Festival Como Cittá della Musica

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Como musikfestival afholdes i de elegante villaer, teatre og parker langs Comosøen. Blandt andet lægger det smukke palæ Villa Olmo rammerne omkring mange af koncerterne.

Festivalen afholdes hvert år i juli måned og kombinerer jazz med ballet og musicals, der fremføres af såvel lokale som udenlandske musikere. Der er verdenskendte forestillinger fra blandt andet Teatro alla Scala i Milano. Balletten Pink Floyd, Madame Butterfly af Puccini og musicalen ”Hair” hører også til nogle af forestillingerne. Før festivalen løber af stablen har man valgt at holde en gallaaften til ære for den berømte afdøde italienske modeskaber Gianni Versace.

Se følgende link for flere informationer om festivalen: www.comofestival.org

Skjul teksten
ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Anbefalinger til dig

Hotel Residence La Pertica

Tremosine, Lombardiet

Bo her hvis en aktiv ferie står på din ønskeliste. Hvad end du vil være aktiv på stedet med eksempelvis boldspil og badning i poolen eller i det omkringliggende bjergrige landskab, så er mulighederne for en ferie i bevægelse utalige.

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Er fred, ro, aktiv ferie, nærhed til sø og hyggelige byer nøgleordene for dig i valget af ferie, så er Agriturismo Il Colombaro et oplagt valg. Her bor du i grønne omgivelser lige ud til golfbane og i kort afstand til søen og byer.

Hotel Sole & La Fenice

Tremosine, Lombardiet

Vil du på ferie ved Gardasøen, men ønsker at bo tilbagetrukket fra den travle sommerstemning, der hersker ved søen? Vil du slappe af ved poolen og nyde en middag i restauranten efter en aktiv dag i bjergene? Så har du fundet det rette sted.

Populært i Lombardiet

Hotel Stazione

Paratico

Det fantastiske ved Hotel Stazione er, at du har får handelsliv og søpromenade - og på hotellet vil både pool, børnebassin, restaurant og værelser med balkon og søudsigt vække opsigt hos dig.

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

Bo her, hvis du søger et stemningsfyldt familie hotel i børnevenlige og centrale omgivelser. Her får du både gåafstand til strand og byliv, og dine børn kan plaske i poolen, mens du nyder en espresso på solterrassen.

Colombo Residence

Sorico

Forkæl jer selv med et ophold ved den nordlige del af Comosøen i disse lejligheder, hvor fællesfaciliteterne inkluderer både pool og børnepool. Børnene vil elske det.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog