Hotel i Sestri Levante i Ligurien

B&B Da Carla

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Balkon til Dell'Olio Udsigten fra B&B Da Carla Trattoria Carla 1. sal hvor værelserne ligger Del Mare Del Vino Dell'Olio Overdækket parkering
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De tre smukke værelser på B&B Da Carla og del lokale spisested Trattoria Carla ligger blot ca. 3 km fra sandstrandene i maleriske Sestri Levante. Heroppe i bakkedragene er der autentisk og ikke overrendt. Spis godt i restauranten og sov godt i de pragtfulde værelser.

Bakkedragene bag Sestri Levante

B&B Da Carla ligger ca. 3 km fra den smukke og stemningsfulde kystby Sestri Levante, hvor man finder både børnevenlige sandvige og en H.C. Andersen-festival (normalt i maj). Stedet ligger midt i det lille lokalsamfund San Bernardo, som blot huser et par huse, en lyserød kirke i ligurisk barok og så dette Trattoria Carla. Der er også gode vandremuligheder i området - der afgår blandt andet en sti her fra landsbyen San Bernardo.

Spis på stedet

Spisestedet er primært åbent for stedets egne gæster - derfor skal det aftales fra dag til dag med værterne, om I ønsker at spise hjemme. Eksempler på køkkenets formåen kunne være ravioli med kød, pansotti (en slags kæmperavioli) og kanin. Ejerne producerer også olivenolie fra egen olivenlund - denne bruger de naturligvis i deres køkken. Der findes ikke et halvpensionstillæg - man priser bare a la carte. Prisniveauet er meget tilgængeligt. Trattoriaets stil er som traditionerne foreskriver altså fattigmandsstil, mens værelserne holder et højere indretningsniveau. Gæsterne, som overnatter på stedet, indtager morgenmaden som buffet enten inde eller udendørs i restauranten.

>>> Sø efter flere Bed & Breakfast i Italien her

Andre faciliteter

Der er gratis parkering på stedet i halvskygge under pergola. Inde på restauranten er der en reception, hvor man checker ind. Der er ikke køleskab på værelserne, men oppe i hall'en er der et fælles køleskabe, som gæsterne frit kan benytte.

Værelserne på B&B Da Carla

Dobbeltværelse Del Vino (inkl. morgenmad)

Smukt og velindrettet værelse i vinens tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Fra vinduet er der kig mod havet (dog ikke panoramisk havudsigt). I dette værelse er der ikke plads til ekstra opredning.

Værelse Del Mare (inkl. morgenmad)

Smukt og velindrettet værelse i havets tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Fra vinduet er der kig mod havet (dog ikke panoramisk havudsigt). I dette værelse er der plads til én ekstra opredning.

Værelse Dell'Olio med balkon (inkl. morgenmad)

Smukt og velindrettet værelse i oliens tegn og farver. Ligger som de andre værelser på 1. sal og har himmelseng, lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Der er udgang til privat lang balkon, hvorfra der er udsigt til San Bernardos kirke og områdets bakkedrag. I dette værelse er der plads til én ekstra opredning. Dette værelse koster lidt mere end de andre, da det er lidt større og har balkon.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel San Terenzo

San Terenzo di Lerici, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Il Saraceno

Manarola, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Populært i Ligurien

Hotel Noris

Finale Ligure

Hotel Regina Elena

Santa Margherita Ligure

Hotel San Giuseppe

Finale Ligure

search map