Hotel i Paratico i Lombardiet

Hotel Stazione

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Swimmingpool ud til søen - Sarnico ligger på den modsatte side De fleste af værelserne har udsigt over søen og byen Sarnico på den modsatte bred Hotellet set ovre fra Sarnico
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Stazione ligger i et smørhul ved Iseosøen. Her har du stor glæde af de sammenvoksede byer Paratico og Sarnico, som ligger lige uden for døren og lokker med stemningsfulde søpromenader, markedsdage, isbarer og spisesteder. Værelsesstandarden er til gengæld beskeden.

Eftertragtede faciliteter

Hotellets navn stammer fra en tidligere togstation, som har ligget ved siden af hotelbygningen. Den jernbane er i dag nedlagt, så ingen behøver at frygte støjgener fra forbipasserende tog. Af udendørsfaciliteter kan der nævnes den fælles parkeringsplads (gratis) og haven med både swimmingpool og børnebassin. Her i poolområdet er der naturligvis masser af parasoller og liggestole. Der er desuden adgang til søen, men der er ikke søstrand - den nærmeste søstrand ligger ca. 2 km væk, og hoteller viser gerne vej. Ud over børnebassinet, så kan børnene også fornøje sig med bordtennis og en lille legeplads - til trods for at udepladsen er begrænset, da hotellet ligger i en by.

Ristorante Pizzeria

Hotellets restaurant og pizzeria tiltrækker mange folk. Restauranten er ganske stor og har både siddepladser inde og ude. Vælger man at sidde på terrassen, så får man plads under den kæmpe blåregnspergola med udsigt til Iseosøen og floden Oglio. Det er muligt for overnattende gæster at bestille halvpension ved minimumsophold på 3 dage. Morgenmaden serveres indendørs som buffet. Af andre indvendige faciliteter finder man reception, elevator og mulighed for wi-fi-internetopkobling i fællesområderne (mod betaling).

Læs om værelserne på Hotel Stazione

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel Porto Azzurro

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda

Residence Vico

Idrosøen

search map