Ferieboliger og hoteller
i Pozzolengo

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Pozzolengo er en af de små hyggelige byer, som ligger i området Colline Moreniche, blot få kilometer syd for Gardasøen. Området er præget af skøn natur med bløde bakker, vinmarker og anden landbrugsproduktion.

Le Colline Moreniche er indtil videre et forholdsvis ukendt område for de fleste - og det er synd, for der er utrolig dejligt, og man finder rigtig mange spændende middelalderbyer og indkvarteringssteder. Spisestederne i området er også helt i top - og hvis ikke det er det lokale køkken der trækker, er der flere Michelin-restauranter i umiddelbar nærhed.

Pozzolengo ligger blot ca. 5 km fra motorvejsafkørslen til byen Sirmione, og er derfor et fantastisk udgangspunkt for udflugter i området, lige som byen også har sin egen gamle borgruin. Oplagte udflugtsmål vil være Gardasøen, men bestemt også Mantova, Verona, Valpolicella, Venedig samt alle de mange andre kulturbyer i området.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Lombardiet

Residence Gardazzurro

Padenghe sul Garda

På Residence Gardazzurro vil hele din families ønsker til en afslappende ferie ved søen blive opfyldt. Dine børn kan bade i børnepoolen eller lege på legepladsen, mens du kan slappe af i skyggen af de mange træer i haven og nyde søudsigten.

Residence Porto Letizia

Porlezza

Residence Porto Letizia er en lille landsby med både børnevenlig søstrand, pool, restaurant, legeplads og et hav af aktiviteter for store og små. Her er der albuerum og fornøjelser for hele familien. Dine børn vil elske det.

Hotel Ristorante Il Gourmet

Bergamo

Hotellet og restauranten Il Gourmet ligger oppe ved Bergamos gamle middelalderby Bergamo Alta i et stille og smukt kvarter blot 5 minutters gang fra Bergamos stemningsfulde handelsliv og caféer. Hotel... let har masser af albuerum med fine udeområder med terrasse, have og gratis parkering. Der er desuden restaurant på stedet.Læs mere

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
Skift sprog