Hotel i Bellagio ved Comosøen

Hotel Excelsior Splendid

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Excelsior Splendid er et 3-stjernet hotel i centrum af Bellagio, med direkte adgang til søen kun adskilt af mindre trafikeret vej.

Hotellet er fra en svunden tid så her er der højt til loftet, dørene er store, trapperne gigantiske, trægulvene knirker og det oser af stemning og nostalgi. Det er ikke moderne, men det er hyggeligt, selvom det er en smule slidt. Hotellet ligger i kort afstand fra butikker, restauranter og indkøbsmuligheder.

Hotellet råder over stor spisesal med gamle lysekroner, der fungerer som restaurant. Lige ned til søen ligger hotellets hyggelige, overdækkede udendørs bar, hvor det er muligt at få lette retter serveret. Ydermere findes der reception, lounge, tv-stue, elevator, have, bar og swimmingpool. Desværre har swimmingpoolen ikke den bedste placering, da den ligger bag hotellet, væk fra søen og uden gode muligheder for solbadning. Middagen i restauranten består af en tre-retters menú samt salatbuffet.

Der er i alt 55 værelser, der alle er indrettet med badeværelse og hårtørrer, satellit -tv og telefoner. Nogle af værelserne har balkon, den kan være enten ægte (altså sådan en man kan gå ud på) eller fransk (som man ikke kan gå ud på). De franske balkoner ligger på anden og tredje etage, hvilket betyder bedre udsigt end fra de ægte balkoner på første etage (som faktisk ikke har udsigt). Du skal også være opmærksom på, at der store dele af året kan være liv og glade dage på havnepromenaden foran hotellet, og så er værelserne på de øverste etager med fransk balkon mindre udsatte for støjen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Stazione

Paratico, Lombardiet

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Lombardiet

search map