Feriebolig i Mezzegra i Lombardiet

Residence Celeste

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Celeste er en charmerende gammel villa, der er indrettet med i alt 11 lejligheder. Villaen ligger i en dejlig have mellem oliventræer og bjerge, lige over Comosøen, og med blot 10 minutters gang til centrum af Mezzegra, hvor der både findes supermarked, caféer, restauranter og posthus. Der er også offentlig transport til nærliggende byer.

Bliv nabo til sø, by og bjerge

Fra Residence Celeste har man den mest fantastiske udsigt over Comosøen, bjergene og byen Bellagio. Der er gratis parkering på området (1 plads til hver lejlighed), reception, swimmingpool ca. 12 x 6 m, solvogne, have med borde og stole, fælles vaskemaskine og tørretumbler, som kan benyttes mod betaling. Nær poolområdet er der også badeværelse m. bruser samt sauna mod tillæg.

Ved ankomst bliver gæsterne vist til rette af Residence Celestes ejere, lige som der udleveres informationsmateriale til alle, som fortæller lidt om stedet, udflugtsmuligheder samt bl.a. regler for brug af swimmingpool m.m.

Det er også muligt at bestille en ”velkomstpakke” med det mest basale, så som kaffe, te, mælk, marmelade, honning, kiks, pasta, brød, flåede tomater, olie, parmesan, salt og mineralvand. Derudover kan man bestille en kurv med morgenmad.

De fleste lejligheder ligger i villaen, mens de to største ligger i hver sin bygning blot 2 min. derfra. De er enkelt indrettet og meget forskellige, men alle bliver løbende renoveret. Der er satellit-TV og værdiboks, og i køkkenet er der 4 gasblus, køleskab med fryser, mikroovn samt opvaskemaskine. Der er mulighed for internetadgang i lejlighederne via stik og i trådløst i haven (begge dele mod betaling).

NB Ankomst efter kl. 20.30 accepteres ikke.

Læs om lejlighederne på Residence Celeste

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Agriturismo alla Poncia

Gravedona, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Le Azalee

Vercana, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populært i Lombardiet

Residence Punta Grò

Sirmione - Lugana

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda

search map