Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Riviera

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Hop i poolen Omgivet af palmer og andet grønt Tag en slapper på fællesterrassen Balkon til en af lejlighederne Pæne og moderne lejligheder
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Riviera ligger i udkanten af Pietra Ligure i grønne omgivelser omkranset af en olivenlund. Der er god plads her på stedet: både en stor fællesterrasse, et poolanlæg med solvogne og parasoller samt en rummelig p-plads. Derudover er der reception, elevator og morgenmadsrestaurant, hvor du mod et beskedent tillæg kan starte dagen med at gå ombord i dagens første måltid, der serveres som buffet. Der er desuden lavet et aktivitetsområde med legeplads, volleyball, badminton og andre aktiviteter.

Du kan lade bilen stå under hele ferien

Med blot 1½ km til den gamle bydel i Pietra Ligure og ca. 400 m til stranden, så kommer du let omkring under ferien - og hele familien kan blive underholdt, uanset hvilke ønsker de måtte have. Residence Riviera har en rabataftale med en lido - men I kan også vælge at bade fra den offentlige strand (der er gratis). Der er tilmed også en hundestrand i området, hvis menneskets bedste ven er taget med på ferie. Det er også nede langs med strandpromenaden, at I finder den nærmeste restaurant, ca. 400 m væk.

Lejlighederne på Residence Riviera

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder består af ét stort rum med dobbeltseng, køkkenhjørne (med køleskab, fryser og 4 gasblus) og badeværelse med toilet og bruser eller badekar. De har alle aircondition og wi-fi. Lejlighederne har selvstændig indgang udefra - og de har alle balkon.

Toværelseslejlighed med 4+1 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder består af et soveværelse med dobbeltseng, et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (med køleskab, fryser og 4 gasblus) samt badeværelse med toilet og bruser eller badekar. De har alle aircondition og wi-fi. Lejlighederne har selvstændig indgang udefra - og de har alle balkon. Der er plads til en ekstra opredning til i alt 5 personer.

Treværelseslejlighed med 6+1 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder består af to soveværelser, et opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne (med køleskab, fryser og 4 gasblus) samt badeværelse med toilet og bruser eller badekar. De har alle aircondition og wi-fi. Lejlighederne har selvstændig indgang udefra - og de har alle balkon. Der er plads til en ekstra opredning til i alt 7 personer. Disse to treværelseslejligheder består in praksis af en 1-vær og en 2-vær, så man har to køkkener og to badeværelser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Anbefalinger til dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Residence La Fiorita

Finale Ligure, Ligurien

Populært i Ligurien

search map