Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En billedskøn halvø med sandstrande

Sestri Levante er omgivet af et fortryllende landskab præget af klipper og hav. Som et gammelt maritimt knudepunkt er byen blevet et vigtigt feriemål både i den nye og i den gamle bydel. I Sestri Levante ligger en billedskøn halvø, som danner to bugter på hver sin side, La Baia del Silenzio (Den stille bugt) og La Baia delle Favole (Eventyrbugten). Den sidstnævnte er opkaldt efter H.C. Andersen, som boede i Sestri Levante under sit ophold i Italien. Byen har desuden en eventyrfestival, som er en årlig tilbagevendende begivenhed.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Rigt handelsliv og lystbådehavn

Byen har meget andet at byde på som fx Gualino-slottet, Rizzi-galleriet og en stor mængde gamle fine kirker. Herudover er der togstation i byen, et levende butiksstrøg med et rigt udbud af forretninger, en lystbådehavn og de omtalte smukke strandområder, der tegnes af en palmepromenade på den ene side.

 
 

Populært i Ligurien

search map