Anmeldelser af Hotel Virgilio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Virgilio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Virgilio som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Virgilio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Glenn og rejsefælle fra København V boede på Hotel Virgilio i Milano fra d. 9. til d. 12. juli 2012.

Hotel Virgilio var et tarveligt sted, var meget af værelset ikke havde set en støvklud i lang tid og hvor vi nærmest ikke kunne få varmt vand i de 3 dage, vi overnattede. Værelset var meget småt, men det var ok, da det jo var billigt. Jeg vil dog mene, at man kan forvente, at der i det mindste er rent! I øvrigt kostede aircondition 7 euro om dagen. Ikke 5 som oplyst på jeres hjemmeside.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bolette fra Allerod boede på Hotel Virgilio i Milano fra d. 28. til d. 29. juni 2010.

Det var ren overnatning, trist, slidt og "lousy" hotel, men beliggenheden tæt på Milano Centrale er god nok når man skal videre med toget.
Og pizzariaet lige ved siden af hotellet serverer sten-ovns pizza og skønne kæmpe kolde fadøl, så det er værd at besøge

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Emelie med sällskap från Norrköping i Sverige bodde på Hotel Virgilio i Milano från den 11. till den 12. augusti 2009.

Hej ursäkta om svaret dröjt men här kommer det. Vi har haft en underbar resa och är mkt nöjda mer er Service. Eftersom vi bara var två dagar i Milano för att sen åka vidare så hann vi inte med så mkt. Det var lite svårt att hitta bra shopping (och jag är intresserad men vi hade kollat upp för lite innan) men vi hittade enkelt till katedralen och andra sevärdheter. Vi rörde oss inte så mkt kring hotellet men gick överallt. Vi vill åka till Milano igen! Boendet var bra, mysigt och fräscht. Lite förvånade över att så få kunde Engelska och Italienarna var inte så trevliga som vi hade trott.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og familie fra Svendborg boede på Hotel Virgilio i Milano fra d. 22. til d. 23. juli 2009.

I Milano skulle vi blot overnatte billigt én nat og hurtigt videre, så standarden var ikke vigtig for os. Værelset på Hotel Virgilio var helt OK til prisen - alt over gulvhøjde var rent nok. Fint med shampoo og sæbe på badeværelset, på et så billigt hotel. Morgenmad blev serveret i lavloftet mini-hems. (Vi troede, vi havde spist i ca. verdens mindste morgenmadslokale i London, men det var en balsal til sammenligning ;) Det var en ret sjov oplevelse for en enkelt gang, og betjeningen var hurtig og venlig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Bettina og familie fra Odense C boede på Hotel Virgilio i Milano fra d. 15. til d. 16. juli 2009.

Da jeg bestilte i Milano, gik jeg udfra det var det samme hotel, som vi boede på sidst vi bestilte hos jer. Det var jeg ikke opmærksom på. Jeg gik udfra at det var det samme på grund afstanden fra Hovedbanegården. Det var det ikke.
Vi kan på ingen måder genkende nogle af de billeder der er på jeres hjemme side. Vi boede på 5-6 sal. Gange- værelser var så nedslidte og "lausi". Det var meget ringe. Mogenmad var meget ringe. Brødet blev bragt dagen før og var det eneste man fik. Jeg vil anbefale at i gør opmærsom på standarden. Det er ihvertfald ikke et 2 stjernet hotel. I kunne måske anbefale det til rygsækrejsende. Det vi boede i, i Firenze var 1 stjernet, men standaden væsenlig højere, trods det at det heller ikke var iorden i forhold til prisen.

In-Italia's kommentar

Billederne er nu fra hotellet. At de så vælger at vise dets bedste sider og ikke de dårligste, kan vel næppe chokere. Vi beskriver hotellet med følgende ord "Priserne er ret lave men det er heller ikke så meget man får for pengene", og vi mener faktisk, hvad vi skriver. Bettina har tidligere boet på Hotel Menini (som vi vurderer til tre sole), og det er selvsagt både bedre og dyrere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Ingrid med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Virgilio i Milano från den 9. till den 10. juli 2009.

Hej! Vår italien resa är vi väldigt nöjda med. Hotellet i Milano var ett ordinärt 2 klass hotell. Lite väl varmt att sova en av nätterna på hotellet då AC saknades. Trevlig hotellpersonal och bra städade rum. Frukosten var minsta möjliga. Finale Ligure var en mycket mysig italiensk semesterort. Kändes genuin och saknade stora hotellkomplex. Trevliga och hjälpsamma italienare. Fina bad med medelhavets blågröna klara vatten. Dyrt att hyra solstolar. Hotell San Guiseppe var ett väldigt trevligt hotell med hotellpersonal som alltid ställde upp och hjälpte till. Fantastisk frukostbuffé. Ett mycket fräscht hotell. Bra läge. Minus är avsaknaden av balkong samt närheten till järnvägen som ibland kan upplevas störande.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Mennini

Milano, Lombardiet

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Hotel Crowne Plaza Milan City

Milano, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Hotel Ibis Milano Centro

Milano, Lombardiet

Hotel Antares Concorde

Milano, Lombardiet

Populært i Lombardiet

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

Residence Vico

Idrosøen

search map