Hotel i Bellagio ved Comosøen

Hotel Excelsior Splendide

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Excelsior Splendide er et 3-stjernet hotel i centrum af Bellagio, med direkte adgang til søen kun adskilt af en mindre trafikeret vej.

Historisk atmosfære

Hotellet er fra en svunden tid, så her er der højt til loftet, brede døre, gigantiske trapper, knirkende trægulve og det oser af stemning og nostalgi. Det er ikke moderne, men det er hyggeligt, selvom det er en smule slidt. Hotellet ligger i kort afstand til butikker, restauranter og indkøbsmuligheder.

Læs mere om Hotel Excelsior Splendide

Restaurant og pool

Hotellet har stor pompøs spisesal med antikke lysekroner, der fungerer som restaurant. Lige ned til søen ligger hotellets hyggelige, overdækkede udendørs bar, hvor du kan få serveret lettere retter. Derudover er der reception, lounge, tv-stue, elevator, bar og swimmingpool. Desværre har swimmingpoolen ikke den bedste placering, da den ligger bag hotellet, væk fra søen og der er ikke de bedste muligheder for solbadning. Middagen i restauranten består af en tre-retters menú samt salatbuffet.

Vælg et værelse som passer dig

Der er i alt 55 værelser, som alle er indrettet med badeværelse og hårtørrer, satellit -tv og telefon. Nogle af værelserne har balkon. Det kan enten være en rigtig balkon, (altså sådan en man kan gå ud på) eller en fransk balkon, (som man ikke kan gå ud på). De franske balkoner er på anden og tredje sal, hvilket betyder bedre udsigt end fra de rigtige balkoner på første sal (hvorfra der faktisk ikke er nogen udsigt). Du skal også være opmærksom på, at der store dele af året kan være liv og glade dage på havnepromenaden foran hotellet, og så er værelserne på de øverste etager med fransk balkon mindre udsatte.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Lario

Tremezzo, Lombardiet

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Populært i Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare

Residence Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio

search map