Feriebolig i Pietra Ligure i Ligurien

Residence Orchidea

Pris fra pr. pers.
Aftenhygge på fællesterrassen Separat børnepool Poolen er Residence Orchideas helt store trækplaster Legepladsen hitter Aktiviteter for børnene Barområde med mulighed for at købe is og snacks Et lille træningscenter Havet, som skimtes bagtil, bevidner om, at Residence Orchidea ligger tæt på stranden Et eksempel på lejlighedstypen B4 Et eksempel på lejlighedstypen B4 Et eksempel på lejlighedstypen B4 Et eksempel på lejlighedstypen C5 PLus Et eksempel på lejlighedstypen C5 PLus Parkeringsplads til gæsterne
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Orchidea ligger i et fredeligt beboelsesområde omkranset af palmetræer og oliventræer. Og afstandene er til at overkomme: ca. 700 meter fra havet og nærmeste indkøbsmuligheder, og ca. 900 meter fra Pietra Ligures hyggelige centrum.

Faciliteter for hele familien

På feriecentret er der reception, fælles opholdsstue, bar, elevator, fitnessrum, parkeringsplads (udendørs og ikke overvåget - en plads pr. lejlighed), bordtennis, legeplads samt solterrasse med pool og børnepool, hvor badehætte er påkrævet ved langt hår, hvilet i øvrigt er ganske normalt i Italien. Ved de to pools, som er stedets omdrejningspunkt, hvor ferielivet leves, finder I også toilet og udendørs bruser. Der er vitterligt tænkt på både de store og de små. Mod betaling kan man anvende stedets vaskeri, garage og udlejningscykler til voksne. I højsommeren (juli og august) vil der være arrangeret noget underholdning på stedet til børn og voksne. Hvis I ikke ønsker at gå til stranden eller til centrum af Pietra Ligure - eller skulle belemres med at skulle finde parkeringsplads dernede, så har Residence Orchidea en privat shuttlebus, der kører efter en bestemt køreplan i hverdagene (ikke i weekenden).

Familiedrevet ferieland

Residence Orchidea drives med hjertet og med et smil fra Cinzia og hendes forældre, som alle sætter i en ære i deres job. Du vil bestemt føle dig velkommen her.

Lejligheder med privat udeområde

Lejlighederne er pæne og fordeler sig på to ejendomme. Der er elevator på stedet. De har alle værdiboks, satellit-tv, ventilator (i soveværelset i type B4), aircondition i de store lejligheder C5 Plus (mod tillæg), køkken eller køkkenhjørne med mikrobølgeovn, køleskab og som oftest 4 kogeplader/gasblus - samt badeværelse med toilet og bruser eller badekar. Alle lejligheder råder over have eller balkon med 2 liggestole. Wi-fi (mod tillæg) dækker hele ejendommen, men signalet kan være kraftigere i nogle lejligheder end andre. I receptionen og på fællesterrassen er dækningen allerbedst.

Lejlighederne på Residence Orchidea

Toværelseslejlighed (med balkon/terrasse) med 2/4 sovepladser (type B4)

Disse lejligheder er på ca. 40/45 m² og består af opholdsstue med to sovepladser i sovesofa (bedst til børn op til 15 år) og køkkenhjørne eller separat køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse / toilet. Disse lejligheder har balkon (mens enkelte har terrasse i stueplan). Hvis der bestilles barneseng, er denne uden sengetøj. Man er også velkommen til selv at medbringe barneseng (0-3 år).

Treværelseslejlighed (med balkon og pooludsigt) med 3/6 sovepladser (type C5 plus)

Disse lejligheder er på ca. 60/65 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng (der kan adskilles), endnu et soveværelse (enten med sovesofa eller adskillelig dobbeltseng) samt badeværelse / toilet. Der kan opstilles en ekstra senge til op til i alt 6 personer. Vigtigt: lejligheden kan rumme i alt 3 voksne og 3 personer op til til og med 16 år. Lejlighederne har balkon, der vender mod poolen. Disse lejligheder har desuden aircondition, som kan bestilles mod tillæg. Hvis der bestilles barneseng, er denne uden sengetøj. Man er også velkommen til selv at medbringe barneseng (0-3 år).

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Ligurien

search map