Anmeldelser af Eco-Hotel La Residenza

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Eco-Hotel La Residenza

Læs personlige anmeldelser af Eco-Hotel La Residenza som ligger i Milano. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Eco-Hotel La Residenza. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Familievenligt hotel

Vi boede to nætter på La Residenza, og vi var tilfredse med opholdet. Personalet talte godt engelsk og var meget venlige. Det var pænt og rent, men morgenmaden var ikke nogen stor oplevelse. Hvis man kan leve med en kedelig morgenmad, er det et hyggeligt og ukompliceret hotel.
Vi kom i bil og havde bestilt garage. Det var vi meget glade for, da parkeringsregler i området var svære at forstå.

Anbefaling til kommende gæster

Der ligger et supermarked i nærheden, og der er god metroforbindelse til centrum (Il Duomo) tæt på hotellet. Man kan spise aftensmad på hotellet, hvilket var hyggeligt med venlig betjening, selvom maden ikke var voldsomt interessant.

Eco-Hotel La Residenza
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Eco-Hotel La Residenza
firesengsværelse med morgenmad

Vi fik to dobbeltværelser i stedet for firesengsværelse.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Kun adgang fra lobbyen.
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Sara og familie fra Odense SV boede på Eco-Hotel La Residenza i Milano fra d. 14. til d. 16. juli 2011.

Turen gik overordnet set fint, og vi var godt tilfredse.
Dog var der et par småting.

Da vi ankom i Milano til station Bovisa kunne vi ikke få en taxa. Vi ringede til hotellet, som forklarede at vi skulle gå hen til et nærliggende hotel, Varganna og få dem til at ringe efter en taxa. Det ville manden i receptionen ikke, da vi ikke var kunder der.
Åbenbart er det besværligt for taxachaufføren at opspore folk på banegården, da der er flere steder man kan stå(?)
Vi måtte derfor fortsætte et stykke til fods indtil vi fik nogen på en cafe til at ringe. Disse mennesker var meget venlige og hjælpsomme, (men jeg var ellers også ved at blive lidt arrig på det tidspunkt, træt efter en lang rejsedag osv).
Der ér nogen taxaer i området man kan praje, men ikke voldsomt mange, så man kan komme til at vente et stykke tid.
børnog
På La Residenza mødte vi en tjener i restauranten, Roberto, som var uhyre venlig, især overfor mine store sønner, snakkede fodboldsnak og kom med forslag til ting, man kunne se. Stor stor ros til ham.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Sara og familie fra Lyngby boede på Eco-Hotel La Residenza i Milano fra d. 11. til d. 13. juli 2011.

Vi var en familie på fire med to børn på 8 og 11 år der var afsted sammen. Vi kunne ikke få et familie værelse og havde derfor to dobbeltværelser. Det var udmærket men vi vil bestemt foretrække et stort familieværelse.

Om aftenen er der musik på gangene og det er ikke behageligt. Det er jo et hotel som kalder sig et øko hotel men denne støj forurening som musikken udgør er, efter min mening ikke særlig rar.

Men ellers var det et udmærket holtel med beliggenhed ca. 5 min. gang til en metro som kører direkte ind til centrum. Alt i alt en ok oplevelse.

Mange hilsner og tak for god hjælp med rejseplanerne. Jeg vil også gerne rose jeres hjemmeside in-italia som har været en god hjælp for at planlægge vores rejse denne sommer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Bodil fra Roskilde boede på Eco-Hotel La Residenza i Milano fra d. 29. til d. 30. juli 2010.

Hotellet i Milano var som overnatningssted ok. Hotellet rådede os til at tage afsted tidligt om morgenen til lufthavnen, idet der fredag morgen normalt var ekstra stærk trafik. Samtidig var hotellet ikke indstillet på at servere morgenmaden ½ time tidligere, så det blev en noget hastig morgenmad. Vi kunne godt have tænkt os, at hotellet havde været mere fleksibelt på dette punkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Knut og rejsefæller fra Ålesund i Norge boede på Eco-Hotel La Residenza i Milano fra d. 6. til d. 8. august 2008.

Jeg var i Milano kun 2 dager, det svarte absolutt til forventningene. Jeg bestilte hotell via in-italia, det var helt greit. Transport (buss og undergrunn til/fra sentrum) gikk helt greit. Jeg kom til Milano fra sør, inn på Tangenziale ovest og inn på A4 før avkjøring til hotellet. Uten GPS bør en ha et detaljkart over området, det kjøpte jeg og fant fram uten problemer (dette kan det opplyses om litt klarere fra in-italia). I forhåndsinfo fra in-italia bør det også opplyses om at en ikke kommer inn i Duomo'en uten klær som dekker skuldre og knær (selv om dette er kjent for de fleste). For oss gikk det greit, kanskje den mest imponerende katedral jeg har opplevd (regner med at Gaudi så denne før han begynte på "la sagrada familia"). Kanskje også opplyse om at "Nattverden" av Leonardo ikke kan sees uten forhåndsbestilling, eller ....? Bestilling av hotel via in-italia, tilbakemeldinger og bekreftelser opplevde jeg som veldig ryddig og profesjonelt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Hanne og familie fra Vear i Norge boede på Eco-Hotel La Residenza i Milano fra d. 13. til d. 15. juli 2008.

Milano var flott, med et veldig hyggelig hotell som var familievennlig og god standard på rommene. Hotellet har også en hyggelig have som er møblert. Ikke minst var det flott med internett-tilgang, noe som vi savnet andre steder i Italia. Kommer gjerne tilbake til dette hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ane og familien fra Stavanger i Norge boede på Eco-Hotel La Residenza i Milano fra d. 19. til d. 20. juni 2008, på Hotel Cimabue i Firenze fra d. 20. til d. 21. juni 2008 og på La Pietraia i Castiglion Fiorentino fra d. 21. til d. 28. juni 2008.

Vi hadde en kjempefin ferie. Hotellet i Firenze var romantisk og sentralt, med en svært hyggelig betjening.

Huset vi leide i Castiglion Fiorentino var mye finere enn bildene viste.
Alt var nytt og fint.med tre store soverom med tilhørende bad. Vi var der i en uke med barna våre på 6 og 7 år. Vi koste oss svært i svømmebassenget hvor begge barna lærte å svømme. Bassenget ble renset hver morgen og var alltid like tiltalende og rent. I den en enden var det et behagelig boblebad.

Hagen var frodig og kjempefin. Med flere sittegrupper. Vi lagde noen måltider på den store gassgrillen i hagen og spiste på den overbygde verandaen. Vi hadde flott utsikt over naturen i Toscana. Forøvrig var det en fin beliggenhet for utfarter til nærliggende byer. Siena likte vi spesielt godt.

Vi var på forhånd litt bekymret for hvordan det ville være å bo i samme hus som eierne, men det merket vi ingenting til. Dette huset kan anbefales på det varmeste.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Birgit og rejsefælle fra Charlottenlund boede på Hotel La Residenza i Milano fra d. 8. til d. 12. oktober 2007.

Det var en rigtig god ferie. Et dejligt lille, roligt hotel med en super morgenmad. Rengøring var helt i top, personalet fantastisk søde og hjælpsomme. Det lokale supermarked billigt.

Der er en enkelt fejl i jeres papirer, det koster nu 11 euro med hurtigtoget til lufthavnen. Desuden ville det være rart at vide, at man kan købe endagskort til alle transportmidler for 3 euro, det var tilfældigt, vi hørte det. Og det har man brug for, når man bor lidt udenfor centrum. Desværre var flyet 4 timer forsinket, så det var en lang dag i Milanos lufthavn. Vel hjemme igen er det bestemt ikke sidste gang vi tager til Italien. Et skønt land!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anders med sällskap från Västerås i Sverige bodde på Hotel La Residenza i Milano från den 15. till den 16. september 2007.

Hej Pia! Resan gick bra! Tack för ett suveränt stöd. Var aldrig orolig trots att jag bokat för 18 personer som kom i olika omgångar och inte haft direkt kontakt med hotellen själv. Vi är nöjda med vistelsen i Ceccina. I Milano övernattade vi bara för att flyga hem. Några han med Shoppa, Vi var positivt överraskade över gemytligheten på hotellet i Milano speciellt trevligt med terrass. Sedan trasslade hyrbilsfirman med oss rejält och skulle ha oss, men det har inte med Er att göra, men ett tips kan vara att stå på sig, med en het fru som härstammar från italien så löste det sig för oss. De vill ha oss i mindra bilar än bokat, Det slutade iaf utmärkt med en buss och 2 bilar(som vi ville från början men inte fanns när vi bokade) istället för 4 bilar, Vänliga hälsningar Anders

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 10 voksne, 8 børn
Navn
Pernille og hendes familie fra Taastrup boede på Hotel La Residenza i Milano fra d. 26. til d. 28. juni 2007.

Det var et rigtig godt hotel, og en meget fin service. Beliggenheden var god, vi var hurtigt inde i Centrum med bus og undergrundstog. En rigtig god oplevelse. Det var rigtig fint med de to legepladser i parken lige over for hotellet. Når man rejser med 3 mindre børn, er det rart at kunne gå med dem på legepladsen efter lange traveture i byen.

Hvis vi skal sige lidt om det mindre gode, må det være hotellets restaurant! Morgenmaden var ok, men da vi spiste aftensmad der, den ene dag, må jeg sige, at vi var meget skuffede, virkelig dårlig mad! Og meget kedelig!

Nå men det overskyggede ikke vores ellers gode oplevelse af hotellet og byen. Hotellet kan bestemt anbefales, specielt til børnefamilier på storbyferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Hotel Crowne Plaza Milan City

Milano, Lombardiet

Hotel Mennini

Milano, Lombardiet

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Populært i Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

search map