Ferieboliger og hoteller
ved Comosøen

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Comosøens dramatiske landskab og indbydende landsbyer De farverige facader i Varenna Comosøens centrale knudepunkt med Bellagio på spidsen Comosøens dramatiske landskab kan minde lidt om de norske fjorde Besøg de mange småbyer langs Comosøens bred De små færger, der sejler på kryds og tværs, giver stemning
Henter indhold

Panoramaer, pragtvillaer og andre herligheder

Comosøens storslåede herskabsvillaer og parkanlæg fortæller dig historien om en selvbevidst sø. Og de stemningsfulde byer og dramatiske skråninger tiltrækker folk med sans for hygge og æstetik. Søen ligger tilmed blot ca. 50 km fra både Milano og Malpensa lufthavn.
Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Af alle Italiens søer er den forgrenede Comosø nok den højest besungne. Således var den engelske digter Wordsworth betaget over dens skønhed og kaldte den ”a treasure which the earth keeps to itself”.

Det kan nu godt være, at den store poet var blevet noget rystet, hvis han havde set søen i dag, for den er langtfra øde eller upåagtet. Ikke desto mindre er søen stadig omgivet af en frodig vegetation. Og skønt søen nu om stunder er et yndet feriested, er dens bredder romantiske med deres mange huse fra la belle époque og de adskillige små yndige byer, der ligger som en perlerække mellem det dybblå vand og de høje bjerge.

Como by

Selve Como by er langt fra den mest henrivende langs søens bred, men den har til gengæld en størrelse, der gør, at man her finder alle typer af butikker, restauranter og underholdning. Byen huser også en række pragtvillaer fra 1800-tallet, som det er en indiskutabel fornøjelse at betragte. Byens domkirke går tilbage til 1300-tallet, men har oplevet talrige forandringer siden da. Langt mere spændende og helstøbt er den romanske Chiesa di Sant’Abbondio, der fremviser en smuk serie af fresker fra 1400-tallet. Hvis man en dag vil opleve den tynde luft, er det et oplagt valg at tage svævebanen op fra Como til bjergtoppen Brunate, hvorfra man har flere muligheder for vandreture.

Villa Carlotta i Tremezzo

I den lille by Tremezzo finder vi den største samling af pragtvillaer, som søen kan frembyde. Lidt uden for byen finder vi Villa Carlotta, som i sin tid blev bygget af en prøjsisk prinsesse til sin datter, Carlotta, og som i dag er indrettet til museum for 1700-tals skulpturer. Og selv om man ikke er til barokkunst, så er villaens storslåede 14 hektar store park bestemt hele billetprisen værd.

Søens centrale knudepunkt

Lidt længere nordpå finder vi Menaggio, der er et glimrende udgangspunkt for vandre- og cykelture i omegnen. Her er det også muligt at stå på vandski, hvis man da ikke foretrækker det afslappende liv på en af de mange caféer på det centrale torv, Piazza Garibaldi. Over for Menaggio på den østre side af søen ligger Varenna med sine kulørte huse og stejle gader i naturskønne omgivelser ude på spidsen af et næs.

Måske Italiens smukkeste by

Bellagio er blevet kaldt Italiens smukkeste by. Om det er sandt, må vist overlades til den enkelte, men ingen kan benægte, at byen er pragtfuld. Her præges bybilledet af smukke hoteller fra fin de siècle, storslåede villaer, der ofte har huset europæiske monarker, af smukke blomsteranlæg og af udsøgte restauranter. På trods af at den er en af søens mest besøgte turistattraktioner, har byen ikke helt overgivet sig, men har i høj grad sit eget liv.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Lombardiet

Hotel Piroscafo

Desenzano del Garda

Hotel Piroscafo er til dig, der gerne vil opleve Gardasøen på vej til eller fra jeres videre ferie. Her bor du på et charmerende og hyggelige hotel lige ud til havnen i Desenzano, hvor du vil opleve den ægte Gardasøen stemning.

Hotel San Giorgio

Bergamo

Hotel San Giorgio og smukke Bergamo er dit tiltrængte afbræk på ud- eller hjemturen, fordi det ligger centralt i Bergamo, blot 5 km fra Bergamo lufthavn og ca. 500 m fra togstationen. Her kan du gøre det nemt og bekvemt for dig og din familie.

Residence Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio

Det vil altid være forbundet med noget eksotisk at bo på en ø. Residence Castello Oldofredi er tilmed meget tilgængelig med en kort sejltur fra Sulzano. Skønne lejligheder i historiske omgivelser venter dig her.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog