Hotel i Punta Mesco i Ligurien

Hotel La Giada del Mesco

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Swimmingpoolen og havet smelter sammen Havudsigten er svær at undgå Hotellets mange terrasser
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger på et fremskudt næs mellem byerne Levanto og Monterosso - blot ca. 2½ km fra Levantos strande. Der er gratis parkering og gratis shuttle til Levanto.

Bo på et fremskudt næs

Hotellet ligger på et fremskudt næs mellem byerne Levanto og Monterosso (Cinque Terre) - blot ca. 2½ km fra Levanto, hvor der er både private og offentlige strande. For friluftsfolket er der stistystemer, som fører ned til både Levanto og Monterosso, hvorfra der er udsigt til samtlige fem byer i Cinque Terre. Der er gratis parkering for hotellets gæster (så kom gerne i bil) - ellers har hotellet en gratis shuttle med fire daglige afgange mod Levanto centrum/strand og fem tilbage til hotellet med den seneste ca. kl. 23:00.

Ved poolen glemmer du alt om tid og sted

Poolen har en panoramisk beliggenhed, hvorfra man har et fint vue ud over havet, bjergskråningerne med vinstokke og hele den liguriske kyst (Den Italienske Riviera) mod Portofino og Genova. Omkring poolen er der naturligvis parasoller, solvogne, borde og stole til gæsternes rådighed.

Morgenmad og let frokost

Indenfor finder man først en lille reception, nogle fælles opholdsrum (wifi-internet) og en bar, hvor der serveres læskende drikke og lette måltider (sandwich, etc), så man ikke behøver at tage ned til Levanto til frokost. Fra den lukkede terrasse, hvor morgenmaden indtages, er der en betagende havudsigt, som har det med at forlænge måltidet (da man falder i staver). Her er ingen elevator, men til gengæld er kæledyr velkomne.

Værelse med lille terrasse og havudsigt:
- Samtlige 11 værelser har en lille terrasse med havudsigt. De er fordelt på tre områder: 5 af værelserne ligger under den overdækkede morgenmadssal og har terrasse med pergola og panoramisk havudsigt. De sidste 6 værelser ligger i to gule bygninger oppe bag swimmingpoolen/morgenmadssalen og har ligeledes en fin udsigt ud over havet. Værelserne har minibar, aircondition, telefon, værdiboks, fladskærms-tv med satellitkanaler og eget badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Celle Ligure, Ligurien

Anbefalinger til dig

Le Ville Relais

La Spezia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Ligurien

search map