Feriebolig i Desenzano del Garda ved Gardasøen

Residence Relais du Lac

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Relais du Lac er et nybygget (2009) lejlighedskompleks, som ligger 1,5 km fra stranden i Rivoltella og 4,5 km fra Desenzano centrum, hvortil man kan komme via en god cykel - og gangsti.

Stedet ligger ned til søen kun adskilt af kystvejen, hvor man skal være opmærksom på, at al lokal trafik mellem Desenzano og Sirmione passerer. Alligevel - i kort afstand herfra - finder man et lille naturreservat med mulighed for fuglekiggeri. I gåafstand fra stedet er der et supermarked.

Bygningen er formet som en hestesko og de i alt 47 lejligheder ligger fordelt på 2 etager. Alle lejligheder er opført i elegant stil og er indrettet med nænsom hånd for at skabe en behagelig og stemningsfuld oplevelse. Stedet råder over reception, wireless internet (mod betaling) elevator, svømmebassin (på ca. 360 m²) med vandmassage og små vandfald, liggestole og parasoller, stor solterrasse, bar med mulighed for morgenmadsservering, spillerum, legerum, bordtennis, cykeludlejning, møntvaskeri samt en garageplads pr. lejlighed inkluderet i prisen.

N.B.: Oplyser du nummerpladen på din bil inden afrejse, bør du kunne køre direkte i garagen ved ankomst og derfra komme med elevator op til receptionen. Kender Residence Relais du Lac ikke til dit køretøj, vil indkørsel til garagen blive registreret efter check-in.

Alle lejlighederne er alle flot indrettet og har et lille køkken med elektrisk ovn, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine. Ydermere er der satellit-tv, telefon, værdiboks, aircondition, badeværelse med hårtørrer samt balkon eller terrasse med bord og stole.

Lejlighederne på Residence Relais du Lac

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (type A)

Lejlighederne er ca. 40 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng eller to enkelt senge samt badeværelse med bruser og toilet.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type A)

Lejlighederne er ca. 45 m² og består af opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng eller to enkelt senge samt badeværelse med bruser og toilet.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type A)

Lejlighederne er ca. 55 m² og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng eller to enkelt senge samt badeværelse med bruser og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Montecolo Resort

Manerba, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Antica Torre

San Felice del Benaco, Lombardiet

search map