Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På den sydvestlige bred af Iseosøen vokser hovedbyen Iseo frem. Det er en livlig og behagelig by med en smuk søpromenade, Lungolago Marconi, hvor der bugner af forretninger med hjemmelavede specialiteter, tøjbutikker og smykkeforretninger samt caféer og spisesteder. Byens historiske centrum udspringer omkring Piazza Garibaldi med et springvand og statue af den italienske helt af samme navn.

Seværdighed

En af byens største seværdigheder er kirken Sant'Andrea, der blev grundlagt i 600-tallet, men i dag står som den så ud i 1100-tallet. Kirken har bevaret sit romanske klokketårn og er smukt dekoreret med fresker og malerier, og et af malerierne forestiller Sankt Mikael, der med sit spyd skal til at gennembore dragen – dette er malet af den berømte maler Francesco Hayez. Fra havnen kan man gøre sig som vandgående turist og tage på udflugt til øen Montisola, der blandt andet er kendt for sine håndlavede fiskenet eller på rundfart i søen.

I juli kan man opleve Iseo Jazz-festival i byen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Populært i Lombardiet

Hotel Locanda Ruscello

Limone sul Garda

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

search map