Hotel i Bergamo i Lombardiet

B&B Entro le Mura

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Fredelig have midt i Bergamos historiske bydel
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvorfor skal det altid være så svært at finde en lille, hyggelig bed and breakfast i de gamle bykerner? Det er det faktisk heller ikke længere i Bergamo: B&B Entro le Mura ligger, som navnet afslører på italiensk, inden for Bergamos bymure oppe i den gamle bydel Bergamo Alta.

Det oplagte valg

B&B Entro le Mura er det oplagte valg, hvis man ønsker et lidt dybere kendskab til Bergamo. I haven finder man både en gammel brønd, bordtennis og liggestole. I den gamle middelaldergård ved siden af brønden serveres morgenmad i sommermånederne og ellers i pejsestuen på 1. sal. I denne stemningsfulde stue kan gæsterne desuden frit benytte både køleskab, mikroovn, brødrister, elkedel og stedets computer. Til de sporty gæster er der to cykler gratis til rådighed (først til mølle).

Syv hyggelige værelser

De syv hyggelige og lyse værelser ligger i stueplan og på 1. sal i ejendommen. I stueplan ligger der et dobbeltværelse, et tresengsværelse og en suite til 4 personer, som består af to soveværelser og en privat opholdsstue. På 1. sal ligger der tre dobbeltværelser og et tresengsværelse. De er alle lidt forskelligt indrettede og har alle adgang til den fine pejsestue, som er et fælles opholdsrum på 1. sal. Værelserne har lcd-tv, parketgulv, gratis wi-fi og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er ikke aircondition på værelserne - hvilket der efter sigende ikke skulle være behov for i en bygning med så tykke mure. Et af værelserne har mulighed for en ekstra opredning. Værelserne sælges også som enkeltværelser til en lidt lavere pris.

Til og fra den gamle bydel

B&B'en ligger ca. 250 m fra kabelbanen, der forbinder den gamle bydel Bergamo Alta med den nyere bydel Bergamo Bassa. Alternativt tilbyder stedet gratis afhentning fra togstationen i Bergamo Bassa. Hvis man ankommer i bil, modtager man ved ankomst et parkeringskort, så man kan parkere gratis på offentlig gade i nærområdet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Meridiana

Bellano, Lombardiet

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populært i Lombardiet

Residence Punta Grò

Sirmione - Lugana

Hotel Sorriso

Toscolano Maderno

search map