Anmeldelser af Hotel Excelsior Splendid

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Excelsior Splendid

Læs personlige anmeldelser af Hotel Excelsior Splendid som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Excelsior Splendid. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Jeg kan varmt anbefale dette hotel til andre lidt kræsne mennesker. Værelset var smukt (værelse m. balkon ud mod søen) , hygiejnen i top.Meget venlig betjening og super lækker mad, dog er morgenmaden lidt kedelig. Jeg tager gerne tilbage dertil engang :)
Kirsten Bang

Hotel Excelsior Splendid
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Excelsior Splendid
værelse med balkon og søudsigt (inklusiv halvpension)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Dobbeltværelset med altan på fjerde etage var lille, men stadig ok. Altanen er et par trin op og meget lille, måske 1-2 kvm. Ingen udsigt fra værelset pånær himlen. Vi ville hellere have valgt et værelse med en fransk altan. De har udsigt. Når man betaler alt på forhånd burde alt bare være inkluderet. Da vi tjekkede ud måtte vi betale en afgift på 9 euro. Ikke meget, men irriterende.

Hotel Excelsior Splendid
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Excelsior Splendid
hotelværelse med balkon & søudsigt (inklusiv morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Preben og familie fra Bjerringbro boede på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio fra d. 4. til d. 9. juli 2011.

Turen gik godt, og vi er meget tilfredse med vor ophold i Bellagio, som helt levede op til vor forventninger i forhold til det vi kunne se på hjemmesiden.
Det vil være et hotel ophold vi vil anbefale til andre, og vi vil helt sikkert tager til Como søen igen næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Cesilie og familie fra Oslo i Norge boede på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio fra d. 4. til d. 10. juli 2010.

Vår italiensk er ganske dårlig og med to barn gjorde vi noen tabber når vi bestilte mat på Hotell Exelsior, det kan være lurt å ha en enkel parlør med seg. Menyen er også på engelsk, men det er likevel ikke alltid man får forklart til barna hva de ulike rettene er. Etter et par dager forklarte vi til kelnerne hva ungene helst ville ha, og da gikk det helt greit - de satt tilsynelatende bare pris på å yte den lille ekstra service det var å tilpasse menyene.
Ellers så kan vi anbefale den hverdagslige enkle italienske bordvinen, man behøver ikke alltid å bestille dyr vin for å få noe godt.
Det eneste vi ikke er glade for er at det var mange scootere som bråkte utenfor hotellet nokså seint på natta, og en konsert på gata et par kvelder. Uten air-condition så hadde vi vinduene åpne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Klas med familj från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio från den 23. till den 27. oktober 2009.

1. Området var väldigt trevligt och fint, vi hade tur med vädret också över 20 grader.
2. Hotellet var fint. Det negativa var maten, de var ingen höjdare. Det kan utvecklas utan att kosta mer. T ex en dag var det parma-skinka en huvurdätt och då fick man bara skinka och inget annant till, och alldeles för stora portioner det blev väldigt oaptitligt. Rummet var kallt på kvällen borde finnas tjockar täcken på hösten.
3. Åk på utflykt till Lugano och St Moritz. Även Bergamo var en väldig trevlig stad. Bra och billigt att flyga med Ryan air dit tredje gången jag gjorde det och allt har fungerat perfekt. Hyr bil.

4. Allt har fungerat perfekt från er sida, men be hotellet att förbättra maten, vissa dagar var det det lite upprörd stämning i matsalen från andra gäster som klagade ganska högt.

Se bifogade bilder från Belliago.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Preben og rejsepartner fra Middelfart boede på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio fra d. 21. til d. 23. september 2009.

Hotel Splendid er et dejligt hotel, men det er et minus, at man skal betale for parkering. Bellagio er en smuk by med dejlige butikker og restauranter.
Hotellets mad var virkelig god.. der var mange muligheder for udflugter med skib.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Christina med sällskap från Nacka i Sverige bodde på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio från den 19. till den 21. juni 2009.

Resan gick bara fint tack! Comosjön var ett fantastiskt område, vackert och trevligt på alla sätt. Hotellet i Bellagio var väldigt centralt och lätt att hitta.Det enda som inte var riktigt bra med hotellet var maten, både frukost och middag kunde vara bättre. Rummen var ungefär vad vi väntat oss, rent och rymligt,sjöutsikten var helt klart värt pengarna. Ett stort plus var poolen som var beläget på baksidan av hotellet i en lugn skyddad trädgård.Bellagio var en mysig , lite exklusiv ort med lite gamla anor.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karin med sällskap från Sundsvall i Sverige bodde på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio från den 23. till den 26. juli 2007.

Vi hade en skön vistelse i Bellagio. Hotellet var över förväntan. Vi bodde högst upp i ett vindsrum som verkade vara helt nyinrett. Allt i rummet var nytt och fräscht. Hotellet i övrigt var av modell äldre, men väldigt charmigt. Maten på hotellet var riklig och välsmakande. Personalen var fantastiskt trevlig. Vi kan varmt rekommendera både hotell och resmål.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Linda og familie fra Åbyhøj boede på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio fra d. 10. til d. 13. juli 2007.

Vi havde en pragtfuld tur til Bellagio - der er dog et par knaster som I bør rette til de næste der skal afsted. 1) kørselsvejledningen var særdeles mangelfuld - den var mildt sagt ubrugelig - I bør lige lave en beskrivelse fra DK - (det er jo ikke alle der har været i Italien før) - dette var dog ikke vores problem - vi kan sagtens finde vej - MEN MEN - I kunne godt have forklaret at man skal tage en færge over for at komme til hotellet i Bellagio- Det tog godt nok lidt meget tid samt fingersprog at finde ud af det.
2) Det burde være oplyst, at der IKKE forefindes parkeringsmuligheder i forbindelse med hotellet og at der skulle betales for at holde på offentlige parkeringsplader LAAANGT fra hotellet. Med derover var det et aldeles pragtfuldt sted - med den skønneste udsigt man kan tænke sig - venligt personale - god service - bare tip top.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Kaj og rejseledsager fra Hvalsø boede på Hotel Excelsior Splendid i Bellagio fra d. 23. til d. 28. april 2007.

Vi opholdt os i Bellagio ved Como-søen fra d.23.april, hvortil vi ankom fra Torino først med tog til Milano, derfra med tog til Como, og til sidst med bus til Bellagio. Vi tog hjem d.28.april, idet vi selv havde fundet en alternativ rejsemulighed: vi tog med færgen til Varenna, derfra med tog til Milano og videre med shuttlebus til Malpensa-lufthavnen.
Togdriften forekommer mere regelmæssig end i Danmark, og billetpriserne er særdeles rimelige. Togvognene er om ikke topmoderne, så dog af en rimelig standard.

I Bellagio boede vi på Hotel Exelsior Splendid, et flot hotel i Jugendstil beliggende lige ved havnen. Et udmærket værelse, der blev rengjort hver dag til vores fulde tilfredshed. Morgenmad og aftensmad indtog vi i den tilhørende, store restaurant, der dog kunne virke noget tom, idet der intet tidspunkt var mere end 20 gæster (højsæsonen er først senere). Morgenmaden var sådan nogenlunde, vi var dog ikke begejstrede for deres meget krummende rundstykker/ boller, som også var tilbehør til aftensmaden.
Denne var til gengæld over middel og ganske velsmagende og varieret, det var sjældent vi kunne spise op. Husets vin var ikke noget at råbe hurra for og også for dyr.
Et minus at ungtjenerne kun talte italiensk, og at de havde lidt for travlt med at fjerne tallerkenerne, endnu inden man havde spist færdig.
Til gengæld en stor ros til pigerne i receptionen, som var sprogkyndige, og meget hjælpsomme med at finde oplysninger om togtider, vandreture o.s.v.
Apropos vandreture kunne turistinformationen ved havnen kun oplyse om nogle ture i byen og dens omegn, der i sig selv var udmærkede, men en rigtig vandretur ind i en afsides dal langs en rindende strøm kom vi først ud på, da vi på det gode turistkontor i Menaggio blev orienteret om de mange muligheder.
Vi synes godt om området og byen med de stejle gader og mange butikker, der - selv om det ganske vist er mærkevarer, de sælger - tager nogle horrible priser.(Hvem har egentlig råd til alle disse dyre ting?). Restauranterne er bestemt heller ikke billige - over 100kr for kaffe og et stykke tærte til 2 personer!

Et tip: vi havde oprindelig planlagt at tage til Bellagio først og derefter til Torino, men måtte bytte om på de 2 rejsemål af følgende årsag. Vi landede i Malpensa ved 19-tiden, og på det tidspunkt er det ikke muligt at komme til Como/Bellagio, med mindre man lejer en bil. Derimod kunne vi tage en shuttle-bus til Torino, hvor vi ankom ved 23-tiden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Hotel Stazione

Paratico, Lombardiet

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Lombardiet

search map