Agriturismo i Ome i Lombardiet

Agriturismo Al Rocol

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Restauranten med værelser på 1. og 2. sal Gårdbutikken Restauranten Vinkælderen Værelserne som ligger oven over produktionsdelen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Agriturismo Al Rocol summer den gode vinstemning både i gårdbutikken, i produktionsafdelingen, i restauranten og på de omkringliggende marker med vinstokke i lange baner. 15 værelser og en flot swimmingpool danner rammen om dette skønne landsted. Børnefamilier er velkomne, men par uden børn vil nok få den bedste ferie her.

Hvor er vi i grunden?

Midt blandt vinmarker og blot 10 km fra Iseo by og Iseosøens bred. Ønsker man andet end disse vekslende landsskabsscenarier, så vil du inden for 10-15 km både kunne nå til det store designer-outlet Franciacorta Outlet, den 27-hullers golfbane Franciacorta Golf Club, den lille storby Brescia og Sulzano, hvorfra I kan sejle over til den skønne ø Montisola på blot 4 minutter. På gården er der gratis parkering.

Genuint køkken

Restauranten på stedet er kun åben for stedets egne gæster og tager udgangspunkt i de lokale råvarer. Maden serveres i samme lokale som morgenmaden, der serveres som buffet. Restauranten har normalt åben om aftenen fra fredag til søndag, og til frokost fra tirsdag til torsdag. Velbekomme! NB: Bemærk at restauranten er altid helt lukket i midten af august. Datoerne kan variere - i 2016 er den fx lukket fra 7. til 18. august (begge dage inkl.). Når restauranten er lukket, er det dog stadig muligt at få morgenmad og besøge vinproduktionen og gårdbutikken. Nærmeste alternativ til stedets eget restaurant er spisestedet Trattoria Borgo in Franciacorta blot 2½ km væk eller et lille trattoria i landsbyen Ome.

Gå om bord i gårdbutikken

In-Italias udsendtes første indskydelse, da han trådte ind i deres gårdbutik var, at han var nødt til at købe det hele. Alt præsenteres lækkert og indbydende - og hvem ønsker ikke efter hjemkomst at byde venner og familie på specialiteter og delikatesser fra en vingård i Italien, hvorfra man selv har hentet egnsprodukterne med hjem? Produkterne spænder først og fremmest over deres egne vine, men der er også rigelige mængder af grappa, olivenolie og marmelader.

Vin over det hele ...

Agriturismo Al Rocols vinproduktion er en større historie. De producerer primært den mousserende Franciacorta, men har også både røde og hvide vine på programmet. Det er muligt at få indblik i produktionsafdelingen - og overnattende gæster betaler ingenting for en rundvisning. Ønsker man hele pakken, så kan man også bestilles en vinsmagning i et lokale, der lige præcist er indrettet til samme formål. Men vinoplevelsen slutter ikke her: Hvis du føler dig inspireret, er du velkommen til at slentre rundt i deres vinmarker. Der er faktisk en lille vinvandrerute, som gæsterne kan følge til fods.

Dyk endnu længere ned i råvarerne

Det er også muligt at deltage i madlavningskurser her på gården. De kan tilpasses mange forskellige behov - så længe det hele aftales på forhånd. Kurserne tager typisk afsæt i det lokale køkken med antipasti, fisk fra Iseosøen, kødretter, pastaretter og oste.

Læs om værelserne på Agriturismo Al Rocol

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Villa Gradoni

Monticelli Brusati, Lombardiet

Residence Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Capriolo, Lombardiet

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Villa Gradoni

Monticelli Brusati, Lombardiet

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

search map