Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Antikke rødder

Desenzano er en by med antikke rødder, bygget på resterne af en forhistorisk landsby. Den byder på en del interessante monumenter fra forskellige historiske perioder, her finder du levn fra bl.a. Romertiden, men også andre fascinerende epoker er repræsenteret i denne charmerende, levende by. Den ligger i den sydligste ende af Gardasøen og og har et behageligt klima året rundt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Forbindelsernes by

Desenzano betragtes som Gardasøens hovedstad. Dette skyldes dels dens størrelse (ca. 25.000 indbyggere), dels det forhold at man herfra nemt kommer omkring i området. Der afgår tog til bl.a. Milano, Verona og Venedig, bus til destinationer i Trentino og Veneto, færgen afgår i fast rutefart til byer omkring hele søen, ligesom der er indkørsel til motorvejen A4 (MI-VE).

Hyggelig havn m.m.

Udover den lille hyggelige havn og det kønne historiske centrum, er der også en lang søpromenade flankeret af træer, en lystbådehavn samt et anløbssted for de mange turbåde som sejler på søen. Byen har et væld af hyggelige barer og gode restauranter, flere biografer, diskoteker, steder med cykeludlejning, butiksgader, etc.

Den første søndag i hver måned er der marked i byen, hvor du kan finde et bredt udvalg af antikviteter.

 
 

Populært i Lombardiet

Hotel Stazione

Paratico

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

search map