Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rapallo er en ældre by med et fint historisk centrum. Her finder man hyggelige caféer, restauranter og butikker. Strandpromenaden med de mange palmer er flot og herfra har man et smukt udsyn ud over havet og for enden af stranden ligger en lille borg fra 1500-tallet, hvor der blandt andet afholdes kunstudstillinger.

Ikon med positive kræfter?

En svævebane går fra centrum op til kirkegården "Santuario di Montellegro" som er fra 1500-tallet, hvor der også er en tilhørende kirke, der blandt andet rummer et bysantinsk ikon som man påstår har positive kræfter.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Prisniveauet?

Bag havnepromenaden ligger gågaden med de mange forskelllige butikker med kendte mærkevarer og langs vandet finder man et bredt udvalg af barer og restauranter. Prisniveauet ligger i den lidt dyre ende. Byen ligger ved siden af det mondæne Portofino og Santa Margherita og lidt længere hen ad kysten ligger Liguriens hovedby Genova.

 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Residence Le Azalee

Vercana, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populært i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Hotel Leopold

Moneglia

search map