Feriebolig ved Idrosøen i Lombardiet

Casa Maria

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Maria ligger i smukke grønne omgivelser i udkanten af bydelen Crone i Idro by, og har en dejlig udsigt mod Idrosøen. Her kan du nyde naturen og udsigten til de omkringliggende bjerge fra din terrasse eller fra den fælles have.

Søens aktiviteter i nærheden

Huset ligger højt i et område med villaer, og der er knapt en kilometer til centrum, hvor der er indkøbsmuligheder samt nogle få restauranter. Ca. 500 meter fra huset ligger søen, hvor man kan bade fra småstens strande, sejle i kano eller fiske.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Casa Maria består af to lejligheder med hver sin indgang, som er beliggende henholdsvis i stueetagen og på 1. sal. Der er en stor fælles have, primært med græs, hvor der også er plads til at parkere sin bil. Lejlighederne er begge på ca. 80 m², og meget enkelt indrettet. De består af opholdsrum med dobbelt sovesofa (bedst til børn), satellit TV og åbent køkken med komfur, ovn og køleskab. Der er to soveværelser med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og vaskemaskine. Der er møbleret terrasse til hver lejlighed.

Ved ankomst henvender man sig på Hotel Alpino på torvet i Crone, hvor man får udleveret nøgler, og bliver fulgt til lejligheden.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Casa Flora

Idrosøen, Lombardiet

Casa Vacanze Sole

Tremosine, Lombardiet

Residence Monica

Riva del Garda, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Residence La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Populært i Lombardiet

Residence Punta Grò

Sirmione - Lugana

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

Hotel Meandro

Gargnano

search map