Anmeldelser af Casa Flora

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Flora

Læs personlige anmeldelser af Casa Flora som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Flora. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Maria med resesällskap från Lindome i Sverige bodde på Casa Flora vid Idrosjön från den 10. till den 24. juli 2010.

Hejsan
Vistelsen var mycket trevlig. En genuin italiensk miljö med lokala butiker och mycket vänliga personer i närheten. 2 min gångväg till centrum. Det enda negativa var att det var så mycket holländare som turistade där. Det gav ju inte alltid "turisterna" ett så gott anseende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Casa Maria

Idrosøen, Lombardiet

Residence Panoramic La Forca

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populært i Lombardiet

search map