Hotel i Milano

Hotel Crowne Plaza Milan City

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo midt i Milano

Bo på et moderne hotel i Milanos forretningsdistrikt, i et område, hvor du nemt kan benytte dig af offentlig transport, når du skal besøge alle byens seværdigheder. Du bor ca. 5 minutters gang fra centralstationen, og kun 8 km. fra Milano Linate Lufthavn.

Spis med stil

Efter en travl dag med udforskning af byen til fods, kan du passende forkæle dig selv med et måltid på hotellets restaurant: Du kan spise a la carte både til frokost og middag, og menuen er varieret. Morgenmaden, som serveres som buffet, byder på mange slags kager, pølser og andre lækkerier. Her er noget for enhver smag. Slap af på terrassen i vinterhaven, og bestil en forfriskende drink i baren. For at gøre din afslappende ferie på Hotel Crown Plaza komplet, så nyd et par afslappende timer i wellnesscentret, hvor du kan benytte tyrkisk bad, dampbad og et fitnessrum med en fantastisk udsigt over Milanos skyline.

Moderne, komfortable værelser

Værelserne på hotellet følger den generelle tendens i Crown Plaza-kæden, hvilket vil sige, at de er moderne og lyse. På dit værelse har du satellit-tv, Wi-Fi og aircondition. Marmorbadeværelserne er udstyret med bruser og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Piccolo

Verona, Veneto

Hotel Metropoli

Genova, Ligurien

Hotel Piemontese

Torino, Piemonte

Anbefalinger til dig

Villa Susanna

Castiglione del Lago, Umbrien

Hotel Ibis Milano Centro

Milano, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map