Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Hotel Europa
 

Oplev det ægte Gardasøen

Bestil din ferie her fordi:
  • du vil bo lige ud til søen
  • du vil føle dig mere end velkommen
  • du vil have gåafstand til et spisested
Hotel Europa er et dejligt familieejet hotel med et varmt værtskab, der ligger med en imponerende udsigt over søen og bjergene. Her får du en af Gardasøens populæreste steder og nærhed til søen og flere udflugtsmål.
Har udsigten stort betydning for dig er Hotel Europa et oplagt valg. Her kan du nyde udsigten til bjergene og søen fra hotellets dejlige pool, fra restauranten og fra balkonen på største delen af værelserne. Med den korte afstand til bjergene, søen og ikke mindst Limone Sul Garda, er mulighederne for at opleve den ægte Gardasø-stemning mange.

img

Dansktalende ejere

For efterhånden mange år siden var Hotel Europa centrum for Tjæreborgs aktiviteter i Limone, og på den måde lærte familiens børn Sofia og
...Domenico, som driver stedet i dag, et perfekt dansk sideløbende med en masse andre sprog. Deres mor Luisa som stadig hjælper til, når der er brug for det, er lige knap så ferm til de danske gloser, men hun vil altid gerne snakke, og de mange stamgæster kommer ikke mindst på grund af hende.
Læs mere om Hotel Europa


img
space
img
space
img
space
img

Vandreture og smukke udsigter

Da nogle af de mange spændende vandreture i området starter lige uden for hotellets dør, er Hotel Europa et oplagt valg, hvis man ønsker en aktiv ferie. Gennem de seneste år er det blevet et populært tilholdssted for især engelske grupper af vandreturister, der mest kommer i foråret og efteråret. Det har sat et nyt og spændende præg på hotellet, og dagens ruter drøftes ivrigt med hotellets andre gæster under morgenmaden. Har man ikke lyst til at vandre, er der rig mulighed for andre oplevelser i området, og Sofia og Domenico er altid villige til at komme med gode forslag. Dog er udsigten til søen og kirketårnet i Limone så betagende fra hotellets pool og terrasse, at det kan være fristende at blive 'hjemme'.
img

Grøntsager og frugt fra egen have

I restauranten severes der i videst muligt omfang grøntsager og frugter fra hotellets egen køkkenhave. Om søndagen kan man tilmed være heldig at få nyfanget fisk - som regel aborre, der er hevet i land af den lokale fisker. På grund af pladsmangel er det forbeholdt a la carte-gæsterne at spise på den udendørs terrasse. Dog kan hotellets halvpensionsgæster nyde både desserten og kaffen herude, hvis de da ikke hellere vil blive inde restauranten, hvorfra trafikken stort set ikke kan høres, og udsigten til søen tilmed er lige så vidunderlig. Her findes desuden en lille reception, hvorfra der er elevator til de øvrige 3 etager samt en hyggelig bar. Poolen med tilhørende liggestole ligger i forlængelse af terrassen og baren, så der er kun få skridt mellem solbadning og en kølig drink! Hotellets parkering kan benyttes mod betaling. I højsæsonen bliver parkeringspladsen hurtigt fyldt op, men så ligger Limones store parkeringshus blot få skridt derfra.
img
space
img
space
img
space
img

30 værelser - de fleste med balkon og søudsigt

De 30 værelser er meget enkelt indrettet og har alle bad med bruser, toilet og føntørrer, telefon, satellit TV samt værdiboks (mod betaling). De fleste værelser vender mod søen, mens enkelte vender ud mod bjerget, hvilket der er en del gæster som efterspørger, da det ikke kan undgås, at vejen giver noget trafikstøj. Alle enkeltværelser vender dog mod bjerget, og har ikke balkon. To af værelserne med balkon og søudsigt har plads til to ekstra opredninger i sovesofa (bedst til børn under 12 år).
Skjul teksten
img
space
img
space
img

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Lombardiet

Lombardiet

Limone sul Garda

Klik for større kort
Hotel Europa
detailed map
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Verona: 95 km
  • Bergamo: 115 km
  • Milano Linate: 162 km
Se flere afstande
Rejseoplevelse fra
Hotel Europa

"Fantastisk by samt super hyggeligt hotel med dejlig betjening."
Læs mere
Sidst åbnede steder
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til