Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et af de mest populære i Alperne

Livigno hører til et af de mest populære skiområder i Alperne. Livigno ligger i 1.816 meters højde og skiområdet når helt op til 2.796 meters højde. Området byder på 115 km pister, der er delt på de to bjergsider Mottolino og Carosello, som herved giver muligheden for altid at vælge en solside at stå på. Nede i dalen er der gode faciliteter for nybegyndere med de mange korte lifte spredt langs med byen. Højere oppe i terrænet finder man et mere bredt udvalg af pister for de øvede skiløbere. Udfordringerne i terrænet hører ikke til de største, hvorfor vi ikke vil anbefale det til de mest garvede skiløbere.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Både for familier og grupper

Livigno er en sand perle for familier og grupper med blandede niveauer af skiløb. Her vil de fleste hurtigt finde sig til rette, hvad enten det er i skiskolen, på de lette pister eller på de sværere pister. Det er nemt at komme rundt i byen og til lifterne med de gratis skibusser, der kører fra kl. 08.00 om morgenen til kl. 20.00 om aftenen. Skiskolerne er rigtig gode og kender skandinaverne godt. Vil man samles til frokost, aftaler man blot et sted i dalen i nærheden af f.eks. skiskolen, hvor man så mødes.

Liftkortet gælder for Livigno, Val di Dentro, Bormio og Santa Catarina di Valfurva. Det tager ca. 40 minutter at køre til Bormio, og passet er normalt åbent året rundt! Når vejret og vejene tillader det, kan man benytte liftkortet med 50% rabat i St. Morritz. Der er 30 km langrend på velpræparerede løjper i dalen, så hvis der er nogen, der hellere vil på langrend, kan dette altså kombineres med det alpine skiløb.

Ankomst med bil

For at komme til Livigno med bil er det nemmest at fortsætte fra Innsbruck til Landeck, herfra kører man til Zernes i Schweiz og så videre igennem Munt-La-Schera tunnellen op til Livigno

Åbningstider for tunnelen Munt La Schera

I tunnellens åbningstid reguleres ind- og udkørsel af trafiklys. Der kan desværre forekomme en del ventetid.

Vi anbefaler at man altid checker for ændringer (og priser) på www.livigno.eu under punktet "How to reach Livigno".

Som alternativ kan man komme til Livigno via Bormio, passet Foscagno er åbent året rundt, men snekæder er obligatorisk!

Ankomst med tog

Man kan komme fra Milano til Livigno med tog; Milano - Tirano (2½ time), derefter bus fra Tirano til Bormio og derfra med en anden bus til Livigno (ca. 1½ time). Det ligger dog langt væk fra lufthavne i Italien (mindst 5 timer), men i forholdsvis kort afstand fra Innsbruck i Østrig (3½ time).

 
 

Populært i Lombardiet

Residence Villa Maria

Desenzano del Garda

Hotel Europa

Limone sul Garda

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

search map