Hotel i Milano

Hotel Felice Casati

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet Felice Casati blev oprindelig bygget i 1910, men er blevet renoveret i 2002. Det ligger tæt på Corso Buenos Aires, men på trods af denne placering er der ikke meget larm.

Tæt på alt

Det ligger tæt på gode restauranter, caféer og indkøbsmuligheder. Metrostationen Porta Venezia ligger kun et par hundrede meter væk, og der er heller ikke langt til hovedbanegården. Parkeringsplads kan bestilles mod tillæg.

Moderne værelser

Hotellet er på 4 etager og har i alt 99 værelser, der er moderne indrettet. Alle disse råder over telefon, fjernsyn, internet-adgang, te/kaffemaskine, minibar, pengeskab, aircondition samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Der er reception med internetadgang og bar på hotellet. Her er mulighed for at få "ikke-ryger" værelser. Desuden findes her en lille have med loungemøbler.

Faciliteter til forretningsrejsende

Hotellet råder desuden over et mødelokale med plads til 35 personer. Mødelokalet har alle nødvendige faciliteter (overhead, ADSL-forbindelse, fjernsyn, video m.m.) samt et lille møderum med plads til 5 personer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Mennini

Milano, Lombardiet

Hotel Ritter

Milano, Lombardiet

Eco-Hotel La Residenza

Milano, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populært i Lombardiet

search map