Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
3,9 af 5
Godt
Baseret på 47 anmeldelser

Bestil din ferie her fordi:

  • du vil bo lige ud til søen
  • du vil føle dig mere end velkommen
  • du vil have gåafstand til et spisested
Forhåndsreserver nu!
Du kan reservere denne feriebolig i dag og vente med at betale til om to uger!
Henter indhold

Oplev det ægte Gardasøen

Hotel Europa er et dejligt familieejet hotel med et varmt værtskab, der ligger med en imponerende udsigt over søen og bjergene. Her får du en af Gardasøens populæreste steder og nærhed til søen og flere udflugtsmål.

Har udsigten stort betydning for dig er Hotel Europa et oplagt valg. Her kan du nyde udsigten til bjergene og søen fra hotellets dejlige pool, fra restauranten og fra balkonen på største delen af værelserne. Med den korte afstand til bjergene, søen og ikke mindst Limone Sul Garda, er mulighederne for at opleve den ægte Gardasø-stemning mange.

Dansktalende ejere

For efterhånden mange år siden var Hotel Europa centrum for Tjæreborgs aktiviteter i Limone, og på den måde lærte familiens børn Sofia og Domenico, som driver stedet i dag, et perfekt dansk sideløbende med en masse andre sprog. Deres mor Luisa som stadig hjælper til, når der er brug for det, er lige knap så ferm til de danske gloser, men hun vil altid gerne snakke, og de mange stamgæster kommer ikke mindst på grund af hende.

Vandreture og smukke udsigter

Da nogle af de mange spændende vandreture i området starter lige uden for hotellets dør, er Hotel Europa et oplagt valg, hvis man ønsker en aktiv ferie. Gennem de seneste år er det blevet et populært tilholdssted for især engelske grupper af vandreturister, der mest kommer i foråret og efteråret. Det har sat et nyt og spændende præg på hotellet, og dagens ruter drøftes ivrigt med hotellets andre gæster under morgenmaden. Har man ikke lyst til at vandre, er der rig mulighed for andre oplevelser i området, og Sofia og Domenico er altid villige til at komme med gode forslag. Dog er udsigten til søen og kirketårnet i Limone så betagende fra hotellets pool og terrasse, at det kan være fristende at blive 'hjemme'.

Grøntsager og frugt fra egen have

I restauranten severes der i videst muligt omfang grøntsager og frugter fra hotellets egen køkkenhave. Om søndagen kan man tilmed være heldig at få nyfanget fisk - som regel aborre, der er hevet i land af den lokale fisker. På grund af pladsmangel er det forbeholdt a la carte-gæsterne at spise på den udendørs terrasse. Dog kan hotellets halvpensionsgæster nyde både desserten og kaffen herude, hvis de da ikke hellere vil blive inde restauranten, hvorfra trafikken stort set ikke kan høres, og udsigten til søen tilmed er lige så vidunderlig. Her findes desuden en lille reception, hvorfra der er elevator til de øvrige 3 etager samt en hyggelig bar. Poolen med tilhørende liggestole ligger i forlængelse af terrassen og baren, så der er kun få skridt mellem solbadning og en kølig drink! Hotellets parkering kan benyttes mod betaling. I højsæsonen bliver parkeringspladsen hurtigt fyldt op, men så ligger Limones store parkeringshus blot få skridt derfra.

30 værelser - de fleste med balkon og søudsigt

De 30 værelser er meget enkelt indrettet og har alle bad med bruser, toilet og føntørrer, telefon, satellit TV samt værdiboks (mod betaling). De fleste værelser vender mod søen, mens enkelte vender ud mod bjerget, hvilket der er en del gæster som efterspørger, da det ikke kan undgås, at vejen giver noget trafikstøj. Alle enkeltværelser vender dog mod bjerget, og har ikke balkon. To af værelserne med balkon og søudsigt har plads til to ekstra opredninger i sovesofa (bedst til børn under 12 år).

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Du og dine børn vil ikke kede jer på Hotel Leonardo Da Vinci: I får pool med rutsjebane og børnepool samt have på 50.000 m² med mulighed for mange forskellige aktiviteter.

Hotel Sole & La Fenice

Tremosine, Lombardiet

Vil du på ferie ved Gardasøen, men ønsker at bo tilbagetrukket fra den travle sommerstemning, der hersker ved søen? Vil du slappe af ved poolen og nyde en middag i restauranten efter en aktiv dag i bjergene? Så har du fundet det rette sted.

Hotel Laura Christina

Malcesine, Veneto

Søger du et hotel uden for meget nymodens pjat, så er Hotel Laura Cristina lige sagen. Stedet har mange stamgæster, der sætter pris på at tingene er som de plejer år efter år, ligesom at beliggenheden og poolen er tillokkende.

Anbefalinger til dig

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Nyd udsigten over Gardasøen om aftenen efter en udflugt langs søen eller efter at børnene har plasket i poolen hele dagen. Du har mulighed for at bo med halvpension, som du spiser på stedets restaurant eller gå de 800 meter op til Gardola by.

Hotel La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Du skal bo på Hotel La Limonaia hvis udsigt, pool og restaurant vægter højt på ønskelisten til din ferie. Med sin høje beliggenhed over Limone by, har du fra poolen og restauranten et smukt vue over søen og de omkringliggende bjerge.

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

På Parc Hotel Gritti bor du lige ud til søpromenaden og stranden Mirabello ved Bardolino bycentrum. Vælg blandt hotellets 260 værelser, der råder alle over aircondition (i højsæson), sat-tv, minibar, værdiboks og eget bad.

Populært i Lombardiet

Hotel Cristina

Limone sul Garda

På Hotel Cristina finder du rolige omgivelser og en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene. Du kan benytte dig af hotellets reception, parkeringsplads, stor have, pool, restaurant og bar... eller bare sidde på din balkon.

Hotel San Pietro

Limone sul Garda

Hotel San Pietro ligger på et af de bedste udsigtspunkter over Limone sul Garda. Her finder du god plads til dig og din bedre halvdel. Du kan solbade ved poolen, nyde måltiderne i restauranten eller slentre ned ad skråningen til byens centrum.

Hotel Piroscafo

Desenzano del Garda

Hotel Piroscafo er til dig, der gerne vil opleve Gardasøen på vej til eller fra jeres videre ferie. Her bor du på et charmerende og hyggelige hotel lige ud til havnen i Desenzano, hvor du vil opleve den ægte Gardasøen stemning.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog