Anmeldelser af Hotel San Pietro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel San Pietro

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Pietro som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Pietro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

aftens mad på hotellet


Det er med en del undren at aftensmad lukker 20.30 . Herefter er det kun muligt at bestille en toast . Jeg mener i varmen er det først omkring 21 . Hvor det bliver lidt køligere at du har lyst til at få noget at spise .

Anbefaling til kommende gæster

Gå afstand til byen 25 min . Fik af andre gæster at vide at der 3 min gang fra hotellet . Det kunne være rarat om vi var blevet oplyst om dette ved ankomst til hotellet.

Hotel San Pietro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel San Pietro
Dobbeltværelse med balkon mod søen (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Pool
Restaurant
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Super godt ophold

Vi var på San Pietro ialt 11 nætter, og var meget tilfreds med opholdet, maden og forholdene var meget fine, og værelserne var rene og pæne. Poolenerne var rene og pæne, og områderne omkring var pænt passet og med flot beplantning.
Maden og personalet var flinke og hjælpsomme, maden var god og vellavet, lidt negativt var at opvaskeren i køkkenet, ikke var lige heldige med alt porcelæn, og selvom poolenerne var rene, kunne de godt støvsuge dem lidt oftere, og der manglede nogle børnetv på fjernsynet, men det er småting, og ødelagde bestemt ikke en god ferie.
Vi kan bestemt anbefale San Pietro og vil helt sikkert komme der igen.

Anbefaling til kommende gæster

Prøv eventuelt restaurant Tovo, lige nedenfor hotellet de har gode pitzzaere, samt restauranten lige bagved hotellet, op mod klostermuseum 100m op af den stejle bakke, det er super mad og ejeren taler Dansk.

Hotel San Pietro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel San Pietro
firesengsværelse Premium med balkon (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Formidabel udsigt over Gardasøen

Vi havde nogle dejlige dage på Hotel San Pietro. Vores værelse var godt med god plads og gode faciliteter. Udsigten over Gardasøen fra vores værelse og balkon var formidabel! Pool-området var stort, fint og velholdt med god plads.
Desværre levede morgenmaden ikke op til vores forventninger. Der var meget mad at vælge i mellem, men standarden og kvaliteten var lav. Her mærkede vi ikke meget til den sædvanlige italienske kærlighed til maden og råvarerne. Det fandt vi heldigvis mange andre steder i skønne Limone Sul Garda. Personalet virkede generelt uinteresserede og ligeglade - både i receptionen og i restauranten (som vi kun benyttede til morgenmaden).

Hotel San Pietro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel San Pietro
Dobbeltværelse med balkon mod søen (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Carsten og rejsepartner fra Slangerup boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 23. til d. 28. august 2008.

Efter 12 skønne dage på vingården gik turen til Limone ved Gardasøen. Vi boede på hotel ”San Pietro”.
Gardasøen ligger smukt mellem bjergene, og fra hotellet kan man se solen stå op over bjergene. Meget smukt. Hotellet er fantastisk. Værelserne er store, servicen på hotellet er god, og da hotellet er forholdsvis højtbeliggende er der en fantastisk udsigt over søen og selve Limone. Enkelte af værelserne har dog ikke udsigt på grund af noget højt beplantning. Det er meget vigtigt at sikre sig et hotelværelse med udsigt.
Det var en stor del af oplevelsen for os at nyde udsigten. At sidde på terrassen om aftenen med et glas rødvin og kigge ud over byen og søen.
Området omkring Limone er mest hoteller og restauranter, men det er på en hyggelig måde. Bjergene, de frodige omgivelser, og ikke mindst søen gør at stedet indbyder til hyggelig ture i byen og sejlture på søen. Dagene blev mest brugt til afslapning. Vi tog en sejltur til byen Malcesine. Besøgte byen Sirmione og kørte en tur til Dolomitterne, hvor vi gjorde ophold i en lille by der hedder Moena. Et skisportssted om vinteren, men bestemt også hyggelig om sommeren.
Alt-i-alt en dejlig ferie i Italien, hvor der stadig er mange ting vi gerne vil se. Vi vender helt sikkert tilbage. Faktisk sidder vi allerede og savner pladsen i Moncalvo, Matteo, udsigten, og den helt fantastiske mad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helene fra Oslo i Norge boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 21. til d. 27. juli 2008.

Hotellet San Pietro i Limone var flott med mange basseng i flere etasjer. Fantastisk utsikt! Perfekt for barnefamilier. Musikken på hotellet bør man likevel advare , som var hver kveld, da dette var dårlig engelsk på et slitent keyboard.

Stedet var flott, naturen nydelig. Ingen nattby, så vær obs på at all matservering stenger kl. 21 eller 22 og det finnes heller ingen puber/diskotek for type afterdrink.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lene og familie fra København Ø boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 5. til d. 8. juli 2008.

Vi var også overvejende tilfredse med San Pietro i Limone, men der var et par ting, som ikke rigtigt passede med hvad vi havde forventet udfra beskrivelsen på jeres hjemmeside. Det der med sø-udsigten passede ikke rigtigt på vores værelse. Man skulle gøre sig meget umage for at få et glimt af søen gennem bevoksningen udenfor balkonen. Det ville måske være en ide at oplyse om, at der er meget begrænset søudsigt fra nogle værelser. Der har sikkert været fin søudsigt engang, før haven var vokset så meget til. Værelset var ellers super fint. Der er heller ikke gratis minibusservice. Det koster lidt at bruge bussen-i hvertilfælde når man kun har kvartpension. Det ville også være rart at vide på forhånd. Vi var meget tilfredse med den lækre aftensbuffet, som man kunne få på hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Sven Erik og Ruth fra Fredericia boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 28. juni til d. 2. juli 2008.

Området kendte vi i forvejen, men er som altid et meget dejligt område. Opholdet på San Petro var ualmindeligt dejligt og vi kan varmt anbefale det til andre. Der var meget fine værelse og der var mulighed for at være ved en pool, hvor man rigtig kunne slappe af. Vi havde taget opholdet med morgenmad, men spiste alle aftener på hotellet, da vi syntes det var både godt og billigt.
Kan varmt anbefales til andre. Måske ikke så meget til familier med børn på dette hotel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Marianne og Knud fra Rønne boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 8. til d. 15. september 2007.

Vores ophold i Limone sul Garda på Hotel San Pietro var vi meget tilfredse med.

Vi blev venligt modtaget på hotellet og udlevering af værelset gik hurtigt og nemt.
Det var første gang, vi var i Limone og ved Garda - søen iøvrigt. Men helt sikkert ikke sidste.
Vi var meget glade for opholdet på hotel San Pietro. Omgivelser og forplejning helt i top, desuden et venligt personale.

Byen Limone med de smalle stejle gader samt havne promenaden kunne vi godt lide.
Der var mange turister i Limone, flere end vi havde forventet, men det oplevede vi kun positivt.

Nb.: Parkeringsforholdene ved hotellet er rigtig gode.

Vi er glade for, vi bookede hotel igennem In - Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vigdis , Hugo, Catrhine og Jens fra Sandefjord i Norge boede på Hotel San Pietro i Limone sul Garda fra d. 14. til d. 17. juli 2007.

Vi er veldig fornøyd med vårt opphold i Limone og hotel San Pietro
Vi fikk en flott start på ferien vår med et hotell i god klasse med god mat og hyggelig betjening. Det var godt å bare slappe av da vi startet ferien etter en lang vinter. Etter tre dager her var vi klare for å utforske områdene rundt. Våre to barn, 11 og 14 år var veldig glade for oppholdet og snakker om dette hotellet og stedet minst en gang pr dag, selv om det var lite barn her.

Byen Limone og stedene rundt var helt herlig. Kjøreturen etter motorvegen mellom Salô og Limone var en opplevelse for seg selv. Vi vil nok ta turen opp igjen senere. Italia er et vakkert land, og vi liker oss best i den nordlige delen. Vi tok kjøreturen fra Bolzano til Cortina d'Ampezzo, Sirmione og det er jo bare vakkert. Operaen i Verona er et "must" og Venezia er vel også selvskreven.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Familjen Holmgren från Täby i Sverige bodde på Hotel San Pietro i Limone sul Garda från den 11. till den 14. juli 2007.

Vi är inte sådär väldigt nöjda med det hotell vi bokade via er. Personalen var oengagerad och okunnig när vi frågade efter tips på bra restauranger. Dom hade inga tips!? Vi tog då själva kontakt med Limones Turistbyrå, som hade en massa bra tips. Vi hade bokat 2 st dubbelrum, eftersom vi har två st barn i åldern 16 och 9 år, det visade sej när vi kom att det var 2 st rum i helt olika standard. Det ena var stor, rent och fint. Det andra (som personalen på hotellet sa var barnens) luktade inpyrd rök, var litet och fuktskadat. Dåligt med så olika standard tyckte vi, när vi påpekade att det luktade väldigt mycket rök i rummet rykte man bara på axlarna ... Vi tyckte dessutom att hotellet låg för långt upp, hade varit roligare att bo närmre sjön, där alla bra restauranger låg osv. Vi kommer troligen inte att återvända dit. Men ... nästa gång stannar vi kanske i Riva som vi tyckte verkade vara en trevligare och mer livlig stad. Limone hade lite "pensionärsvarning" över sej.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Cristina

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda

Residence Vico

Idrosøen

search map