Hotel i Limone sul Garda ved Gardasøen

Hotel Cristina

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cristina ligger i rolige omgivelser på bjergskråningen over Limone sul Garda med flot udsigt over Gardasøen og bjergene.

Benyt hotellets mange faciliteter

Her bor du på et hotel med en lang historie og mange stamgæster - gennem årene har det gennemgået flere ombygninger og udvidelser. Her bor der over 450 gæster i den mest travle periode, så du vil ikke savne selskab og heller ej vil dine børn savne legekammerater. Hotellet tilbyder minibusservice til centrum af Limone flere gange om dagen - mod betaling - alternativt kan man gå til søen på ca. 1/2 time. Hotellet har parkeringsplads, stor have, pool, restaurant og bar. Receptionen er fælles med nabohotellet San Pietro, der er mest velegnet til et voksent publikum.

Enkelt indrettede værelser med plads til ekstra opredninger

Hotellets 180 værelser er enkelt indrettede og har alle minibar, telefon, sat-TV, værdiboks og bad / toilet med bruser eller karbad, og hårtørrer. Med undtagelse af enkeltværelserne hører der balkon eller terrasse til alle værelser - nogle også med søudsigt enten delvist eller panoramisk. Hotellet er velegnet til familier, hvorfor de fleste værelser har mulighed for én eller to opredninger. Vær opmærksom på, at kun superior- og panorama-værelserne har aircondition, som tændes i den varmeste periode af året i bestemte tidsrum efter direktionens vurdering.

Læs om værelserne på Hotel Cristina

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Populært i Lombardiet

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

Hotel Meandro

Gargnano

search map