Feriebolig i Pognana Lario i Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her får du et sommersted med swimmingpool, tennisbane, lille lystbådehavn, klubhus med bar og fælles-tv samt lejligheder med søudsigt.

20.000 m² at boltre sig på

Denne residence har en helt særlig beliggenhed, da bjergene nærmest går stejlt ned - helt ud til søbredden - bortset fra et fladt areal på ca. 20.000 m², hvor lejlighederne og de grønne områder med palmer og cypresser ligger. Oppefra er der naturligvis elevator ned til lejlighederne og til swimmingpoolen, men man kan også vælge at tage trapperne. Oppe i vejniveau ligger receptionen og parkeringspladsen. I sommermånederne fra ca. ultimo maj til start september er der pizzeria på stedet.

Indkøbsmuligheder og restauranter i nærheden

Komplekset har som sagt en enestående beliggenhed og mange fællesfaciliteter, men på den anden side er det også lidt slidt i sit udtryk (det slog dørene op for første gang i 1960'erne). På mange måder kan man sige, at det er et paradis, hvis man kan se igennem fingre med lidt beton og slitage. Indkøbsmuligheder og restauranter findes inden for 500 meter. Bemærk at stedet kun har få barnesenge til rådighed. Nede ved swimmingpoolen og søbredden er der trådløst internet.

Etværelseslejlighed A med balkon og søudsigt til 2 personer
- der findes tre af disse lejligheder og de er hver på ca. 25 m² og har et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab og to blus) og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også balkon med søudsigt.
Toværelseslejlighed B med balkon og søudsigt til 4 personer
- der findes ni af disse lejligheder og de er hver på ca. 30 m² og har et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab og fire blus/kogeplader) og dobbeltseng samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også balkon med søudsigt på ca. 12 m².
Toværelseslejlighed C med balkon+terrasse og søudsigt til 4 personer
- der findes fire af disse lejligheder og de er hver på ca. 30 m² og har et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab og fire blus/kogeplader) og dobbeltseng samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også balkon (ca. 12 m²) og terrasse (ca. 36 m²) med søudsigt.

Treværelseslejlighed D med balkon og søudsigt til 6 personer
- der findes seks af disse lejligheder og de er hver på ca. 45 m² og har et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab og fire blus/kogeplader) og dobbeltseng samt to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også balkon med søudsigt på ca. 13 m².
Treværelseslejlighed E med terrasse og søudsigt til 6 personer
- der findes 14 af disse lejligheder og de er hver på ca. 45 m² og har et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab og fire blus/kogeplader) og dobbeltseng samt to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Disse lejligheder har også en terrasse med søudsigt på ca. 60 m².

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Terrazza Pascià

Oggebbio, Piemonte

Anbefalinger til dig

Residence Vico

Idrosøen, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populært i Lombardiet

search map