Agriturismo i Iseo i Lombardiet

Agriturismo Cascina Clarabella

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Cascina Clarabella har hjertet på det rette sted. Her gør man dagens gode gerning hver dag: Ud over overnatning i agriturismo'en fungerer nabobygningerne som center for rehabilitering, forskning og udvikling. Her får udviklingshæmmede en mulighed for at udføre dagligdagens vigtige gøremål (havearbejde og køkkentjeneste) i det tempo, de magter.

Masser af lokalproduktion

Her på stedet produceres der lokale specialiteter i lange baner. Ud over planteskole fremstiller de honning, marmelader, olivenolie, småkager og vin (DOC Franciacorta og Brut). Disse produkter sælges i deres flotte gårdbutik La Bottega di Clarabella. Selv morgenmadsbuffet'en består naturligvis primært af hjemmelavede produkter (morgenmaden er med i prisen både på lejlighederne og værelserne). På gården understreges den hyggelige stemning af høns og ænder, legepladsen til de små og den lille sø med bådebro.

Midt i vindistriktet og blot 3 km fra søen

Gården ligger roligt og uforstyrret ca. 3 km fra Iseo by og ca. 1 km fra Clusane og Iseosøens bred. Området er fuld af vinmarker, og i nærheden ligger et lille industrikvarter, som man dog ikke kan se fra gården, da den er omgivet af marker. Stedet ligger ideelt i forhold til hele Franciacorta vindistrikt og Iseosøen. Der stilles gratis cykler til gæsternes rådighed - man kan kommme ned til Iseosøen ad en sti.

Fællesområder

Indvendig finder man reception og en stor hall, hvor der også er læsehjørne til gæsternes rådighed. Her er også elevator.

Dobbeltværelse
- På agriturismo'en finder man to dobbeltværelser (altså uden køkkenhjørne). De har begge udeområde (det ene terrasse og det andet balkon), aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I begge værelser er der mulighed for en ekstraseng. Disse værelser er som de eneste egnede til kørestolsbrugere.
Etværelseslejlighed med 3+1 sovepladser (med hems og balkon/terrasse)
- Der er tre rummelige lejligheder af denne type. Lejlighederne har enten terrasse eller balkon, køkkenhjørne (med elkedel, køleskab og miniovn), spiseplads, dobbeltseng (på hems), dobbeltsovesofa, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.
Toværelseslejlighed med 6 sovepladser (med balkon)
- Der er kun en lejlighed af denne type. Lejligheden er rummelig og har balkon. Der er et opholdsrum med dobbeltsovesofa, enkeltsovesofa og køkkenhjørne (med køle/fryseskab, mikrobølgeovn og induktionskogeplader), spiseplads samt et soveværelse med dobbeltseng og enkeltsovesofa. Lejligheden har desuden aircondition, wi-fi og hele to badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser i det ene og badekar i det andet. Denne lejlighed er lidt dyrere end treværelseslejligheden da den er mere moderniseret og har en fin udsigt over parken.
Treværelseslejlighed med 7 sovepladser (med terrasse)
- Der er kun en lejlighed af denne type. Lejligheden har terrasse, køkkenhjørne (med elkedel, køleskab), spiseplads, to værelser med dobbeltseng, dobbeltsovesofa, enkeltsovesofa, aircondition, wi-fi og hele to badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Preseglie

San Martino della Battaglia, Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Capriolo, Lombardiet

Agriturismo Villa Gradoni

Monticelli Brusati, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map