Anmeldelser af Terrazzino Sedici

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazzino Sedici

Læs personlige anmeldelser af Terrazzino Sedici som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzino Sedici. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Thomas og Inger fra Strömstad i Sverige boede i Terrazzino Sedici i Riomaggiore fra den 28. april til 5. maj 2012.

Hotellet Terrazzino Sedici, Riomaggiore, var helt i vores smag, med privat lejlighed, hotelmorgenmad af god standard, og helt vidunderlige behandling af personalet. Alt skabte en god atmosfære. Vi koncentrerede os om vandreture og fulgte de store stier, og prøvede de lidt mindre stier ved hjælp af det vandrekort, som vi købte på stedet. Stierne var da i tvivlsom stand, flere var lukket på grund af manglende vedligeholdelse, vi for faktisk vild på en sti og måtte klare os med egen navigering. Restauranterne i 5 Terre var ok, men havde et klart begrænset udvalg. Men vi nød det som blev tilbudt. Togene fungerede perfekt og var en meget flot oplevelse, vi tog en dag med tog for at se St. Margaritha og La Specia, nemt og billigt.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Kajsa och sällskap från Helsingborg i Sverige bodde på Terrazzino Sedici i Riomaggiore från den 9. till den 12. augusti 2011.

Vi har haft det väldigt bra, lägenheten var fräsch och det var nära till byn och till tåget. Lätt att ta sig till närliggande byar.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Camilla med resesällskap från Göteborg i Sverige bodde på Terrazzino Sedici i Riomaggiore från den 9. till den 12. juli 2010.

Hej, Vi är supernöjda med resan! Området och staden var lika mysigt som vi hoppats på. Fin miljö,god mat och fantastiska vandringar! Boendet var toppen. Det funkade smidigt med att hämta nyckel på hotellet och de var hjälpsamma med parkering. Det enda var att de ville ha mer betalt för parkeringen än vad som var sagt, men det ordnade sig. Frukosten på hotellet var jättebra, den åt vi varje dag! Vi är på det hela väldigt nöjda med vår resa!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Trond fra Hamar i Norge boede på Terrazzino Sedici i Riomaggiore fra d. 8. til d. 11. maj 2010.

Oppholdet i Riomaggiore er et bra utgangspunkt for reiser til de andre terra-byene. Enkelt og raskt å reise med tog frem og tilbake. Været var noe dårlig slik at stiene var stengt, og det ble ikke annen tur enn mellom Riomaggiore og Manarola som forøvrig var meget bra tilrettelagt og sikret for de gående. Et spennende landskap og små trivelige små byområder med mange små spisesteder og attraksjoner.

Leilghet Sedici:
Bra leilighet, ikke noe utsikt, dårligere enn forspeilet på nettet. Muligens var det på nettet vist til naboleilighet. Burde stått at ikke alle leiligheter har samme utsikten her.

Forøvrig: personalet på hotell Argentina var svært hyggelige. De sendt også med en gutt for å vise oss leiligheten.

Ellers: bra og rask servise fra dere ved bestilling og oppfølging ved betaling. Fåbort maurene fra badet så er dette en udmerket sted å anbefale. Hører gjerne fra dere om dette.
Området er et meget bra sted å ferie på med kombinasjon med god mat og fine turer i et vakkert og flott landskap med fjell og hav for oss som har hytte i Rondane.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Vi har hatt topp tur, og var veldig glade for at vi valgte Riomaggiore.
Leiligheten var ren og pen. God frokost og hyggelig betjening.
Vi er bare fornøyd og reiser gjerne dit igjen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kristin och Tomas från Sollentuna i Sverige bodde på Terrazzino Sedici i Riomaggiore från den 17. till den 20. augusti 2009.

Hej, vi har haft en fantastisk vecka i Italien !!! Allt har fungerat helt perfekt. Riomaggiore var mycket charmigt och lägenheten helt ok med mycket fräscht badrum.
Rent o snyggt var det med och låg bra till. Det var lätt att hitta och få ut nyckeln, bara att visa utskriven voucher. Även hyrbilen var enkel att hämta ut. Lite slö personal från Maggiore... men ok. En karta däremot över Italien fanns inte att få och svårt att hitta om man inte var i en stad då den kan köpas i en bokaffär eller turistaffär. Kan rekommenderas att ta med en egen karta hemifrån eller skaffa där innan man ger sig av med hyrbilen. Er som "arrangör" eller resebyrå har varit mycket bra, trevlig och hjälpsam personal och jag kan väl rekommendera er till vänner o bekanta.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Terrazzo Diciannove

Riomaggiore, Ligurien

Terrazza Casa di Mezzo II

Manarola, Ligurien

Casa di Mezzo

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Casa di Mezzo

Manarola, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Il Saraceno

Manarola, Ligurien

Populært i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Leopold

Moneglia

Residence sul Borgo

Finale Ligure

search map