gode grunde et meget populært rejsemål. Her finder man betagende smuk natur, gamle hyggelige byer og mange aktivitetsmuligheder for både børn og voksne.

Læs mere...
 

Parco Natura Viva (Bussolengo)

Parco Natura Viva Parco natura viva er en stor dyrepark, der blev opført for mere end 35 år siden. Den ligger mellem byerne Bussolengo og Pastrengo blot 20 km fra Gardasøens sydlige ende. I samarbejde med store europæiske sammenslutninger beskæftiger parken sig med de dyrearter, som er truet af udryddelse.

Læs mere...
 

Nicolis bil-, teknik- og mekanikmuseum

Nicolis bil-, teknik- og mekanikmuseum Museet rummer biler, motorcykler, cykler, skrivemaskiner og meget meget mere, der har med teknik og mekanik at gøre. Med andre ord: resultater af geniale mænds værk gennem tiderne.

Læs mere...
 

Verona

Verona Her mødes nord og syd. Her finder vi skellet mellem sydens olie og nordens smør, og her spiser man polenta i stedet for pasta. Verona var oprindeligt en romersk bosættelse. Den nød tilnavnet “Urbs Nobilissima” og blev under Julius Cæsar den nordlige port til det centrale Romerske Imperium, til Imperiets italienske kerne.

Læs mere...
 

Operaforestillinger i arenaen (Verona)

Operaforestillinger i arenaen Arenaen i Verona er ubestrideligt verdens største opera. Det gamle amfiteater kunne i romersk tid rumme op til 25.000 tilskuere. En del af pladserne bag scenen bruges ikke mere, men i dag benytter man til gengæld selve teatrets forhenværende scene (parterre), der førhen var forbeholdt løver, kristne, gladiatorer og andet godtfolk. Nu om stunder er der plads til op mod 22.000 tilskuere, hvoraf langt den største del sidder på de oprindelige stentrin op langs siderne.

Læs mere...
 

Valpolicella vindistrikt

Valpolicella vindistrikt Nord for den charmerende og histotiske by Verona, spreder der sig et skønt landskab af bølgende vinmarker, i retning af Gardasøens østlige bred.

Læs mere...
 

Garda Golf & Country Club

Garda Golf & Country Club Garda Golf & Country Club har haft æren af at afholde Open d'Italia både i 1997 og 2003. Det burde give udfordringer nok til de fleste.

Læs mere...
 

Mantova

Mantova Mantova er en flot by som fortjener et besøg. Byen har et stærkt middelalderpræg og er meget velholdt. Her finder man ikke mange turister men de mange fashionable butikker vidner trods alt om byens velstand.


Læs mere...
 

Valpolicella vinrute

Valpolicella vinrute Valpolicella vinruten kan man tage, med bil, cykel eller sågar hesteryg og opleve fascinerende historiske serværdigheder.

Læs mere...
 

Salò

Salò Når man ser den henrivende lille by langs Gardasøens vestlige bred med det hyggelige centrum, har man svært ved at opfatte den som andet end charmerende.

Læs mere...
 

Curtatone gennemlever Italiens frihedskrig

Curtatone gennemlever Italiens frihedskrig Lørdagen der ligger nærmest d. 29. Maj genskaber man hvert år slaget ved Curtatone og Montanara, der huskes som et af de mest heroiske i det, der kaldes den første italienske frihedskrig.

Læs mere...
 

Shopping-outlet – Fashion District

Shopping-outlet – Fashion District Lidt syd for Mantova ligger et paradis for dem, der elsker at shoppe. Shopping-oulet’et Fashion District tilbyder nemlig mere end 100 butikker i elegante omgivelser med rabat på op til 70 % på kendte varemærker.

Læs mere...
 

Monte Baldo (Malcesine)

Monte Baldo Monte Baldo bjergkæden troner sig op over Gardasøen, med sin højeste peak (Telegrafobjerget) på 2200 meter. Tag med svævebane fra Malcesine op i 2000 meters højde, hvor du (på klare dage) får den mest fantastiske udsigt over søen mod syd og panorama over Brenta Dolomiterne i vest, Stivo og Cornetto bjergene mod nord og Pasubio bjergkæden og Lessini bjergene mod øst.

Læs mere...
 

Parmesan-museet (Soragna)

Parmesan-museet I den lille by Soragna i udkanten af Parma kan man fordybe sig i Parmesan-ostens mange facetter. Denne berømte ost, som på italiensk hedder Parmigiano-Reggiano, har nemlig her i sin hjemstavn sit helt eget museum. Museet er indrettet i en flot bygning, La Corte Castellazzi, som blev bygget i 1848 på foranledning af prins Casimiro Mele-Lupi.

Læs mere...
 

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Lombardiet

Lombardiet

Pozzolengo

Klik for større kort
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Verona: 31 km
  • Bergamo: 84 km
  • Milano Linate: 131 km
Se flere afstande
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til