Hotel i Milano

Eco-Hotel La Residenza

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel La Residenza var oprindeligt et nonnekloster, men er nu et moderne 3-stjernet hotel. Det ligger i den nordlige del af byen, ca. 1,5 km fra stationen Bovisa (hvorfra der er direkte togforbindelse til og fra lufthavnen Malpensa). Der er desuden kun 300 meter til den nye station M3 Affori Centro, som forbinder denne bydel med togstationen (4 km) og byens centrum (5 km til domkirken).

I 2002 blev hotellets værelser og fælles rummelige lokaler gennemgribende renoveret med henblik på at skabe et økologisk hotel. Sammen med ganske få ansatte står ejerfamilien for betjeningen af hotellets gæster. På hotellet vil du finde reception, internet corner, bar, elevator, fjernsynsstue, læsesal og have. Hotellet har flere "grønne" ambitioner og har indført økologisk morgenbuffet samt en økologisk café-restaurant, der udelukkende serverer retter baseret på økologiske råvarer.

Hotellet råder over 60 værelser, der er forskelligt indrettede. Fælles for værelserne er dog, at de alle er indrettede i klassisk stil og råder over telefon, wi-fi internetforbindelse, fladskærms-tv, minibar samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad. I stueetagen findes der desuden handicapvenlige værelser. Mod bestilling og betaling er det muligt at benytte sig af hotellets garage.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Crowne Plaza Milan City

Milano, Lombardiet

Hotel Ritter

Milano, Lombardiet

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Lombardiet

search map