Feriebolig i Manerba ved Gardasøen

Residence Onda Blu

Pris fra pr. pers.
Lejlighederne Suite Living med privat terrasse Lejlighederne Suite Living med privat terrasse Lejlighederne Suite Living med privat terrasse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Onda Blu er et rigtig dejligt lejlighedskompleks, som ligger lige ned til Gardasøen med en fantastisk udsigt. Her kan du slappe af ved poolområdet, mens dine børn hygger sig i børnepoolen. Når sulten melder sig kan I snuppe en let anretning i snackbaren eller måske med en pizza på stedets eget pizzeria, ville være et hit for dine børn.

Aktiviteter for store og små

Onda Blu har en stor reception, hvor det meget venlige personale står på hovedet for at hjælpe. I receptionen har de et internet-point, som kan benyttes mod betaling inden for de faste åbningstider (formiddag og eftermiddag). Der er en parkeringsplads til hver lejlighed, og ekstra parkeringsplads kan bestilles mod tillæg. I den store have er der et lille legeområde til børn, og i retning mod vandet, finder man den store swimmingpool (25 x 12 m), som også har en børneafdeling. Der er også muilghed for at leje cykler på stedet til børn og voksne samt benytte sig af fælles grill.

Spis dine måltider på stedet

Residence Onda Blu har 2 barer som også serverer snacks, en restaurant samt pizzeria som er åben både til morgenmad, frokost og aftensmad. På stedet er det også muligt at bestille morgenbrød dagen inden. Der hører privat strand til Onda Blu, og kommer man i båd, kan man også lægge til ved en privat anløbsbro (mod tillæg).

Du finder indkøbsmuligheder og aktiviteter i nærheden

Indkøb kan foretages i et nærliggende supermarked (ca. 600 m), og i nabolaget finder man også fitnesscenter, ridning, diskotek (ca. 1 km), flere restauranter samt golf.

Her får du dit eget udeområde

Lejlighederne ligger fordelt i små 2-etagers bygninger, som ligger samlet i den meget velholdte have, hvorfra man har kig mod søen. Der er ialt 64 lejligheder som er meget rummelige og pænt indrettet. Til hver lejlighed hører der en balkon på ca. 10 m² eller en mindre åben terrasse med pæne havemøbler. Bemærk: Onda Blu omfatter også en mindre campingplads. Campinggæsterne har adgang til fællesfaciliteterne på Onda Blu.

Læs om lejlighederne på Residence Onda Blu

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

San Sivino

Manerba, Lombardiet

Residence Vico

Idrosøen, Lombardiet

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Vico

Idrosøen, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map