Hotel i Santa Margherita Ligure i Ligurien

Hotel Lido Palace

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
En af de private terrasser til Junior Suite Superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Lido Palace ligger i en smuk og elegant bygning midt i det solbeskinnede Santa Margherita Ligure. Hotellets store styrke er værelser med havudsigt og den fantastiske beliggenhed midt på strandpromenaden.

Magen til central beliggenhed ...

Vil du hellere opleve den livlige og lokale badestemning, kan du benytte dig af den offentlige strand få skridt herfra, hvor det er gratis at være. Man bor midt i den charmerende by med masser af delikatessebutikker, hyggelige torvepladser, restauranter og cafeer. At bo så centralt er både godt og ondt, for hotellet ligger ikke bare med udsigt til hav, bjerge og by men også ud til kystvejen, der er befærdet (dog mest i dagtimerne), da den er ankomstvejen til byen. Værelserne har dog termoruder og der er fodgængerfelt foran hotellet.

Markeder og strande

I sommermånederne kan man opleve det ugentlige marked på strandpromenaden, hvor der både kan købes tøj og diverse italienske madvarer. Ca. 1 km væk findes tennisbane mod betaling og ca. 4 km herfra i Rapallo er der en golfbane. Områdets bedste strande finder man i Paraggi (lille privat/offentlig sandbugt på vej til Portofino ca. 3½ km fra Santa Margherita) eller i nabobyen Camogli (offentlig bred rullestensstrand, som ligger med en fantasktisk udsigt til Camoglis pastelfarvede husrække og til Monte Portofino Naturpark).

Indretning og faciliteter

Hotellet fremstår pænt og præsentabelt, men har også et par ikke-moderniserede kroge. Her findes reception, American Bar, opholdsstue, wifi overalt, internetpoint, elevator, garage mod betaling (ca. 100 m væk). Hotellet har desuden et lille fitnesscenter og en afdeling med wellness (mod tillæg), hvor man finder tyrkisk bad og massage. Morgenmaden serveres som buffet i den lille glastilbygning i stueplan med kig til vandet.

Læs om værelserne på Hotel Lido Palace

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Villa Giada

Imperia

search map